עבור לתוכן

שימוש במארז ישן

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי מחשב ישן שלא עובד, ואני רוצה להשתמש בספק ובמארז שלו לבניית מחשב חדש לשימוש משרדי.

בגלל שזאת הפעם הראשונה שאני מתכוון להרכיב מחשב, יש לי שאלה שאולי תראה את בורותי בנושא.

רציתי לשאול אם אני יכול להשתמש במארז מלפני 4 שנים ולהתקין בו לוח אם חדש, למרות שהקונפיגורציה של החיבורים האחוריים שונה ממה שקיים היום (יש מקום רק לשני חיבורי USB, ואין חיבור לכרטיס רשת.

תודה.

פורסם

כל עוד אנחנו מדברים על מארז ATX ולוח ATX סטנדרטיים לא צריכה להיות שום בעיה.

אני מתאר לעצמי שיש לך ספק ג'נרי,אבל אם אתה לא רוצה להשקיע במשהו חדש אני לפחות מקווה שאתה לא מתכנן על כ.מסך חזק במיוחד אחרת יכול מאוד להיות שזה לא יספיק.

פורסם
  • מחבר

אני מקווה להשתמש בלוח אם עם כרטיס מסך מובנה (המחשב לשימוש משרדי).

השאלה היא אם אני אצטרך להוריד את החלק האחורי של המארז כדי לחשוף את כל החיבורים של לוח האם.

פורסם

למה שתעשה את זה לא הבנתי,תפתח את המארז מצידו השמאלי (אם הוא עם הפנים אלייך) ותחבר הכל.

כ.מסך מובנה יכול להסתדר עם ספק ג'נרי אם אין לך רצון לקנות מארז/ספק חדשים.

פורסם
  • מחבר

למה שתעשה את זה לא הבנתי,תפתח את המארז מצידו השמאלי (אם הוא עם הפנים אלייך) ותחבר הכל.

כ.מסך מובנה יכול להסתדר עם ספק ג'נרי אם אין לך רצון לקנות מארז/ספק חדשים.

לא התכוונתי לפירוק בזמן הרכבת המחשב. המארז הרי סגור מאחורה ויש לו פתחים לפי החיבורים שקיימים על לוח האם.

אם ללוח האם החדש יש קונפיגורציה אחרת של חיבורים, אני צריך להוריד את הפלטה האחורית, מאחר שהפתחים שלה לא מתאימים לקונפיגורציה של החיבורים בלוח החדש.

פורסם

כל עוד אנחנו מדברים על מארז ATX ולוח ATX סטנדרטיים לא צריכה להיות שום בעיה.

אמור להתאים.אני אישית הייתי קונה 619A אם ספק HEC זול.סה"כ 330 שקל.
פורסם
  • מחבר

כשקונים לוח אם retail, מגיע באריזה גם פאנל אחורי למארז?

פורסם

כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים