עבור לתוכן

איך לזכות בלוטו - כנסו

Featured Replies

פורסם

http://www.yner.co.il

אני מאמין באמת שהוא מצא שיטה לזכות בלוטו (או ב-10% לפחות ;)).

פורסם

:lol: :lol: :lol:

הכל בלוטו מכור.

פורסם

נראה לי שהוא מנסה לעשות קצת כסף בתקווה שמישהו יזכה ויתן לו את ה"אחוז"...

פורסם
  • מחבר

אי אפשר להגיד שהבנאדם לא חכם. לעשות כסף מטיפשות של אנשים אחרים זאת די קל. בוא נגיד שהוא מצליח לגרום לכך ש-100,000 אנשים שונים בשנה הקרובה יקראו את הדף - ע"י ספאם המוני למיילים, בפורומים, טוקבקים וכמובן - אלו שיתבלבלו ויכתוב yner במקום ynet (ה-T נמצא ליד ה-R) - ומכיוון שיש מאות אלפי כניסות ל-YNET כל יום - זה אומר לפחות כמה אלפי כניסות בטעות כל חודש. נגיד ש-0.5% מאלו שקראו את זה באמת מאמינים לזה (ולא חסר תמימים ולא חסר כאלו שמאמינים במזלות, הטוב והרע של היקום וכו'). נגיד ש- 20% מאלו שמאמינים לזה באמת ישלמו לו. זה 100 אנשים להגרלה (1 מ-1000 ממי שקראו את זה). כל אחד שולח בממוצע נגיד 10 טורים בהגרלה - זה כמו 1000 טורים להגרלה. טור עולה 2.7 - זה כמו למלא לוטו ב-2700 - בלי לשלם שקל - עם אפשרות זכיה של 10% מהפרס הראשון בלבד (בממוצע כמיליון שקל נגיד). נגיד בערך 105 הגרלות בשנה (2 בשבוע + החמישים מיליון) - זה כמו למלא לוטו בכ-280,000 שקל בשנה. גם אם זה לא יעבוד - ההשקעה של הפעלת דף אינטרנט אחד שווה את זה.

פורסם

גיא - תותח.

פורסם

:lol: גם אם אני אאמין ב100% שאני יתן לו חלק, ברגע שזכיתי העולם יכול להזדיין מצידי.

זה היה עובד אולי במדינה אחרת אבל לא בישראל, אנשים פה מתעוורים מכסף.

פורסם

שרלטניות made in israel.

שמישהו יעיף את הלינק הזה דחוף

פורסם

איזה זיון שכל..

אם זה באמת היה כל כך תמים, כבר היו אומרים שמה לתרום לעמותות שונות [מלחמה בסרטן וכו'], אבל זה כל כך שקוף שהוא פשוט מנסה להרוויח כסף על גבם של אנשים אהבלים :kopfpatsch:

פורסם

על תיתדאגו הקרמה של העולם תיתנקם בו מתי שהוא... ;)

פורסם

שלב 1 אתה חייב להחליט שכאשר תזכה בפרס תעניק חלק מכספי הזכייה שלך בחזרה ל"מרכז".

HHAHAHHAAHAHAHAHAHAAHAHAAAHAHAAH

פורסם

זה מה שהצחיק אותך ?

אותי הכי הצחיק לראות את הקישור למטה בסוף

"חזרה לשלב מס' 1" :smile1:

פורסם
link=topic=260811.msg2301497#msg2301497 date=1179391017]

על תיתדאגו הקרמה של העולם תיתנקם בו מתי שהוא... ;)

ומה אם אתה טועה?

מה אם בן אדם כמוני שהתייאש מלוטו/טוטו/ווינר יחליט בעקבות קריאת העמוד הזה לשלוח טופס ובמקריות גם יזכה בסכום נאה מסוים (לא בהכרח פרס ראשון).

אז מצד אחד הוא ירוויח כסף בלי לעשות כלום.

מצד שני- הוא זה שדחף אותי לזכות בכסף.

אז הקארמה לא בהכרח תתנקם בו- להיפך:

הוא הביא אותי להרוויח והוא יקבל רווח מסוים בעצמו.

פורסם

זה אחד מהעמודים הכי מפגרים שראיתי בחיים שלי.

איזון קבלה-נתינה? אין בעיה, שאני אזכה בפרס אני אתרום את ה 1-10% האלו למי שצריך, לזה שמנגן באקורדיון מתחת לגשר בהדר ולזה שמנקה שמשות בצומת בצ'ק פוסט, לא לחשבון הבנק שלו.

פורסם

המשך ישיר לחווית ה"סוד" השוטפת את פורומנו בשבועות האחרים.

חפשו דברים אחרים לעשות, ותפסיקו לחלום על לזכות במיליונים. :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים