עבור לתוכן

מעבד AMD - בעיות ושאלות בקשר לטמפרטורה / קירור / CNC

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קניתי מחשב חדש, מעבד AMD אתלון 3800+dual 64X2 לוח: m2vmx

למעבד יש תכונה cnc - שמפחיתה את מהירות השעון של המעבד והמתח שלו בזמן מנוחה וככה שולטת על ההתחחממות שלו.

למרות מאמצים ונסיונות לא הצלחתי להפעיל את התכונה הנ"ל - כאשר אני עבר "ניהול צריכת חשמל מינמלית" המחשב נתקע, ועל המסך יש קשקוש של צבעים.

אגב, כחלק מתהליך פתרון הבעיה התקנתי פאץ לווינדוס xp והגדרת ברגיסטרי רישום Throttle שם הוכנסה הפקודה PerfEnablePackageIdle עם ערך 1 (לא לגמרי מבין מה בדיוק נתבקשתי לעשות).

הבנתי שהיו לאנשים אחרים בעייה כזאת והם לא הצליחו לפתור אותה (ייתכן שהפתרון היחיד הוא עדכון הביוס - אבל אני לא רוצה לקחת את הסיכון כי לא בטוח שהדבר יפתור את הבעייה).

שורה תחתונה: אין לי cnc והמעבד שלי במנוחה מגיע ל - 45 מעלות ביום קריר יחסית (כמו הימים האחרונים) וו-50 ביום חם - במנוחה

הלוח: 39-40 ביום קריר ו - 45 מעלות ביום חם - במנוחה

במאמץ הוא בטחי יטפס בעוד 5 מעלות מינימום.

מה אתם מציעים לי לעשות - האם עלי לקרר המחשב לפני שהקיץ מגיע או שעדיין אני בטווח נורמה?

האם הפעולות ביצעתי להפעלת cnc יכולות לגרום נזק?

פורסם
  • מחבר

מישהו?

אני אובד עצות וחושש לגורלו של המחשב ביי הקיץ הבאים עלינו (הוא רק בן חודש)

פורסם

איך הוא מגיע ל40 בכלל ?

הוא לא אמור !

עם קרור סטוק אצלי הוא לא עבר את 35 בכל המאמצים האפשריים !

תבדוק, אולי הקולר לא יושב טוב, או מישכה טרמית לא מרוחה כמו שצריך.

פורסם

יכול להיות שהוא בדק ביום חם (היו כמה ימים שהיה יותר מ 40 מעלות בצל) ובגלל זה המעבד היה חם ככה.

ניראה לי בסדר גמור בכל זאת אי אפשר לצפות שהמעבד יהיה קר יותר מהחדר :P

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם

איזה תוכנה זאת cpuid? - שים לב שתוכנת צריכת ניהול החשמל שלי לא עובדת ותוקעת את המחשב

את הדרייבר האחרון של AMD התקנתי. amd אופטימייזר לא נראה לי שעובד

העניין הוא שהקירור אצלי סטנדרטי (אגב, מה קירור סטוק)

אני לא יכול לפתוח המחשב כי יש לךי מדבקת אחריות אני אקח למעבדה שיבדקו את המשחה הטרמית והמאוורר

פורסם

אצלי המעבד OC ב400 מגהרץ, ואפילו ביום חם הוא 26-28 באידאלי ו34 במאמץ!!!!! ואתה לא יכול לפתוח את המחשב עכשיו זה מסביר הכל מישהו שם פיקשש לך את זה בטח, הגוף קירור לא יושב טוב על המעבד.

פורסם
  • מחבר

איך אני שולט ב-CnQ באמצעות CrystalCPUID?

האם זה יעבוד גם אם אופצית צריכת ניהול החשמל שלי (שמפעילה את CnC? לא עובדת ותוקעת את המחשב.

פורסם

קודם כל CnQ לא CnC

אם אני זוכר נכון יש בתוכנה פונקציה של לתת מס' ערכים מוגדרים מראש של מתחים ומכפלות שאפשר להחליף בינהם באופן אוטומטי או ידני

משמע שליטה ידנית בCnQ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים