פורסם 2003 בינואר 2822 שנים אני פשוט לא מוצא את זה,חיפשתי באתר ורק היסתבכתיאני חייב לפרמט היום, תעזרו לי.תודה
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים תכניס דיסקט ריק > מחשב שלי > קליק ימני על כונן A > אתחול > סמן ב V את האפשרות: "צור דיסק הפעלה של MS-Dos" ולחץ על התחל
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים מחבר ממש לא.....זה לפרמט תקליטון ואני צריך תקליטון בשביל לפרמט את ה XP, תקליטון איתחול
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים אבל אם סימנת את האפשרות "צור דיסק הפעלה של MS-Dos" כמו שהוא אמר, אחרי הפירמוט הוא יעתיק לדיסקט את הקבצים הנחוצים בשביל ליצור דיסקט איתחול.
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים הדבר הזה הוא בשביל להכנס ל-DOS לא בגלל שב-XP אין, לא בשביל להתקין את ה-Windows XP.יש קובץ שמורידים והוא מבקש 6 דיסקטים והוא מכין לך דיסקטים של אתחול ל-XP, ויש אפשרות הרבה הרבה יותר קלהשהיא להכנס לביוס להגדיר בוט מ-CD ואז לעשות את ה-BOOT מה-CD של ה-XP וזה הרבה יותר מהר, הערה:====הקובץ שאתה מוריד להכנת הדיסקטים הוא שונה בין גירסת ה-Home ל-Pro אז תוודא שאתה מוריד את הנכון.
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים הדבר הזה הוא בשביל להכנס ל-DOS לא בגלל שב-XP אין, לא בשביל להתקין את ה-Windows XP.יש קובץ שמורידים והוא מבקש 6 דיסקטים והוא מכין לך דיסקטים של אתחול ל-XP, ויש אפשרות הרבה הרבה יותר קלה שהיא להכנס לביוס להגדיר בוט מ-CD ואז לעשות את ה-BOOT מה-CD של ה-XP וזה הרבה יותר מהר, הערה: ==== הקובץ שאתה מוריד להכנת הדיסקטים הוא שונה בין גירסת ה-Home ל-Pro אז תוודא שאתה מוריד את הנכון. אני זקוק לקובץ הזה ואני לא זוכר מאיפה הורדתי אותו , בעצם אני הורדתי אותו מהאתר של MICROSOFT, אבל אני לא זוכר איפה בדיוק. בכל אופן, אם לא קשה לך תוכל להביא לי לינק לקובץ ? .
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים for winxp pro:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=55820edb-5039-4955-bcb7-4fed408ea73f&DisplayLang=enfor winxp home:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=e8fe6868-6e4f-471c-b455-bd5afee126d8&DisplayLang=en
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים מה כ"כ קשה בלכתוב לינקים עם הכפתור הזה ?? הלינקים המתוקנים: for winxp pro for winxp home
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים מה כ"כ קשה בלכתוב לינקים עם הכפתור הזה ?? הלינקים המתוקנים: for winxp pro for winxp home ומה כ"כ קשה בללכת ל-microsoft.com ולחפש את ההורדה? ומה כ"כ קשה בלהעתיק ולהדביק כתובת?
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים אני רק אומר שיהיה יותר נוח למשתמשי הפורום אם נוסיף לינקים עם הכפתור הזה במקום פשוט להדביק את הכתובת. כי לפעמים הכתובת לא יוצאת טוב, וצריך לפתוח דף חדש, ולהעתיק את הכתובת לתוכו, במקום פשוט ללחוץ על הלינק. שלא תבין אותי לא נכון, אני לא בא בטענות אליך! היוזמה מבורכת! ובאמת תודה על הלינקים! פשוט עוד מאמץ קטנטן היה מקל על חיינו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.