פורסם 2007 במאי 1718 שנים אוקי שמעתי על זה בבוקר ברדיו, וזה פשוט מעבר לכל מה שיכולתי כבר לדמיין...http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3401207,00.html
פורסם 2007 במאי 1718 שנים מפאת חוסר מילים אני אקצר הפעם (וזה נדיר למדי שאין לי מה להגיד):חבל שאין עונש מוות. פשוט חבל.
פורסם 2007 במאי 1718 שנים ושמישהו יגיד לי אח"כ שמי שמתעלל בחיות לא ילך להתעלל/להרוג אנשים בסוף. הגיע הזמן שהמשטרה ובתי הדין יתחילו לטפל במלוא חומרת הדין בעבריינים שמתעללים בבע"ח.
פורסם 2007 במאי 1718 שנים מה הקשר לכת-השטן? למה מחפשים כל הזמן את הקשר הזה, כאשר הוא לא קיים!!! יותר קל להתמודד עם חולי נפש שיודעים שהם קשורים לכת?
פורסם 2007 במאי 1718 שנים יותר קל להסביר לאנשים.-"כת השטן!!"-"אה, נו, בטח! ברור!, למה ציפית?!"כמובן...--בקשר לכתבה עצמההאמת יש לו 2 חתולים וכלבהבעייה שלו זה חתולי רחובאם הוא לא היה אוכל אותם ומבשל אותם ושומר אותם זה היה הרבה יותר בסדר (לא שזה בסדר)אבל בעקרון הוצאת חתולי רחוב זה דבר שצריך לעשות...חבל שהוא היה צריך לענות ולרצוח אותם(ולעבור על החוק) כדי לעשות את זה
פורסם 2007 במאי 1718 שנים למה להיתעלל בעולים חדשים מרוסיה...אנחנו באמת כל-כך גרועים?אנחנו באמת לא רצוים פה בארץ הקודש? :'(
פורסם 2007 במאי 1718 שנים למה להיתעלל בעולים חדשים מרוסיה...אנחנו באמת כל-כך גרועים?אנחנו באמת לא רצוים פה בארץ הקודש? :'(אתה בטוח שאתה יודע לקרוא?
פורסם 2007 במאי 1718 שנים כן אני יודע לקרוא....אוליכתוב לך בבירור שהוא " חשוד ברציחת שני עולים חדשים במהלך החודשיים האחרונים " - ולדימיר ופרב, בן 68 וניקולאי ריאבצ'סקין, בן 51....אתה אומר שאלו לא רוסים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.