עבור לתוכן

עזרה בקשר לביצועים בכלל וב 3DMark בפרט

Featured Replies

פורסם

המפרט שלי הוא זה

P3 1000Mhz

Gforce 2 MX 400 32MB

256MB SDRam 133mhz

WinXP Professional Edition

הלוח אם שלי עובד אם Apollo Pro Plus Chipset, ונדמה לי שזה הלוח, אבל אני לא בטוח.. 6VA693AM.

אני מקבל ב 3DMARK 1482, וזה עוד עם אוברקלוק קטן לכרטיס מסך. אפשר להבין גם איך משחקים עובדים אצלי עם תוצאה כזו.. :-\

אני חיפשתי במאגר של 3DMark, וראיתי שיש אנשים שמקבלים עם אותו מעבד, ואותו כרטיס מסך, ואפילו רק 128 ראם, מעל 2500, ויש גם כאלה שעוברים את זה. 3000+..

אני חיפשתי בכל מיני מקומות אחרי טוויקים שונים, אבל שום דבר לא עזר לי, אז אני פונה אליכם כתקוותי האחרונה. ;)

מה יכולה להיות הבעיה ? מה עוצר את המחשב ? איך אני מעלה את הביצועים ?

תודה מראש. :-X

פורסם

הלוח הזה הורג את שמחשב.

תשלח לי מייל ואני אתן לך תוכנה שמפעילה way memory interleave על צ'יפסטים של VIA מהתקופה ההיא, אבל זה עלול לגרום לחוסר יציבות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה. שלחתי לך מייל לכתובת הזאת rahav100@012.net.il.

מצפה לתגובה במהרה. :)

פורסם

אני קיבלתי, עם המערכת הנ"פ ( הנזכרת במפרט ) 1477 ( עם GF2MX 200 ... ) ::)

פורסם
  • מחבר

אוקיי, התקנתי, וקיבלתי ב 3DMark 1536.. כנראה זה לא מה שיציל את המחשב שלי.. אבל תודה בכל מקרה על הכיוון הזה.

אני משתמש עכשיו בדרייברים 23.11, כי ממה שהבנתי הם הכי טובים לכרטיס מסך שלי. יכול להיות שכדי לי לעדכן ? אני לא רוצה לעדכן סתם כי אחרי זה ה Detonator לא יורד לגמרי מהמחשב.. כל מיני רגיסטרי ועוד קבצים נשארים..

עוד דבר, יכול להיות שאם אני יתקין דרייבר ללוח אם זה ישפר משהו ? כי לא זכור לי שהתקנתי אי פעם דרייבר כזה. אם כן, אפשר לינק ? כי מצאתי רק את ה Via 4 in 1, ואני לא בטוח שזה מתאים ללוח הישן שלי..

פורסם

אין טעם להשוות לך יש זכרונות RDRAM 800 מהירים בהרבה

פורסם

אין טעם להשוות לך יש זכרונות RDRAM 800 מהירים בהרבה

אני לא משווה!

אני אומר, שעם מערכת יותר טובה, אני מקבל פחות... ::) ( ההבדל בין ה 400 ל 200, נוכחתי לדעת, מאד משמעותי, אבל עדיין... )

פורסם

המפרט שלי הוא זה

P3 1000Mhz

Gforce 2 MX 400 32MB

256MB SDRam 133mhz

WinXP Professional Edition

הלוח אם שלי עובד אם Apollo Pro Plus Chipset, ונדמה לי שזה הלוח, אבל אני לא בטוח.. 6VA693AM.

אני מקבל ב 3DMARK 1482, וזה עוד עם אוברקלוק קטן לכרטיס מסך. אפשר להבין גם איך משחקים עובדים אצלי עם תוצאה כזו.. :-\

אני חיפשתי במאגר של 3DMark, וראיתי שיש אנשים שמקבלים עם אותו מעבד, ואותו כרטיס מסך, ואפילו רק 128 ראם, מעל 2500, ויש גם כאלה שעוברים את זה. 3000+..

אני חיפשתי בכל מיני מקומות אחרי טוויקים שונים, אבל שום דבר לא עזר לי, אז אני פונה אליכם כתקוותי האחרונה. ;)

מה יכולה להיות הבעיה ? מה עוצר את המחשב ? איך אני מעלה את הביצועים ?

תודה מראש. :-X

עם המערכת הקודמת שלי שהכילה AMD 1800+ +256 DDR 333 +אותו הכרטיס מסך רק עם 64 ראם. קיבלתי 2800.

פורסם

אני לא רואה פיתרון שלא כולל זריקת הלוח הזה.

פורסם
  • מחבר

טוב אז כנראה המצב אבוד בשבילי אתם אומרים ? כי ממש אין לי כסף לקנות לוח אם חדש.. וגם אם כן, אני מתאר לעצמי שאני לא יעבור אפילו את 3000, דבר שלא מצדיק השקעה של 400+ שקל. כנראה זה מה שקורה שעושקים אותך.. :-\

shibby15 - אם מה שאתה אומר נכון, אז איך אפשר להסביר את המקרה הזה ? ???

פורסם

תזמוני זכרון מטורפים וטוויקינג? לא ברור לי, אולי אפילו פאק של התכנה. ( יש איזה אחד בארץ שקיבל ב"טעות" 20 אלף עם ראדון 9700 במערכת שלא אמורה לקבל 20 אלף) בכל מקרה אני אומר לך מה קיבלתי בזמנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים