עבור לתוכן

עוד ת'רד של "מה לקנות"...

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

עשיתי שידרוג למחשב לא מזמן וקניתי את הTi4600. כפי שאתם רואים במפרט, יש לי עכשיו GTS.

בלהט (hype?) הרגע, החלטתי למכור אותו לפני חודש כדי אוכל להוציא ממנו מחיר סביר ולקנות את הFX

שנראה טוב בזמנו :nono:. ועכשיו המחשב שלי סובל! ואני מתבאס!

עומדת בפנינו הדילמה הבאה חברים:

1) לחכות ולראות איך הFX יתמודד באפליקציות DX9 (לדוגמא 3Dmark03) או עם דרייברים חדשים (אני אופטימי)

2) לקנות 9700Pro אם מחירו יירד מ2000 ש"ח ולקוות לטוב שהוא יעבוד עם הלוח שלי (648)

שימו לב שהרבה משחקים כבדים הולכים לצאת בחודש וחצי הקרובים, ולכן השאלה מתייחסת לחודש וחצי הבאים (מחירים, זמינות)

אני די בחור של ווינטל+nVIDIA כי מעולם לא אהבתי הרפתקאות בחומרה שאני קונה (ואני קונה יותר מידי מסתבר)

איך עובד ה9700, אבל בכנות! (בלי כל המתלהבים) עובד חלק? בלי באגים? אין כל מיני נפילות או בעיות ב rendering?

הוא יעבוד עם הלוח שלי?

פורסם

GeForce FX = כישלון.

אני הייתי מחכה שהמחירים ירדו ואז הייתי קונה את ה R9700Pro.

פורסם

תדע הראדון הוא חייה אמיתי אבל אתה צריך להיות מוכן להתמודד עם כל מיני בעיות לדעת לשחק עם דבריעם כדי לסדר וכל מיני כאלה

אם אתה רוצה כרטיס רק להתקין אותו ושיעשה את העבודה בלי לשחק עם AA AF וכל מיני כאלה כך GF

אם אתה רוצה כרטיס עצבני שאתה יודע איך להתשמש בו אז כך ראדון

ולשאלה שלך תחכה קצת תראה מה נסגר עם הFX אם הוא באמת כישלון תקנה את הראדון (אלא אם כן אתה רוצה "שקט נפשי")

פורסם

אני בחרתי בראדון 9700, ועד עכשיו לא התאכזבתי ממנו בקרב מול NVIDIA, הוא גם ימשיך להפתיע, ואתם אומרים שה-FX אולי יקבל תוספת ביצועים כלשהי, עדיין כהתחלה זו אכזבה, ואל תשכחו ש-ATI לא סיימו להוציא דרייברים ל--9700 שלו ואלי יצא ממנו עוד לא מעט מיץ.

פורסם

קנה את ה 9700PRO ( של ג'יגה ביט ) בראש שקט!

אך אני ממליץ לך, באמת לחכות ולראות מה יוצא בסופו של הדבר ( הגירסאות הסופיות של MSI/LEADTEK ), ורק אז להחליט... ::)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות! :spin3:

למישהוא יש ניסיון על הלוח SR7-8X והרדאון?

פורסם

מי אמר שתצטרך לעבור הרפתקאות?

לי לדוגמא היה רדאון 8500LE של הרקולס (כמובן שעדכנתי את הביוס), והחלפתי אותו בלידטק 4200, ולהגיד לך את האמת התאכזבתי!

הרדאון *הרבה* יותר נוח, התמיכה של הדריברים (החדשים) הרבה יותר טובה ונוחה ובנוסף אין אף כרטיס שעובר באיכות את הרדאונים!

גם איכות יציאת הטלויזיה והנוחות שבשימוש היציאה הזאת היא מדהימה!

פורסם
  • מחבר

OK, לחבר שלט היו דווקא סרטים עם ה8500...

אני קורא קריאה נרגשת לבעלי 9X00, האם אתם נתקלים בבאגים, בעיות רינדור וכל מי דברים מעצבנים?

פורסם

מי אמר שתצטרך לעבור הרפתקאות?

לי לדוגמא היה רדאון 8500LE של הרקולס (כמובן שעדכנתי את הביוס), והחלפתי אותו בלידטק 4200, ולהגיד לך את האמת התאכזבתי!

הרדאון *הרבה* יותר נוח, התמיכה של הדריברים (החדשים) הרבה יותר טובה ונוחה ובנוסף אין אף כרטיס שעובר באיכות את הרדאונים!

גם איכות יציאת הטלויזיה והנוחות שבשימוש היציאה הזאת היא מדהימה!

דבר ראשון, ההבדל לא אמור להיות גדול, ששווה להחליף את הכרטיס מסך. דבר שני, ידוע שיציאת הוידיאו בלידטק לא משהו ( בגירסאות הרגילות - AGPX8, החליפו ) .

ובכל מקרה, הכרטיס יותר נוח? ביצועים? מה יכול להיות נוח בכרטיס, והג'יפה בטוח נתן ביצועים יותר טובים! ::)

פורסם

הביצועים כן היו יותר גבוהים, אבל לא בהרבה - בערך עוד 500 נק' ב-3DMARK...

לא החלפתי אותו אלא שמתי במחשב של אחי...

פורסם

אני הייתי ממליץ לך ללכת בלב שקט על ה-9700 פרו של ג'יגהבייט . כרטיס מעולה במחיר זול (פחות מ-2000 שקל).

אם אתה מצליח להריץ מעבד בפנטיום 4 אני חושב שהראדון יעלה בלי בעיה על הלוח אם שלך. רק צריך לבדוק שהספק מספיק חזק כדי להתמודד איתו כי הוא צורך הרבה חשמל (אם היית קונה FX היית במילא צריך לעשות זאת).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים