עבור לתוכן

איפה אפשר למצוא כרטיס זיכרון טוב בזול?

Featured Replies

פורסם

היי, אני שוב שוקל לרכוש את הCANON TX1 - קראתי במספר מקומות ומסתבר שאם אני רוצה שהיא תעבוד בצורה מושלמת

אז אני חייב כרטיס זיכרון מסוג SDHC CLASS-6 של חברת KINGSTONE או SANDISK בגודל של 8 ג'יגה.

לצערי בארץ מצאתי רק של חברת TRANSCEND, שעליו אנשים דיווחו שלא עובד תקין עם הTX1 כאשר מבצעים איתו זום אופטי בהקלטת סרט באיכות 720P.

איפה אני יכול למצוא כרטיס זיכרון כזה בארץ ובמחיר יחסית זול?

פורסם

אני לא מצליח להבין מה הקשר, כשאתה מבצע זום עם המצלמה לא אמורה להיות לזה שום השפעה בכתיבה של הכרטיס זיכרון. איך זה בא לידי ביטוי?

לדעתי תצטרך כרטיס במהירות X133 ונפח גדול, אבל את זה צריך לבדוק אחרי שאמרת שאנשים דיווחו שהוא לא עובד טוב עם כרטיס מסוג/מהירות אחרת.

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח להבין מה הקשר, כשאתה מבצע זום עם המצלמה לא אמורה להיות לזה שום השפעה בכתיבה של הכרטיס זיכרון. איך זה בא לידי ביטוי?

לדעתי תצטרך כרטיס במהירות X133 ונפח גדול, אבל את זה צריך לבדוק אחרי שאמרת שאנשים דיווחו שהוא לא עובד טוב עם כרטיס מסוג/מהירות אחרת.

אני מדבר איתך על כרטיס זיכרון מסוג אחר ששם מהירות לא נמדדת בצורה של X משהו. אלא CLASS-2 או CLASS-4 או CLASS-6.

CLASS-6 = 6 מגה לשנייה.

והאמת שגם אני לא בידיוק מבין למה בביצוע זום יש השפעה של הכתיבה אבל עובדה שיש, קראתי במספר מקומות.

פורסם

ז"א שכרטיסים שנמדדים לפי CLASS הם עוד סוג נוסף של SD? כי לא מזמן יצא ה SDHC

פורסם
  • מחבר

ז"א שכרטיסים שנמדדים לפי CLASS הם עוד סוג נוסף של SD? כי לא מזמן יצא ה SDHC

הסוג שאיתו סופרים לפי CLASS נקרא SDHC והסוג שנתת לי נקרא COMPACT FLASH

פורסם

Compact Flash זה סוג שונה מ Secure Digital High Capacity, או שלא הבנתי נכון את הכוונה שלך?

פורסם
  • מחבר

Compact Flash זה סוג שונה מ Secure Digital High Capacity, או שלא הבנתי נכון את הכוונה שלך?

זה סוג שונה. רק SDHC יעבוד בצורה מושלמת עם הCANON TX1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים