עבור לתוכן

VANTEC NEXUS MULTIFUNCTION PANEL - מיקום הסנסור

Featured Replies

פורסם

שלום רב!

קניתי VANTEC NEXUS MULTIFUNCTION PANEL ע"מ למדוד הטמפרטורה של המעבד (אינטל 2.4 GHz)

הספרון שמגיע איתו מראה איך לחבר אותו למעבד מסוג פנטיום 3 או AMD - כלומר, אם ליבה קטנה באמצה

לכן, מה המקום הטוב ביותר לחיבור על פנטיום 4?

להזכירכם, אסור לחבר את הסנסור בין המעבד לגוף קירור

יש למישהו תמונות?

תודה מראש!

(באתרים אם סקירות אין, חיפשתי)

פורסם

למה אסור לשים בין הליבה לצלעות ?

פורסם

אל תתפוס אותי במילה, אבל לפי מה שאני יודע, לפי ההרדקנו, מחברים את ה"סנסור" בין הסוקט לבין הליבה.

אבל כמו שאמרתי אל תנסה את זה עד שמישהו אחר אולי שיש לו את המוצר גם יגיד לך מה לעשות. :hi:

פורסם

יש לי הרדקנו 2, והם באמת אומרים לא להפעיל לחץ על החיישן, ולשים בין הסוקט לליבה, אבל זה מודד טמפרטורה שהיא נמוכה ב 3 מעלות מהטמפרטורה האמיתית...

פורסם
  • מחבר

תשובה ל- vner@

בגלל הלחץ - תשבור את ה סנסור

תשובה ל- yair_gobani

אם הבנתי נכון, מחברים את הסנסור מלמטה, כלומר בתחתית של המעבד, אבל הצפיפות של הרגליים בפנטיום 4 וגודל חוט הסנסור לא מאפשרים את זה

תודה בכל זאת

פורסם

תנסה אולי בתחתית ההיט סינק. איפה שעדיין מאד חם.

פורסם

המקום הכי טוב לחבר את החיישן בצורתו המקורית הוא אכן כמו שמצויין בספר, אם כי אז מקבלים טמפרטורות שנמוכות בכ-3 מעלות ממה שנמדד ב-MBM או ב-BIOS. אם רוצים דיוק מירבי - חייבים לחבר את החיישן מתחת למעבד, הבעיה היחידה היא שהחוטים של החיישן הם עבים יחסית ולא מאפשרים חיבור כזה. אפשר לעשות "מוד" קטן לחיישן הזה - לחתוך את החוטים ולחבר בחזרה עם חוטים דקים יותר, כאלה שיאפשרו להכניס את החיישן אל מתחת למעבד.

פורסם

תזסה ליד הליבה יש כמה מילימטרים של מקום (בצבע הירוק).

הטמפרטורה לא תיהיה הכי אמינה אבל זה המקום האידיאלי לפנטיום 4

פורסם

כמה שאני זוכר ויודע למעבדי פנטיום 4 יש דיודה פנימית שמודדת את הטמפ' שלהם..

אין שום צורך להוסיף חיישן חיצוני

אני הייתי ממליץ לך למצוא דברים אחרים ולמדד להם את הטמפ' (כונן קשיח, כרטיס מסך..לא חסר)

פורסם
  • מחבר

תודה על האזרה!

בפנטיום 4 יש דיודה, BUT בלוח אם שלי אין את האופציה למדוד טמפרטורה, לכן הקניה

אני אנסה לשים את הסנסור בפס הירוק

???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים