פורסם 2007 במאי 1618 שנים שלום,אני עם לוח DFI INFINITY NF4 SLI. לאחרונה הקירור של הצ'יפסט שבא עם הלוח (מאוורר) הרעיש בצורה בלתי נסבלת והחלפתי אותו היום בקירור של זלמן כמו זה שבלינק.http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4192אני רוצה לדעת בבקשה איך אני יכול למדוד עכשיו טמפרטורה של הצ'יפסט (אם יש דבר כזה בכלל)? מה נחשב לטמפרטורה טובה? ומאיזה טמפ' זה כבר חורג מגבולות המותר? המערכת לא ב-OC. מפרט מלא בצד ימין.תודה.
פורסם 2007 במאי 1718 שנים אצלי ב 45 מעלות ה לוח כבר עושה ריסטרת אוטומטי אז כנראה שזה הגבול אצלי יש לי ASUS P4TE לוח די ישן אם מעבד P4 NW .
פורסם 2007 במאי 1818 שנים יש לי GB-965p-ds3 שעשיתי לו מודינג ושמתי עליו מאוורר של הפנטיום 4 שהיה לי פעם.המארז שלי גרוע בכל נושא האיוורר, כך שאני מאמין שהכל עובד חם יותר.בממוצע הטמפ' היא 46 מעלות. במאמץ רציני (משחקים או תוכנות כבדות) הטמפ' מגיעה לכל היותר ל54-55 מעלות.אני מדבר על הטמפ' של לוח אם, שככה"נ היא הטמפ' של הצ'יפסט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.