עבור לתוכן

מחפש מארז עד 1K

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז ככה אני מחפש מארז עד 1K

להחליף במקום הKANDALF שיש לי כרגע

התיכנון במקור היה לקנות את הANTEC 900

אך לאחר כמה ביקורות ראיתי שישנה בעיה עם האבק.. ומכיוון שהבית שלי הוא יחסית בעייתי מבחינת אבק

וויתרתי על הרעיון

אז ככה התקציב הוא 1000 אך ניתן לגמישות של עד 200 ש"ח

אך עדין למתוח את התקציב כמה שפחות

עכשיו בחירת המארז היא פחות או יותר

50% קירור

30% רעש

20% עיצוב למרות שאת זה אני אקבע..

עכשיו אני מעדיף גם שהספק יהיה למטה וכן יהיה איזשהי איוורור אשר יוציא אוויר חם מלמעלה (זה דבר שרק אנטק עושים??)

בתודה מראש

פורסם

למה אתה רוצה להחליף את הKANDALF?

פורסם
  • מחבר

כשנתקתי את המערכת הוא נפל ופשוט ניהיו מלא עיקומים קילופי צבע וכול'

אממ דור,

איפה בדיוק נמצא החיבורי usb/audio לא הבנתי

ויש לי בעיה יחסית גדולה עם קירור האזור של הכרטיס מסך לכן אני צריך משהו שיקרר את האזור שם..

לגבי הAntec 900

לאחר החלפת מאוררים חוץ מהמאוורר של ה200

איך הוא יתפקד? מבחינת רעש ואבק?

פורסם

ה-USB וכו' נמצאים מהצד ותוכל לראות זאת באתר של TT

בהחלט יש עוד מארזים שמגיעים עם הספק למטה,בינהם A10 אם אינני טועה והמארזים של SilverStone ואני מניח שיש עוד שכרגע אני לא זוכר בע"פ,אבל נשאלת השאלה מדוע שתרצה את זה? ברוב המקרים זה רק מקשה על חיבור כל החיבורים מהספק לשאר החלקים וסתם יוצר בלאגן מיותר של כבלים.

פורסם

אולי הp190 יוצא?

פורסם

P190 יגיע בקרוב אבל ימכר עם שני ספקים בהספק כולל של 1200W שיעלו את מחירו למעל 2500 ש"ח.

בכל מקרה גם אם הוא היה נמכר (רק המארז) אני מניח שהוא היה במחיר גבוה יותר מה-P180/182 שנמכרים בכ-950 ש"ח , כך שהוא לא היה נכנס בתקציב

פורסם
  • מחבר

יש לי בעיה די גדולה של חום במארז

ונראה לי עדיף שבמקום שכל האוויר החם יעלה לספק הוא יתנקז למעלה דרך איזשהו מאורר

דבר נוסף הוא שבאזור הכרטיס מסך.. (בקרוב כרטיסי מסך..)

נוצר חום מעוד משמעותי ואני מחפש דרך שהוא יתנקז משם..

ואני יודע שלAntec 900 יש מאוור מול הכרטיסים..

והשאלה כאן עם החורי איורור של הTT ינקזו משם את החום כמו שצריך

ועוד משהו לגבי הTT שהצעת.. הגירסא השחורה היא כולה מאלומיניום?

פורסם

בתור אחד שמארז קריר ומאורר כהלכה חשוב לי מאוד,אני לא ממליץ על מארזים שאפשר לבשל בפנים אוכל גם.

תוכל לראות בלינק המצורף את ה"ביצועים" של המארז הזה מבחינת הקירור והאורר בהשוואה ל-Stacker 830W למשל שנחשב למארז מאורר מאוד,אפילו יותר מהאנטק 900.

http://www.hexus.net/content/item.php?item=7114&page=8

ככה שלדעתי מהנחינה הזו אתה בהחלט יכול להיות רגוע.

הדברים ה"רעים" היחידים שראיתי בביקורות על המארז הזה זה שהוא יקר (בחו"ל ככל הנראה,ביחס למארזים עדיפים אני מניח) ושהכפתור הפעלה היה במיקום לא נגיש כ"כ.

פורסם

אין מה להשוות מבחינת איורור,גודל פיזי,איכות בנייה (ה-TT כולו מאלומיניום) + מגש לוח אם נשלף וכו'

פורסם

בתור אחד שמארז קריר ומאורר כהלכה חשוב לי מאוד,אני לא ממליץ על מארזים שאפשר לבשל בפנים אוכל גם.

תוכל לראות בלינק המצורף את ה"ביצועים" של המארז הזה מבחינת הקירור והאורר בהשוואה ל-Stacker 830 למשל שנחשב למארז מאורר מאוד,אפילו יותר מהאנטק 900.

http://www.hexus.net/content/item.php?item=7114&page=8

ככה שלדעתי מהנחינה הזו אתה בהחלט יכול להיות רגוע.

הדברים ה"רעים" היחידים שראיתי בביקורות על המארז הזה זה שהוא יקר (בחו"ל ככל הנראה,ביחס למארזים עדיפים אני מניח) ושהכפתור הפעלה היה במיקום לא נגיש כ"כ.

אני בספק בנוגע לזה שהסטאקר מאוורר טוב יותר מה - 900.

אני גם מצטרף להמלצה על ה - EUREKA.

פורסם

אוקיי,אז בוא נגדיר אותו כמארז מאורר מאוד :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקיי ובוא נגיד שאני לא לוקח את הTT איזו מארזים טובים יכנסו בתקציב..

כי מבחינת עיצוב פנים והעיצוב שמאחורי הדלת ממש לא אהבתי אותו

פורסם

אתה מתכוון איך שהוא היה נראה כשהסירו לו את הדלת? מזה משנה לך? הדלת אמורה להיות "בחוץ" רק כדי לנקות פילטרים וכו' וזהו.

עיצוב פנים לא רע בכלל גם כן.

כעיקרון אתה יכול להכניס שני מאוררי AC טובים שעולים 40 ש"ח כ"א אבל אני לא בטוח שהם יהיו עידפים על הנוכחיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים