פורסם 2003 בינואר 2722 שנים רכשתי כרטיס של ATI בסוף קיבלתי כרטיס של PALIT הגעתי לחברה והם אמרו שיש להם או PALIT או Power magicWhat manufacturer is better the Power Magic or Palitאיזה יצרנית אתם הייתם בוחרים? (מדובר כאן בכרטיס Radeon 8500 le)
פורסם 2003 בינואר 2722 שנים neitherשתי החברות לא משהו, ואם נחשבות למאין חברות קבר .תבדוק אם יש להם ATI אורגינלי ... :-\
פורסם 2003 בינואר 2722 שנים מחבר שאלתי אותך איזה חברה עדיפה מביניהן חוץ מזה שההבדלים בין כל היצרניות הם מזערים
פורסם 2003 בינואר 2722 שנים אם לא היית לי ברירה, הייתי לוקח את ה פליט... : אל תשאל אותי למה, חרוך לי משוה בזיכרון... :-X ! אשמח אם משהו יוכל להאיר את עיניי (נו)...
פורסם 2003 בינואר 2722 שנים חל איסור מוחלט על הקפצת תראדים. פעם הבאה הדיון ימחק. אתה יכול להשתמש בכפתור העריכה על מנת להוסיף שאלה במקרה ותגובתך היא האחרונה.
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים http://www.digit-life.com/articles/pmradeon2/index.htmlתקראו את זה ואחרי זה תדברו.הרדאון 9100 אמוןר להיות מבוסס על הרדאון 8500 LE. איך אתה שהוא יותר זול? בכלל לא מוכרים אותו עדיין בארץ.
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים מחבר אמורה להראות לך שיש ביקורות טובות על הפאוור מג'יק לעומת ה פאליט שהביקורות עליה לא טובות במיוחד
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים שני החברות הן חברות קבר אבל אם הייתי עדיין חייב לבחור הייתי לוקח את ה-POWERMAGIC . הייתי ממליץ לך בכלל לבטל את ההזמנה ולקחת את הכסף חזרה.
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים מחבר למה לבטל את ההזמנה? הרי ההפרש בין כל היצרניות הוא די מזערי וחוץ מזה שהכרטיס הזה יותר טוב מהרדאון 9000 פרו ועולה כמוהו לכן אני ישאר איתו
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים ההפרש בין כל היצרניות הוא לא די מזערי, לדוגמא : בין כרטיס של ג'יגהבלט(בייט) ובין כרטיס תואם של POWERMAGIC ישנו הבדל די משמעותי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.