פורסם 2007 במאי 1718 שנים אנשים אני צריך עזרה בלהחליט מה לשים... אני קניתי מחשב חדש והוא בדרך ואני לא יודע מה לשים לו XP\VISTA מה אתם ממליצים?המפרט:מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT קרור למעבד: GLACIALTECH IGLOO 5700MC FOR INTEL S775 - QUIET PRODUCT LINE - TEMPERATURE CONTROL קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1
פורסם 2007 במאי 1718 שנים המפרט לא ממש משנה...כי התקנת וויסטה יכולה לגרום בעיות עם הכרטיס מסך או דרייבר אחר...אני מציע לך וויסטה .... אך זה יכול לגרום לך בעיות..
פורסם 2007 במאי 1718 שנים אין תאימות מלאה של דריברים לווינדוס עצמו גם בנתיים משחקים עובדים הרבה יותר טוב על-XP.... בנתיים לא שווה
פורסם 2007 במאי 1718 שנים איו שום סיבה שתעבור לVistaכי עדיין אין משחקי DX10ועדיין אין תאימות מלאה לדרייברים למיניהם
פורסם 2007 במאי 1818 שנים יש לך סיבה לעבור לויסטה?אני חיפשתי במשך חודשים סיבה,לא מצאתי1)מראה - אפשר להוריד סקינים ל XP,זה לא מה שיגרום לי לעבור לויסטה.2)ביצועים - אם אתה רוצה ביצועים,תשכח מויסטה,המערכת הזאת ממש בדיחה מבחינת שימוש במשאבים ומהירות עבודה.3)אבטחה - כל מנגנוני האבטחה של ויסטה ממש לא יעילים,והם סתם מציקים (כמו העובדה שאסור לשמור קבצים מסוימים מחוץ ל my docs - נו באמת,זה מה שיאבטח לי את המחשב). חוץ מזה XP מערכת בת כמה שנים,וכבר לא מגלים חורים קריטיים יותר,ככה שאין לך ממש בעיית אבטחה ב XP.4)דירקטאיקס עשר - בינתים זה עוד לא יצא,ויקחו כמה חודשים עד שמשחקים יתחילו להשתמש בזה. חוץ מזה,תהיה בטוח שתהיה קבוצה שתעשה Port של DX10 ל XPחדש יותר זה לא בהכרח טוב יותר,תחשוב טוב טוב לפני שאתה עובר לויסטה.
פורסם 2007 במאי 1818 שנים יש לך סיבה לעבור לויסטה?אני חיפשתי במשך חודשים סיבה,לא מצאתי1)מראה - אפשר להוריד סקינים ל XP,זה לא מה שיגרום לי לעבור לויסטה.2)ביצועים - אם אתה רוצה ביצועים,תשכח מויסטה,המערכת הזאת ממש בדיחה מבחינת שימוש במשאבים ומהירות עבודה.3)אבטחה - כל מנגנוני האבטחה של ויסטה ממש לא יעילים,והם סתם מציקים (כמו העובדה שאסור לשמור קבצים מסוימים מחוץ ל my docs - נו באמת,זה מה שיאבטח לי את המחשב). חוץ מזה XP מערכת בת כמה שנים,וכבר לא מגלים חורים קריטיים יותר,ככה שאין לך ממש בעיית אבטחה ב XP.4)דירקטאיקס עשר - בינתים זה עוד לא יצא,ויקחו כמה חודשים עד שמשחקים יתחילו להשתמש בזה. חוץ מזה,תהיה בטוח שתהיה קבוצה שתעשה Port של DX10 ל XPחדש יותר זה לא בהכרח טוב יותר,תחשוב טוב טוב לפני שאתה עובר לויסטה.מחזק
פורסם 2007 במאי 1818 שנים כל אחד יכול להגיד מה שהוא רוצה...אבל ויסטה עולה על XP בכל פרמטר...נכון שלא כל מישחק עובד טוב יותר על ויסטה, אבל זה בגלל שלא כל מערכת יכולה לעבוד עם ויסטה (או יותר נכון לעבוד כמו שצריך)אני עובד עם ויסטה כבר כמה חודשים... לך על ויסטה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.