פורסם 2003 בינואר 2822 שנים הזמנתי DVD מבית ProSound, דגם 909, עם המאפיינים הבאים: מכשיר DVD אולטרה מודרני דק במיוחד (פחות מ- 5 ס"מ) עם מנגנון מיוחד לבלימת ויברציות המקנה למכשיר יציבות ועמידות וכמו כן גורם להורדת רמת העיוותים. ה- DVD קרוא דיסקים מסוג: MP-3, CD-RW, CD-R, CD, CV, DVCD, SVCD, VCD, DVD איכות תמונה וקול מדהימים ברזולוציה האופקית העולה על 500 קווים. אות המוצא מסוג YUV מעניקה תמונה ברורה יותר יפה יותר ומלאת חיות. ערוץ דולבי דיגיטאלי ( AC-3 ), מפענח MPEG-II ויציאת DTS מספקים איכות צליל תלת ממדי אמיתי. כל האיכויות הללו מאפשרות הנאה מלאה ומעמידות את המכשיר בשורה הראשונה. המכשיר בעל רזולוציה אופקית מעל 500 קווים קריאת פורמטים: MP-3, CD-RW, CD-R, CD, CV DVCD, SVCD, VCD, DVD . מפענחים של AC-3, MPEG-II יציאות דיגיטליות קואקסיאלית ( DTS ) ואופטית יציאות S-Video, Composite Video נעילת צפייה בפני ילדים אפשרות צפייה במספר זוויות צילום (במידה וסרט צולם באמצעות מספר מצלמות בו זמנית). הנגן תומך בקריאה בדיסקים הכוללים עד 8 פסי-קול בשפות שונות ובכתוביות עד 32 שפות. מולטי זון (קורא את כל אזורי הצפייה) מולטי סיסטם קריוקי עם אקו מתח: AC 100-240V 50/60Hz צריכת מתח: 28W תדירות: Modulation 48kHz) 4Hz-22kHz) יחס S/N : 105dB טווח שמע: 105dB יחס עיוותים: 0.003% מוצא וידאו: 75 (p/p) 1.0V אום מוצא S-video : 75 (p/p) 1.0Vאום מוצא שמע: 2V RMS מידות במ"מ: גובה- 48 (!) רוחב- 430 עומק- 300 מה אתם אומרים? אפשר עדיין להחליף, אבל זה נראה לי חבל"ז.
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים למה לשאול אחרי שקנית? התמונה שלו לא משהו בכלל, גם האודיו, אבל במחיר שלו, הוא מצוין. (בזמנו הוא הוצע לי ה590 שקל)
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים מחבר את האודיו אפשר לחבר גם לרסיבר, לא? כי אני מתכנן על איזה רסיבר פצצתי של Yamaha + רמקולים טובים
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים אני ב-DVD אוטהב לסמוך על שמות גדולים יותר, נכון שאפשר ליפול על מציאה בדמות חברות מוכרות פחות שמבצעות את העבודה על הצד הטוב ביותר, אבל פיוניר או טושיבה יעשו את העבודה עם אחריות, אני שונא ליפול אחרי קנייה ולהשאר עם טעם מר !
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים את האודיו אפשר לחבר גם לרסיבר, לא? כי אני מתכנן על איזה רסיבר פצצתי של Yamaha + רמקולים טובים נו ברור, כי אם לא, למה קנית נגן DVD ? כתוב: "ערוץ דולבי דיגיטאלי ( AC-3 ), מפענח MPEG-II ויציאת DTS מספקים איכות צליל תלת ממדי אמיתי" אתה מכיר נגן DVD שאין לו יציאת AUDIO לרסיבר? :
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים יש לכם המלצה לאיזה נגן איכותי בסביבות ה600-700 ש"ח? בינתיים זה רק לחיבור לTV בשביל סרטים.תודה.
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים למה לשאול אחרי שקנית? התמונה שלו לא משהו בכלל, גם האודיו, אבל במחיר שלו, הוא מצוין. (בזמנו הוא הוצע לי ה590 שקל)הסבר בבקשה
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים מחבר בגלל שעדיין היה אפשר להחליף {היום כבר אי-אפשר}, האמת שאני ראיתי אותו והאיכות תמונה שלו יפה מאוד מאוד מאוד,והצליל נקי, כל אחד וטעמו האישי, לכן תודה רבה לכולם.
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים יש לכם המלצה לאיזה נגן איכותי בסביבות ה600-700 ש"ח? בינתיים זה רק לחיבור לTV בשביל סרטים.תודה. ???
פורסם 2003 בפברואר 122 שנים לא רע אבל TOSHIBA הרבה יותר טוביםאתה בחיים בחיים לא תמצא תושיבה במחיר כזהנכון שאסטון מרטים טובים יותר מרנו אבל הם לא באותה קטגוריית מחיר אז אין מה להשוות!אותו דבר גם כאן!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.