פורסם 2007 במאי 1618 שנים מקווה שפה המקום (התלבטתי אם לשים בפורום אמצאי אחסון)אם לא סליחה מראש.אני יודע שצריך לסגור כל תוכנה שפועלת בשעה שצורבים בנירו.האם זה אותו דבר במחשבים עם מעבד כפול ליבה ? יש לי מעבד core 2 dou e6600 ואני רוצה שגם התוכנה לשיתוף קבצים תרוץ ברקע.תודה מראש
פורסם 2007 במאי 1618 שנים אני לא חושב שיש קשרבין מעבד דואל קור וצריבה לבין מעבד שהוא לא דואל קור וצריבהבשניהם מומלץ ביותר לכבות תוכנות בזמן הצריבה..שלא יפגע המידע בזמן הצריבה
פורסם 2007 במאי 1618 שנים אני עובד עם מעבד 3000+ AMD ואני צורב חופשי עם תוכנת שיתוף קבצים ועוד כמה תוכנות שרצות ברקע אז אני לא חושב שתהיה לך בעיה במיוחד עם מחשב חזק כמו שלך..
פורסם 2007 במאי 1618 שנים למה שתסגור את האימיול?אולי פעם הייתה בעיה עם זה אבל היום המחשבים חזקים יותר ובדיוק לשם זה הם נועדו בשביל לבצע כמה פעולות במקביל (בשביל זה גם "המציאו" את הכפול ליבה).
פורסם 2007 במאי 1618 שנים מחבר למה שתסגור את האימיול?אולי פעם הייתה בעיה עם זה אבל היום המחשבים חזקים יותר ובדיוק לשם זה הם נועדו בשביל לבצע כמה פעולות במקביל (בשביל זה גם "המציאו" את הכפול ליבה).זהו,בדיוק בגלל זה שאלתי את השאלה.אני פשוט רוצה להיות בטוח
פורסם 2007 במאי 1618 שנים בשביל זה גם נתתי לך אותי כדוגמא..אני עם מחשב שנקנה לפני כיותר משנה וחצי ואני צורב ומשאיר אפילו כמה תוכנות פתוחות ברקע ואפילו משתמש בחלק מהם ואין שום בעיות עם הצריבה. אל תדאג ..אם כבר יקרו בעיות עם הצריבה זה לא בגלל זה.
פורסם 2007 במאי 1618 שנים מחבר בשביל זה גם נתתי לך אותי כדוגמא..אני עם מחשב שנקנה לפני כיותר משנה וחצי ואני צורב ומשאיר אפילו כמה תוכנות פתוחות ברקע ואפילו משתמש בחלק מהם ואין שום בעיות עם הצריבה. אל תדאג ..אם כבר יקרו בעיות עם הצריבה זה לא בגלל זה.סבבה,אני אנסה תודה רבה
פורסם 2007 במאי 1618 שנים אם יש לך מחשב חזק לא צריך לסגור את תוכנת השיתופ שעובדת ברקע אבל ממולצ לכבות ..אם יש לך מחשב לא חזק אז אתה צריך לסגור את תוכנת השיתופ כי אם לא תיסגןר אותה המחשב שלך יהיה כמו צב ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.