עבור לתוכן

מחירי הזיכרונות ירדו, בפעם השנייה!!! (לכל אלא שלא האמינו שהם יכולים לרדת עוד)

Featured Replies

פורסם

מה כל כך משנה במותג? מדובר בזכרונות שמבטיחים לך את הנתונים המסומנים, אולי השבבים לא הכי יוקרתיים אבל טובים כמו כל זכרון אחר.

אחריות, Kreton היא חברה כל כך שולית שאם יפסיקו לייבא אותם יביאו לך זבל אחר במקום

חוץ מזה שאתה יודע איזה בדיקות איכות עושים להם? כי אני ממש לא, זה רק אומר שיש להם מה להסתיר אחרת הם היו מפרסמים על שלטי חוצות כמה הבדיקות איכות שלהם קפדניות

ג'נרי - Generic הוא מוצר ללא מותג, אלו לא ג'נרים.

ג'נרי מתייחס גם למוצרים של מותגים כ"כ זניחים שהם מבטיחים לך איכות בדיוק כמו "ג'נרים אמיתיים" כהגדרתך

• תגובות 39
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

HOLY CRAP!!

680 שקל עבור HZ???? פשוט ט-י-ר-ו-ף !

אני גם עדיין לא מאמין, 700 שקל בשביל סטיקים מבוססי D9? בnewegg הם עולים 500 בערך. גם בגלל שזו החנות היחידה עם מחירים כאלה ולפני כמה זמן היה להם מלא טעויות במחירים.

פורסם

זה לא עד כדי כך לא סביר, יש אותם במקומות אחרים ב900~ שקל. חוץ מזה שבסקאי הורידו את כל הזכרונות של G.SKILL במחיר ולא רק את הדגם הזה, מה שמחזק את האפשרות שבאמת מדובר במחיר האמיתי :xyxthumbs:

פורסם

אחריות, Kreton היא חברה כל כך שולית שאם יפסיקו לייבא אותם יביאו לך זבל אחר במקום

חוץ מזה שאתה יודע איזה בדיקות איכות עושים להם? כי אני ממש לא, זה רק אומר שיש להם מה להסתיר אחרת הם היו מפרסמים על שלטי חוצות כמה הבדיקות איכות שלהם קפדניות

ג'נרי מתייחס גם למוצרים של מותגים כ"כ זניחים שהם מבטיחים לך איכות בדיוק כמו "ג'נרים אמיתיים" כהגדרתך

מצאתי מילון ישראלי בשם "מורפיקס", פשוט הרץ את המילה "Generic".

פורסם

אם DDR היה כל כך זול, הייתי קונה עוד 2 ג'יגה.

פורסם

TEAM במחיר מאוד סביר שם (פלונטר) ובאיכות הרבה יותר טובה ...

כל הדגמים שלהם שם זה OEM צפו החזרות לכל אלה שמחפשים DUAL ואיכות לא שווה

:screwy:

פורסם

מצאתי מילון ישראלי בשם "מורפיקס", פשוט הרץ את המילה "Generic".

ולעזאזל עם משמעות שמורפיקס לא מכיר...

באמת חכם, גאוני

פורסם

בדקתי אותו, לא מצאתי בינתיים משהו שהוא לא מזהה.

כנראה שאם הוא לא מזהה זה לא קיים, ולהמציא משמעות משלך לא נחשב. ;)

פורסם

לא המצאתי כלום

ויש מילים שהפירוש המילולי שלהן הוא פשוט לא נכון או לא קיים

בנושא תרגום אני דווקא מבין קצת

פורסם

למתעניינים - סקר המחירים השבועי --->

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257945.0

שימו לב -72/66$ ל 667 / 800 !

אז כ-ו-ל-ם - נא להזמין מחו"ל ... אז המחיר כאן באמתיירד לרמה ה"נדרשת"... 50-60% - מהיום...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים