עבור לתוכן

עזרו לי לבחור :) 22 ב 2000 שח

Featured Replies

פורסם

טוב אז מכל המסכים שראיתי עד עכשיו אני חושב לקנות את

Samsung SyncMaster 226BW (yes yes panl "S") I

אני צריך את אותו ל משחקים סרטים ,כרטיס מסך GTX , כמו שכבר אמרתי יש ל עד 2000 שח בשביל זה ואני רוצה גודל של 22

אם יש למשהוא המלצה על אחד אחר שיותר כדי לי לקנות או לאשר שממש כדי לי לקנות את האחד הזה:)

תודה.

פורסם

למה לא להוסיף עוד 200 ש"ח ולקנות 20" איכותי של Dell ?

פורסם
  • מחבר

לא ממש הבנתי :)

אתה רומז ש ה - 226WB לא איכותי ??

ולמה יותר קטן?

פורסם

הסמסונג עדיף על ה-ASUS

פורסם

Xvertigo כאחד שיש לו מול העיניים גם את הסמסונג וגם את הדל שווה להשקיע בסמסונג עוד 300 שקל? או לקחת את הדל ב1700?

פורסם

תשמע, תראה, זה סובייקטיבי.

הדל הציג צבעים חמים יותר אבל מעט יותר BLEEDING ובהירות מוגזמת. לאחר שכיילתי את הסמסונג (ואני מכבה את הRTA או OVERDIVE לפני כל משחק) אני מבסוט ממנו. אני לא חושב שזה שווה 300 ש"ח, אבל גם מדיניות ההחלפה של CMS כרגע לוקה בחסר לDELL מבחינת פיקסלים שרופים.

שניהם מהנים וטובים. בסקירה אתה יכול לראות את ההבדלים ביניהם. תחליט לפי מה שאתה רואה.

פורסם
  • מחבר

משהוא יכל לתת לי הסבר על"פיקסלים שרופים"(dead pixals) ראיתי הרבה דיבורים על זה אבל אני לא ממש יודע או מבין אך מה למה כמה ... :)

פורסם

פיקסל שרוף זה פיקסל (נקודה קטנה מאוד) על מסך הLCD שלך שנדפקה נקרא לזה. היא לא משנה צבעים יחד עם שאר המסך, דרך טובה לבדוק פיקסלם שרופים היא להשחיר לגמרי את המסך, אם תראה נקודה או נקודות לבנות על המסך אלה פיקסלים שרופים וכך גם בצורה הפוכה צריך לעשות-לעשות את המסך כולו לבן ולחפש נקודות שחורות, אם יש אז אלה פיקסלים שרופים.

יש גם תוכנה מצוינת לבדיקת פיקסלים שרופים היא נקראת dead pixel buddy:

http://www.laptopshowcase.co.uk/downloads.php?id=1

פורסם
  • מחבר

תודה postup :yelclap:

עוד שאלה קטנה ... הם נישרפים במשך הזמן או שזה פשוט בעיה ביצור של המסך, אני מבין שלכל מסך בדרך כלל יש כמה מתים כבר בהתחלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים