פורסם 2007 במאי 1618 שנים מחבר תודה רבה על העזרה, 5 מ' מקסימום זה אומר שאחרי 5 מ' המחשב לא יזהה את הכבל / יהיו בעיות / הוא לא יהיה אפקטיבי נכון?..
פורסם 2007 במאי 1618 שנים ממולץ שהוא לא יהיה יותר מ2 מטר כי אז הוא מאבד מהיעילות שלו. ואל תחשבו לחבר שני מאריכי USB אחד לשני כי זה ממש אבל ממש לא יעיל.
פורסם 2007 במאי 1618 שנים ממולץ שהוא לא יהיה יותר מ2 מטר כי אז הוא מאבד מהיעילות שלו. ואל תחשבו לחבר שני מאריכי USB אחד לשני כי זה ממש אבל ממש לא יעיל.אין סיבה שזה לא יעבוד, הכל תלוי באיכות המחברים ובאורך הכולל.
פורסם 2007 במאי 1618 שנים אני חיברתי שני מאריכי USB (כל אחד באורך מטר) לזיכרון USB נייד שיש לי וכל שניה הוא מתחבר ומתנתק- כאילו יש לו כל הזמן הפרעות בהולכה בגלל שזה ארוך מדי...
פורסם 2007 במאי 1618 שנים מה קורה איתכם אנשים? אתה יכול לחבר USB למרחק של 13 מטר אפילו. השאלה למה. אם זה ל DISKONKEY אז מומלץ כמה שיותר קצר. ככל שאתה מאריך את הכבל ככה יש יותר רעשים והמהירות יורדת. יתכן שאיכות הכבל או\ו החיבורים או\ו מקורות חיצוניים שעושים רעש על הכבל יגרמו לכך שהמחשב לא יזהה כלל את הרכיב.
פורסם 2007 במאי 1618 שנים שום דבר לא דפוק, שני הכבלים חדשים, מה גם שהם עבדו יופי עם כבל של מצלמה דיגיטלית (מאריך+ כבל מצלמה), וגם עם הDOK שלי (שוב- מעריך+DOK)זה רק אומר ששני מאריכי USB לא יכולים לעבוד ביחד.. אם יש לך שניים תנסה את זה...
פורסם 2007 במאי 1618 שנים אתה עושה צחוק? אין שום סיבה ששני מאריכי USB לא יוכלו לעבוד ביחד - הם יוצרים כבל אחד ועובדים כרגיל. מניסיון - אין בעיה ששני מאריכים יעבדו ביחד. אולי משהו אצלך דפוק(בציוד, לא אתה).
פורסם 2007 במאי 1618 שנים אני כבר איזה שנה עם זוג כבלים שנקבלים עם הMP3 מחוברים אחד לשני ואין עם זה שום בעיה
פורסם 2007 במאי 1618 שנים ניסיתי להאריך כבל של USB אבל המחשב לא זיהה אותו כמו שצריך קראתי באיזה מקום שלא ניתן להאריך יותר מ4-5 מטרים אבל אפשר להוסיף HUB כל כמה מטרים וזה צריך לפעול מצוין
פורסם 2007 במאי 1618 שנים מה קורה איתכם אנשים? אתה יכול לחבר USB למרחק של 13 מטר אפילו. השאלה למה. אם זה ל DISKONKEY אז מומלץ כמה שיותר קצר. ככל שאתה מאריך את הכבל ככה יש יותר רעשים והמהירות יורדת. יתכן שאיכות הכבל או\ו החיבורים או\ו מקורות חיצוניים שעושים רעש על הכבל יגרמו לכך שהמחשב לא יזהה כלל את הרכיב.צודקלי יש בסלון משדר לעכבר ומקלדת אלחוטית שחברתי עם כבל של 10 מטר USB אבל כשנסיתי לחבר את המדפסת עם הכבל הזה המחשב לא זיהה אותה ורק כשהחלפתי לכבל של 2 מטר הוא אישר אותה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.