עבור לתוכן

GeForce FX כשלון?

Featured Replies

פורסם

פחחחחחחחחח רונן, אני רואה התלבשת על הסינק שלו, אה? :lol: :lol:

אני זוכר שכל הזמן כשאמרתי בחודשים האחרונים ללכת על ה9700PRO, כולם אמרו לי שעוד מעט יוצא הFX והוא יקרע לו את הצורה.

FU**ED UP, MORONS! :flipa:

• תגובות 32
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כישלון וחצי...

למרות שבאמת צריך לחכות לדרייברים גמורים ואנווידיה גם אמרו שהם ישקיטו את הקירור... למרות שממש לא ברור איך...

בכל מקרה... אני מעדיף לתקוע את השואב אבק Dyson שאמא שלי קנתה ולא את זה...

הוא לא נותן שיפור משמעותי בביצועים... גם עם דרייברים חדשים... וכשהמחיר שלו ירד למשהו נורמלי, גם המחיר של הרדאון ירד... ואז הוא ייתן אפילו יותר ביצועים ביחס למחיר...

עד שה-FX יעבוד כמו שצריך אני מאמין שכבר נהיה ממש ממש קרובים ל-R350 של ATI...

ולגבי הקירור של ה-FX... כרגע לא רק שאנווידיה מייצרת את הליבה ואת הכרטיס לשאר החברות, היא גם מייצרת את הקירור...

אני לא מאמין שיהיו הרבה שינויים ביניהם בעתיד אם בכלל... וקירור פאסיבי??? אני לא יודע... הצלעות שלו מאחורה הגיעו לאיזה 60 מעלות אם אני זוכר נכון... לא נראה לי שאפילו זלמן יצליחו להוציא משהו שיקרר את הדבר הזה מספיק בלי לשים איזה מאוורר עצבני שיקרר אותו...

אה ומי היה האידיוט שכתב שהם היו צריכים לעבור לייצור של 0.09 מיקרון?! :lol::lol::lol:

סליחה על הקריאת גנאי הקטנה שלי אבל אתה ממש לא קורא דברים בנושא הא??

הסיבה שלקח להם כ"כ הרבה זמן להוציא את הכרטיס היא בגלל שהם החליטו להמר על ה-0.13 מיקרון שלא היה מוכן עדיין... מה שרק מצדיק עוד יותר את העובדה שהיה להם מספיק שזמן לעשות דרייברים נורמליים לפחות...

אם הם היו רוצים לייצר אותו ב-0.09 מיקרון, אני לא חושב שהיינו רואים את הכרטיס... עד הייצור היה מוכן הם כבר היו מתכננים משהו חדש כדי להתחרות עם ה-R400 של ATI... חחחח...

כן... ושמים לא מזגן של תאדירן על הגב עם פלטייר של 200W כדי שהוא לא יישרף ב-2D... :lol:

פורסם

רעיון נחמד להוריד את מהירות הזכרונות אוטומטית בעת מעבר לעבודה בדו מימד, לא? כנראה שהכרטיס יתפוצץ אם הוא יעבוד יותר מדי זמן בתלת מימד . ;):):D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים