עבור לתוכן

המלצה על מצלמה 2000-2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש מצלמת וידאו לשימוש ביתי בסביבות המחירים הנ"ל ואם יש הצעות טובות בפחות.

אני מעוניין שהיא תהיה מבוססת על זיכרון. הצילומים הם בעיקר משפחתיים בבית ובטיולים. תודה.

פורסם

למסרטות וידאו שמבוססות בד"כ על כרטיסי זיכרון אין אפשרות לצלם בחושך מוחלט או בתנאי תאורה נמוכים כמו מסרטות וידאו שמצלמות על קלטות DVC.

בנוסף לזה איכות הוידאו המקסימלית במצלמות האלה נקבעה מראש ע"י אותו יצרן.

אם אתה עדיין מעונין ללכת על מסרטות מהסוג הזה תבדוק את TX1 של Canon או את ה VPCG6 של Sanyo

פורסם
  • מחבר

תודה על המידע, לא היה לי מושג.

אני בעיקר לא רוצה מסרטה על קלטת או דיסק DVD אלא שיהיה על דיסק קשיח או זיכרון [שחשבתי שיהיה יותר מהיר מהדיסק], אבל אם כך הנתונים אז עיקר מה שאני מחפש זו איכות צילום שיהיה נוח להעביר אותה למחשב. תודה.

פורסם

למסרטות וידאו שמבוססות בד"כ על כרטיסי זיכרון אין אפשרות לצלם בחושך מוחלט או בתנאי תאורה נמוכים כמו מסרטות וידאו שמצלמות על קלטות DVC.

בנוסף לזה איכות הוידאו המקסימלית במצלמות האלה נקבעה מראש ע"י אותו יצרן.

אם אתה עדיין מעונין ללכת על מסרטות מהסוג הזה תבדוק את TX1 של Canon או את ה VPCG6 של Sanyo

מה הקשר בין מדיית הצילום ליכולת הצילום?

עד כמה שאני יודע יכולת צילום באור נמוך בעיקר תלויה בגודל החיישן.

פורסם

^^ אין קשר וגם לא אמרתי שיש, אבל נכון להיום אין מצלמת וידאו מבוססת על כרטיס זיכרון ומסוגלת לצלם בחושך מוחלט או בתנאי תאורה נמוכים כמו מסרטה רגילה.

תודה על המידע, לא היה לי מושג.

אני בעיקר לא רוצה מסרטה על קלטת או דיסק DVD אלא שיהיה על דיסק קשיח או זיכרון [שחשבתי שיהיה יותר מהיר מהדיסק], אבל אם כך הנתונים אז עיקר מה שאני מחפש זו איכות צילום שיהיה נוח להעביר אותה למחשב. תודה.

איכות צילום ביחס לתמורה במחיר בד"כ תמצא במצלמות וידאו שמשתמשות בקלטות DVC

אני פחות בקיא במצלמות וידאו מבוססות הארד דיסק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים