עבור לתוכן

איפה יצרים תקליטון איתחול ב XP?

Featured Replies

פורסם

אני פשוט לא מוצא את זה,

חיפשתי באתר ורק היסתבכתי

אני חייב לפרמט היום, תעזרו לי.

תודה

פורסם

תכניס דיסקט ריק > מחשב שלי > קליק ימני על כונן A > אתחול >

סמן ב V את האפשרות: "צור דיסק הפעלה של MS-Dos" ולחץ על התחל :P

פורסם
  • מחבר

ממש לא.....

זה לפרמט תקליטון ואני צריך תקליטון בשביל לפרמט את ה XP, תקליטון איתחול

פורסם

אבל אם סימנת את האפשרות "צור דיסק הפעלה של MS-Dos" כמו שהוא אמר, אחרי הפירמוט הוא יעתיק לדיסקט את הקבצים הנחוצים בשביל ליצור דיסקט איתחול.

פורסם

הדבר הזה הוא בשביל להכנס ל-DOS לא בגלל שב-XP אין, לא בשביל להתקין את ה-Windows XP.

יש קובץ שמורידים והוא מבקש 6 דיסקטים והוא מכין לך דיסקטים של אתחול ל-XP, ויש אפשרות הרבה הרבה יותר קלה

שהיא להכנס לביוס להגדיר בוט מ-CD ואז לעשות את ה-BOOT מה-CD של ה-XP וזה הרבה יותר מהר,

הערה:

====

הקובץ שאתה מוריד להכנת הדיסקטים הוא שונה בין גירסת ה-Home ל-Pro אז תוודא שאתה מוריד את הנכון.

פורסם
הדבר הזה הוא בשביל להכנס ל-DOS לא בגלל שב-XP אין, לא בשביל להתקין את ה-Windows XP.

יש קובץ שמורידים והוא מבקש 6 דיסקטים והוא מכין לך דיסקטים של אתחול ל-XP, ויש אפשרות הרבה הרבה יותר קלה

שהיא להכנס לביוס להגדיר בוט מ-CD ואז לעשות את ה-BOOT מה-CD של ה-XP וזה הרבה יותר מהר,

הערה:

====

הקובץ שאתה מוריד להכנת הדיסקטים הוא שונה בין גירסת ה-Home ל-Pro אז תוודא שאתה מוריד את הנכון.

אני זקוק לקובץ הזה ואני לא זוכר מאיפה הורדתי אותו , בעצם אני הורדתי אותו מהאתר של MICROSOFT, אבל אני לא זוכר איפה בדיוק. בכל אופן, אם לא קשה לך תוכל להביא לי לינק לקובץ ? :).

פורסם

מה כ"כ קשה בלכתוב לינקים עם הכפתור הזה url.gif??

הלינקים המתוקנים:

for winxp pro

for winxp home

פורסם

מה כ"כ קשה בלכתוב לינקים עם הכפתור הזה url.gif??

הלינקים המתוקנים:

for winxp pro

for winxp home

ומה כ"כ קשה בללכת ל-microsoft.com ולחפש את ההורדה? ומה כ"כ קשה בלהעתיק ולהדביק כתובת?

פורסם

אני רק אומר שיהיה יותר נוח למשתמשי הפורום אם נוסיף לינקים עם הכפתור הזה url.gif במקום פשוט להדביק את הכתובת. כי לפעמים הכתובת לא יוצאת טוב, וצריך לפתוח דף חדש, ולהעתיק את הכתובת לתוכו, במקום פשוט ללחוץ על הלינק.

שלא תבין אותי לא נכון, אני לא בא בטענות אליך! היוזמה מבורכת! ובאמת תודה על הלינקים! :D

פשוט עוד מאמץ קטנטן היה מקל על חיינו. ;)

פורסם

C מאפינים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים