פורסם 2003 בינואר 2822 שנים שלום רב!קניתי VANTEC NEXUS MULTIFUNCTION PANEL ע"מ למדוד הטמפרטורה של המעבד (אינטל 2.4 GHz)הספרון שמגיע איתו מראה איך לחבר אותו למעבד מסוג פנטיום 3 או AMD - כלומר, אם ליבה קטנה באמצהלכן, מה המקום הטוב ביותר לחיבור על פנטיום 4?להזכירכם, אסור לחבר את הסנסור בין המעבד לגוף קירוריש למישהו תמונות?תודה מראש!(באתרים אם סקירות אין, חיפשתי)
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים אל תתפוס אותי במילה, אבל לפי מה שאני יודע, לפי ההרדקנו, מחברים את ה"סנסור" בין הסוקט לבין הליבה. אבל כמו שאמרתי אל תנסה את זה עד שמישהו אחר אולי שיש לו את המוצר גם יגיד לך מה לעשות.
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים יש לי הרדקנו 2, והם באמת אומרים לא להפעיל לחץ על החיישן, ולשים בין הסוקט לליבה, אבל זה מודד טמפרטורה שהיא נמוכה ב 3 מעלות מהטמפרטורה האמיתית...
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים מחבר תשובה ל- vner@בגלל הלחץ - תשבור את ה סנסורתשובה ל- yair_gobaniאם הבנתי נכון, מחברים את הסנסור מלמטה, כלומר בתחתית של המעבד, אבל הצפיפות של הרגליים בפנטיום 4 וגודל חוט הסנסור לא מאפשרים את זהתודה בכל זאת
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים המקום הכי טוב לחבר את החיישן בצורתו המקורית הוא אכן כמו שמצויין בספר, אם כי אז מקבלים טמפרטורות שנמוכות בכ-3 מעלות ממה שנמדד ב-MBM או ב-BIOS. אם רוצים דיוק מירבי - חייבים לחבר את החיישן מתחת למעבד, הבעיה היחידה היא שהחוטים של החיישן הם עבים יחסית ולא מאפשרים חיבור כזה. אפשר לעשות "מוד" קטן לחיישן הזה - לחתוך את החוטים ולחבר בחזרה עם חוטים דקים יותר, כאלה שיאפשרו להכניס את החיישן אל מתחת למעבד.
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים תזסה ליד הליבה יש כמה מילימטרים של מקום (בצבע הירוק).הטמפרטורה לא תיהיה הכי אמינה אבל זה המקום האידיאלי לפנטיום 4
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים כמה שאני זוכר ויודע למעבדי פנטיום 4 יש דיודה פנימית שמודדת את הטמפ' שלהם..אין שום צורך להוסיף חיישן חיצוניאני הייתי ממליץ לך למצוא דברים אחרים ולמדד להם את הטמפ' (כונן קשיח, כרטיס מסך..לא חסר)
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים מחבר תודה על האזרה!בפנטיום 4 יש דיודה, BUT בלוח אם שלי אין את האופציה למדוד טמפרטורה, לכן הקניהאני אנסה לשים את הסנסור בפס הירוק ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.