פורסם 2007 במאי 1818 שנים לא קיים מארז ללא אבק,לא אחד מאורר בכל אופן.ה-Eureka יהיה יחסית נקי תודות לפילטרים שלו ומהצד יכנס אומנם אבק אבל בכמות סבירה אני מאמין.אז על מה אתה סוגר Xtract ?בוא נגיד שבקטגוריה הנ"ל, כאשר ביצועים באים קודם, ההתלבטות היא בין ה Eureka לבין ה 900כאשר משקללים יחד עם הביצועים גם נוחות שימוש ונוחות התקנה, ה Eureka לוקח
פורסם 2007 במאי 1818 שנים תראה,אין ספק שה-900 מאורר יותר אבל מן הסתם גם יהיה הרבה יותר אבק כי יש יותר מאוררים וגם אין פילטרים.ה-TT פחות מאורר כאמור אבל בהחלט מאורר כראוי ובאופן מספק מאוד,הוא בעל מגש נשלף,ענק במיוחד,איכותי,בנוי כולו מלומניום ויחסית שקט.אני היתי הולך על ה-TT
פורסם 2007 במאי 1818 שנים לפי מה שאני זוכר מהביקורות ל - TT יש פילטר רק למאוורר הקדמי, למאוורר האחורי אין פילטר (וחבל).
פורסם 2007 במאי 1818 שנים הTT מקרר כל כך טוב רק בגלל הגודל הענק שלו לדעתיבכל זאת זה יותר 10 סנטי בעומק
פורסם 2007 במאי 1818 שנים יפה שאתה גולש בויקיפדיהאבל בשורה התחתונה, כל מארז מתמלא אבקבלי קשר לנושא,לא חייבים לזלזל בידע של בן אדם.ואת הידע הזה רכשתי תוך שירות צבאי על ספינת חיל הים.וכן זה נכון, אין מנוס מאבק, פשוט יש לי מארז בבית שמאוד דומה ל-Eureka והוא התמלא לי בהמון אבק עד שפשוט נשבר לי מזה ושמתי מסקינגטייפ על הגרילל של הדלת מבפנים ונגמר המטרד.המארז הוא ה-Compucase המפורסם מכולם ;Dשמתם לב לדמיון ? 120ממ מקדימה ומאחורה, וגריל אורור בדלת ? וגם כן פילטר מקדימה.בכל אופן, ה-Compucase שלי נקי מאבק כבר שלושה חודשים מאז ששמתי עליו מסקינגטייפ....
פורסם 2007 במאי 1818 שנים בלי קשר לנושא,לא חייבים לזלזל בידע של בן אדם.ואת הידע הזה רכשתי תוך שירות צבאי על ספינת חיל הים.וכן זה נכון, אין מנוס מאבק, פשוט יש לי מארז בבית שמאוד דומה ל-Eureka והוא התמלא לי בהמון אבק עד שפשוט נשבר לי מזה ושמתי מסקינגטייפ על הגרילל של הדלת מבפנים ונגמר המטרד.המארז הוא ה-Compucase המפורסם מכולם ;Dשמתם לב לדמיון ? 120ממ מקדימה ומאחורה, וגריל אורור בדלת ? וגם כן פילטר מקדימה.בכל אופן, ה-Compucase שלי נקי מאבק כבר שלושה חודשים מאז ששמתי עליו מסקינגטייפ....מצטער אם נשמעתי מתנשאפשוט התמונה שלך בצד לא מעידה על מישהו שעבר שירות צבאיto say the least
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.