עבור לתוכן

GeForce FX כשלון?

Featured Replies

פורסם

כל הכרטיסים עולים הרבה בעת יציאתם אבל בניגוד לג'יפורס הרדאון, בזמנו, היה שווה את הכסף, ואתה רואה שהוא עדיין שווה את הכסף!

כרטיס שנמצא בשוק כבר חצי שנה יותר טוב מכרטיס שרק יצא לאויר העולם וגם זול יותר ממנו... פרדוקס?!

• תגובות 32
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תראה, זה כבר עניין של השקפה..לדעתי בעת יציאתו הוא לא היה שווה את הכסף.

אל תשכח שגם עכשיו, הGFFFX מוביך בבנצ'מריקם על הרדיאון ברוב הבדיקות, והביצועים אמורים לעלות לאחר הוצאת דרייברים מתאימים מבית נווידיה- 10%-20% יותר, ככה שכן יש לך כאן כרטיס מוביל, אם הוא שווה את הכסף? לא יודע.

פורסם

כן, אבל אתה זוכר בכמה הרדאון הוביל על ה-4600? זאת הנקודה שלי...

ובכלל, אני לא יודע מה הטכנאים ב-nVIDIA חשבו לעצמם: "נדחוף DDRII, נאלתר איזה VPU, נתן באמ-אמא של המגהרצים ונראה איך זה הולך... אה ונקרר את כל זה עם שואב אבק, אבל שיהיה איכותי, נגיד צבע נזלת מבחיל..." ;D

מנהל השווק לטכנאים "זה מוצר זה?! טוב לא נוראה נמיר את דתם של המשתמשים ונגרום להם להאמין, הרי אנחנו nVIDIA..."

למחרת קמפיין מאסיבי שבמרכזו הסלוגון: "Are You Ready?" ;D

::)

פורסם

אבל לא כל החברות ישימו את אותו היטסינק , לא?

פורסם

אבל לא כל החברות ישימו את אותו היטסינק , לא?

ברור שלא, חלקן ישימו בצבע נזלת יוצר מבחיל וחלקן בצבע נזלת פחות מבחיל... כאילו דאאא...

פורסם

רנג'קי, קורע.

אבל לא, אני מאמין שלידטק/מסיי יעשו משהו שונה, יותר שקט . ואני מאמין (/רוצה להאמין ) שהוא יציג ביצועים יותר טובים מהבטא ...

פורסם

אבל אתם מוכרחים להודות שאם היו מתמחרים אותו במחיר נמוך בצורה משמעותית מאשר מחיר ה-R9700PRO, זה היה סיפור שונה לחלוטין.

פורסם

במה בדיוק?

הוא גרוע לאללה, תסביר לי איך הרדאון גובר עליו עם מהירויות השעון שלו נמוכות בכ-150 מגהרץ?

הוא גם צורך יותר חשמל, מה שדורש ספק איכותי, ובנוסף רועש כמו שואב אבק!

פורסם

מה אני אגיד לכם, אתם אנשים מוזרים...(הכל בטעם טוב! אל תתחילו להיעלב לי!!!) אתם שמעתם על מילה כזאת שנקראת "סבלנות"? מראים לכם כמה בנצ'מרקים של איזה כרטיס בטא עם דרייברים שאפילו לא קרובים להיות סופיים AND ALL HELL BREAKS LOOSE... חכו קצת! תעשנו סיגריה :hat::) מה אתם בלחץ? הזמן יעשה את שלו ואם תראו שה FX יהיה לפחות ב50% יותר מהיר...

אבל מה שהפתיע אותי(לרעה!) שרוחב הפס של הזיכרון הוא 128 ביט לאומת ה256 של ה9700... :-\

פורסם

בדיוק בגלל זה ה FX מפסיד !! עם 150 MHZ יותר בליבה - אין אפשרות לנצל את המהירות הזו ,והזיכרון מהיר

ככל שיהיה זה פשוט לא מספיק ...

כניראה.

סה"כ הכרטיס יותר מהיר - וכן עם דריברים מתאימים אולי נראה את מה שציפינו לו - אבל האם יש לניבידיה את הזמן

להכין את התשובה לפני שיצא ה R350 ?

אולי? ואולי לא ...

פורסם

מה אני אגיד לכם, אתם אנשים מוזרים...(הכל בטעם טוב! אל תתחילו להיעלב לי!!!) אתם שמעתם על מילה כזאת שנקראת "סבלנות"? מראים לכם כמה בנצ'מרקים של איזה כרטיס בטא עם דרייברים שאפילו לא קרובים להיות סופיים AND ALL HELL BREAKS LOOSE... חכו קצת! תעשנו סיגריה :hat::) מה אתם בלחץ? הזמן יעשה את שלו ואם תראו שה FX יהיה לפחות ב50% יותר מהיר...

אבל מה שהפתיע אותי(לרעה!) שרוחב הפס של הזיכרון הוא 128 ביט לאומת ה256 של ה9700... :-\

אין דבר כזה כרטיס בטא. זה לא שפתאום הם ישנו את כל הארכטיקטורה של הליבה, להזכירך הכרטיס בעוד כשבועיים אמור להופיע בחנויות...

פורסם

הכרטיסים שקיבלו לביקורות הם סמפלים, יכול להיות מאוד שמאז שייצרו אותם נעשו שינויים שגררו עלייה\ירידה בביצועים.

ד"א, אני כמעט בטוח שאיזו חברה תנסה משהו עם קירור פסיבי.

פורסם

העניין עם ה-FX זה המחיר . אם מחירו יהיה אטרקטיבי לעומת ה-9700 פרו אז כל העניין משתנה .

אם יעשו עוד כמה שינויים ב-FX כמו במערכת הקירור + מחיר נכון = כל העניין יכול להתהפך מקצה לקצה . אבל... כמו שזה נראה כרגע אז זה לא טוב בשביל נוידיה.

פורסם

הכרטיסים שקיבלו לביקורות הם סמפלים, יכול להיות מאוד שמאז שייצרו אותם נעשו שינויים שגררו עלייה\ירידה בביצועים.

ד"א, אני כמעט בטוח שאיזו חברה תנסה משהו עם קירור פסיבי.

א. השינוי שהם יעשו בכרטיס לא יהיה עד כדי כך קיצוני שפתאום יזניק את הביצועים שלו ב-110 אחוז... זה לא אפשרי! ראה כדוגמא את המבחנים הראשוניים של הרדאון 9500 פרו ואח"כ את המבחנים של הרדאון ה-9500 פרו הסופיים. השיפור היה כ-5 אחוז...

עריכה: הנה הביקורת אצל anandtech...

ב. כרטיס שצורך כ-75 וואט לא נראה לי יכול לפעול על קירור פאסיבי...

פורסם

בביקורת של טום הוא קיבל רק 100 נקודות יותר ב- 3DMARK 2001SE !

עכשיו אני בכלל בהלם! :o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים