עבור לתוכן

עד איזה אורך אפשר להאריך כבל USB..?

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול להגיד לי מה האורך המקסימלי שאני יכול להאריך אותו?!

פורסם
  • מחבר

:yelclap::xyxthumbs::hi:

תודה רבה על העזרה, 5 מ' מקסימום זה אומר שאחרי 5 מ' המחשב לא יזהה את הכבל / יהיו בעיות / הוא לא יהיה אפקטיבי נכון?..

פורסם

נכון, אבל אפילו מומלץ לא לעבור את ה4.

פורסם

ממולץ שהוא לא יהיה יותר מ2 מטר כי אז הוא מאבד מהיעילות שלו. ואל תחשבו לחבר שני מאריכי USB אחד לשני כי זה ממש אבל ממש לא יעיל.

פורסם

דווקא אני חיברתי איזה חמישה מאריכי usb לגויסטיק והוא עבד סבבה לגמרי..

פורסם

ממולץ שהוא לא יהיה יותר מ2 מטר כי אז הוא מאבד מהיעילות שלו. ואל תחשבו לחבר שני מאריכי USB אחד לשני כי זה ממש אבל ממש לא יעיל.

אין סיבה שזה לא יעבוד, הכל תלוי באיכות המחברים ובאורך הכולל.

פורסם

אני חיברתי שני מאריכי USB (כל אחד באורך מטר) לזיכרון USB נייד שיש לי וכל שניה הוא מתחבר ומתנתק- כאילו יש לו כל הזמן הפרעות בהולכה בגלל שזה ארוך מדי...

פורסם

חשבת שאולי הDOK שלך מקולקל או שאחד הכבלים דפוק?

פורסם

מה קורה איתכם אנשים? אתה יכול לחבר USB למרחק של 13 מטר אפילו. השאלה למה. אם זה ל DISKONKEY אז מומלץ כמה שיותר קצר. ככל שאתה מאריך את הכבל ככה יש יותר רעשים והמהירות יורדת. יתכן שאיכות הכבל או\ו החיבורים או\ו מקורות חיצוניים שעושים רעש על הכבל יגרמו לכך שהמחשב לא יזהה כלל את הרכיב.

פורסם

שום דבר לא דפוק, שני הכבלים חדשים, מה גם שהם עבדו יופי עם כבל של מצלמה דיגיטלית (מאריך+ כבל מצלמה), וגם עם הDOK שלי (שוב- מעריך+DOK)

זה רק אומר ששני מאריכי USB לא יכולים לעבוד ביחד.. אם יש לך שניים תנסה את זה...

פורסם

אתה עושה צחוק? אין שום סיבה ששני מאריכי USB לא יוכלו לעבוד ביחד - הם יוצרים כבל אחד ועובדים כרגיל. מניסיון - אין בעיה ששני מאריכים יעבדו ביחד. אולי משהו אצלך דפוק(בציוד, לא אתה).

פורסם

אני כבר איזה שנה עם זוג כבלים שנקבלים עם הMP3 מחוברים אחד לשני ואין עם זה שום בעיה

פורסם

ניסיתי להאריך כבל של USB אבל המחשב לא זיהה אותו כמו שצריך

קראתי באיזה מקום שלא ניתן להאריך יותר מ4-5 מטרים אבל אפשר להוסיף HUB כל כמה מטרים וזה צריך לפעול מצוין

פורסם

מה קורה איתכם אנשים? אתה יכול לחבר USB למרחק של 13 מטר אפילו. השאלה למה. אם זה ל DISKONKEY אז מומלץ כמה שיותר קצר. ככל שאתה מאריך את הכבל ככה יש יותר רעשים והמהירות יורדת. יתכן שאיכות הכבל או\ו החיבורים או\ו מקורות חיצוניים שעושים רעש על הכבל יגרמו לכך שהמחשב לא יזהה כלל את הרכיב.

צודק

לי יש בסלון משדר לעכבר ומקלדת אלחוטית שחברתי עם כבל של 10 מטר USB אבל כשנסיתי לחבר את המדפסת עם הכבל הזה המחשב לא זיהה אותה ורק כשהחלפתי לכבל של 2 מטר הוא אישר אותה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים