עבור לתוכן

פורמט MKV?

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים חבר שלי שלך לי קובץ וידאו ב פורמט MKV שמתנגן בסדר במחשב אבל השאלה שלי אם הוא מתנגן בכלל בדי.וי.די או שאם כבר בדי.וי.די אז אני צריך רק את ההכי חדש?... ואם לא אז האם יש אפשרות לפרמט את הקובץ לפורמט של DIVX שהדי.וי.די שלי יקרא אותו. ניסיתי את DVD X CONVERTER שזה אכלה תוכנה אבל לא תומכת בקובץ.

פורסם

תחפש בגוגל. כשהבאתי קובץ כזה בפעם הראשונה וחיפשתי מפענחים מצאתי תוכנה שממירה אותו לקובץ DVD רגיל.

Anatoli.

פורסם

MKV זה לא פורמט בפני עצמו, זה חבילה

חפש MKV TOOLS בגוגל שם תוכל לפתוח אותו ולהוציא את הוידאו עצמו

פורסם

.mkv זהו הקבצים שקודדו בקודק X264, איכות גבוהה מאוד לרוב HD וכו'... לא יעבוד לך בDVD של היום.. ואין טעם לקודד שוב לDVD כי אז כל האיכות יורדת ואז פשוט ישר אפשר להוריד גרסאות DVD-R, המיוחד ב X264 זה הרזולוציות הגבוההות והקודק החדש שהוא בעצם X264.. מקווה שעזרתי..תראה במחשב עד שיצאו עדכונים ..

פורסם

.mkv זהו הקבצים שקודדו בקודק X264, איכות גבוהה מאוד לרוב HD וכו'... לא יעבוד לך בDVD של היום.. ואין טעם לקודד שוב לDVD כי אז כל האיכות יורדת ואז פשוט ישר אפשר להוריד גרסאות DVD-R, המיוחד ב X264 זה הרזולוציות הגבוההות והקודק החדש שהוא בעצם X264.. מקווה שעזרתי..תראה במחשב עד שיצאו עדכונים ..

לאוו דווקא.

MKV, הינו מקודד (אחד מיני רבים) כבר זמן רב לפורמט ה MPEG הישן והטוב.

אומנם קריא ל DVD שלי (APEX 811, APEX DVX-2400, MARANTZ DV4360),

לעומת MKV שמכוון לחלק האיכותי יותר, כגון תוכן HD בקידוד X264, ולא קריא ב DVD שלי.

פורסם

MKV לא מקודד כלום, מדובר ב Container אשר תפקידו להכיל זרמים שונים כגון זרם וידאו(בקידוד כלשהו כגון XVID או H264)

,זרם אודיו(או מספר זרמי אודיו למספר שפות שונות גם בקידוד כלשהו כגון AC3 או MP3) ודברים נוספים כגון כתוביות וכו.

יתרונו של Container זה על פני AVI או MP4(לא להיתבלבל עם דחיסת Mpeg4) לדוגמא הוא השימוש בתגיות XML אשר אינם

שוברות תאימות עם גרסאות ישנות יותר של MKV, כך שיהיה ניתן לנגן קבצי MKV ישנים מאוד גם על גירסה חדשה של ה Haali Media Splitter

שתפקידו לפרק את קובץ ה MKV לזרמים השונים ולהפנות אותם למפענחים הנכונים במחשב(כגון XVID,X264 וכו).

בנוסף הוא חופשי ובעל קוד פתוח בניגוד ל AVI/MP4.

*זרמים = Streams.

פורסם

MKV לא מקודד כלום, מדובר ב Container אשר תפקידו להכיל זרמים שונים כגון זרם וידאו(בקידוד כלשהו כגון XVID או H264)

,זרם אודיו(או מספר זרמי אודיו למספר שפות שונות גם בקידוד כלשהו כגון AC3 או MP3) ודברים נוספים כגון כתוביות וכו.

יתרונו של Container זה על פני AVI או MP4(לא להיתבלבל עם דחיסת Mpeg4) לדוגמא הוא השימוש בתגיות XML אשר אינם

שוברות תאימות עם גרסאות ישנות יותר של MKV, כך שיהיה ניתן לנגן קבצי MKV ישנים מאוד גם על גירסה חדשה של ה Haali Media Splitter

שתפקידו לפרק את קובץ ה MKV לזרמים השונים ולהפנות אותם למפענחים הנכונים במחשב(כגון XVID,X264 וכו).

בנוסף הוא חופשי ובעל קוד פתוח בניגוד ל AVI/MP4.

*זרמים = Streams.

בנאדם, הידע שלך אף פעם לא נגמר.

פשוט כמו דורסל- עובד, ועובד ועובד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים