עבור לתוכן

המלצה לרמקולים זולים (2.0) למחשב

Featured Replies

פורסם

אני לא אנין טעם (או במקרה הזה סאונד) בעניין הזה ואין לי צורך במערכת יקרה כך שאני צריך לדעת מה המערכת 2.0 באיזור ה 200 ש"ח הכי טובה.

אני לא רואה סרטים כמעט על המחשב ומוזיקה אני שומע עם אוזניות, אבל כשאני משחק במשחקים בלי לשמוע מוזיקה ביחד אני שומע דרך הרמקולים כך שהרמקולים לא מיועדים למוזיקה וסרטים אלה רק למשחקים.

אני יודע שתגידו שב200 ש"ח כל המערכות גרועות (במונחים שלכם לפחות), אבל אני משתמש ממוצע ואני צריך רק משהו סביר.

אגב, אני ראיתי את המערכות שמומלצות בסטיקי, אבל יש שם איזה 4 מערכות במחירים שונים, ואני לא יכול להחליט מה הכי טוב לי מבינהן כי אין לי מושג בקשר לפרמטרים במערכות סאונד שעושים אותן יותר טובות.

תודה מראש.

פורסם

תקרא שוב את הסטיקי... במיוחד את ההערות בהתחלה.

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון להערות בקשר לזה שבמחירים האלה עדיף מערכת 2.1? כי כן קראתי את זה אבל אני פשוט לא בטוח שאני צריך סאב וופר ואם זה יהיה כזה משמעותי בשבילי..

אם אתה אומר שיש הבדל גדול באיכות בינהם אז אני מניח שאפשר ללכת על מערכת 2.1 באותו מחיר.

בכל מקרה כתבתי למה הרמקולים יהיו מיועדים ואת המחיר פחות או יותר, אז פשוט תגיד מה הכי עדיף בתנאים האלה.

אבל אל תציע משהו בסביבות ה 300 שקל אלה אם הוא ממש יותר טוב ממה שאפשר להשיג ב200 ש"ח, כי אם הוא לא אז אני מעדיף את הזול יותר.

פורסם

יש את אלו: LOGITECH R-10 הנה קישור: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2173,CONTENTID=9817

ניראים נחמדים...לא שמעתי אותם אף פעם אבל זה מה שיש במחיר שלך...

יש גם את אלו: ‏Logitech S200 הנה קישור: http://www.logitech.com/index.cfm/partners/details/US/EN,CRID=2114,parentcrid=925,scrid=925,CONTENTID=10520

יש להם סאב והם עולים 150 ש"ח בK.S.P (יש להם את זה באתר) אין לי מושג איך הם ומה איכותם אבל אין מה לצפות במחירים האלו למשהו מדהים...

פורסם

אתה מתכוון להערות בקשר לזה שבמחירים האלה עדיף מערכת 2.1? כי כן קראתי את זה אבל אני פשוט לא בטוח שאני צריך סאב וופר ואם זה יהיה כזה משמעותי בשבילי..

אם אתה אומר שיש הבדל גדול באיכות בינהם אז אני מניח שאפשר ללכת על מערכת 2.1 באותו מחיר.

בכל מקרה כתבתי למה הרמקולים יהיו מיועדים ואת המחיר פחות או יותר, אז פשוט תגיד מה הכי עדיף בתנאים האלה.

אבל אל תציע משהו בסביבות ה 300 שקל אלה אם הוא ממש יותר טוב ממה שאפשר להשיג ב200 ש"ח, כי אם הוא לא אז אני מעדיף את הזול יותר.

לא.

התכוונתי להערה שצריך לשמוע את הרמקולים לפני שמחליטים, ואף אחד לא יוכל לקבוע חד משמעית מה יתאים לך בלי שתתן כיוון של צליל אתה אוהב.

פורסם
  • מחבר

כיוון של צליל שאני אוהב? אתה מתכוון גבוהה/בינוני/נמוך(באס)?

אם כן אני מניח שבינוני.. אבל אין רמקולים שהם all-rounders? שהם טובים (או סבירים) מכל הבחינות?

בקשר ללשמוע לפני שאני בוחר - אני לא עומד ללכת לחנויות כדי לשמוע איך הרמקולים נשמעים ביחוד שאני קונה מערכת זולה כזאת.. חוץ מזה אני די בטוח שכל זוג רמקולים ישמע יותר טוב מהרמקול המובנה שיש לי במסך (וגם איתו הסתדרתי מספר שנים).

בקשר למה ש m.l הציע - לא משנה לי איך הם נראים, משנה לי איך הם נשמעים, אז איך ההמלצה תעזור אם אתה לא יודע איך הם מבחינת האיכות?

פורסם

אין בינייהם הבדל גדול (כמו שכתוב בסטיקי). יש הבדלים קטנים שאופייניים לחברות באופן כללי בד"כ (גם כתוב ססטיקי). כדי לדעת איזה מההבדלים הקטנים האלה מוצאים חן בעינייך יותר צריך לשמוע כמה מהמערכות (גם כתוב בסטיקי).

מסקנה: תקרא את הסטיקי!

פורסם
  • מחבר

אין בינייהם הבדל גדול (כמו שכתוב בסטיקי). יש הבדלים קטנים שאופייניים לחברות באופן כללי בד"כ (גם כתוב ססטיקי). כדי לדעת איזה מההבדלים הקטנים האלה מוצאים חן בעינייך יותר צריך לשמוע כמה מהמערכות (גם כתוב בסטיקי).

מסקנה: תקרא את הסטיקי!

אני כבר קראתי את הסטיקי (גם את החלקים שבכלל לא רלוונטיים)..

טוב נראה לי שה I-trigue 200 הכי מתאים לי (למרות שהוא פחות יפה לדעתי).

שאלה אחרונה:

האם היית ממליץ במקומו על ה E-199 של eacan שעולה אותו דבר בערך? (אם זה שוב עניין של טעם אז לא משנה.. אבל תגיד)

פורסם

את הE-199 יש לי, ומניסיון, בשביל המחיר שלהם הם סבבה, אבל לא שמעתי את הקריאייטיב האלה לכן אני לא יכול להשוות...

אני לא סגור על זה אבל הקריאייטיב צריכים להיות מפורטים יותר ומדוייקים יותר, אבל עם טווח תדרים קטן יותר (פחות באס- פחות מתאים (לא "לא מתאים בכלל- רק פחות בהשוואה...) למשחקים ולסרטים מהאאקן אבל בסדר + למוסיקה...)

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה על העזרה :).

[עריכה]

אם זה מותר לשאול פה - איפה קנית אותם?

החנות היחידה שאפשר למצוא דרך זאפ שמוכרת אותם היא חנות של נענע והייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות אחרת (אם אני בכלל אלך עליהם ולא על הרמקולים של creative).

פורסם

חפש בחנויות שכונתיות... זאפ לא מעודכן והם בד"כ לא נמכרים ברשתות הגדולות...

אני את שלי קניתי בטבריה... אם אתה רוצה אני יכול לתת לך את הטלפון של החנות...

פורסם
  • מחבר

טוב אני כבר אסתדר, אבל תודה בכל מקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים