עבור לתוכן

המשטרה עיכבה לחקירה 9 אוהדי הפועל ת"א בחשד לתכנון ניסיון התנקשות בכדורגלן יריב

Featured Replies

פורסם

בובת הבן של אוברוב הייתה מקרה אדיוטי לפני יותר מ 5 שנים וגם זה לאחר שאוברוב הצדיק התגרה בנו במשך שנים לפני זה.

אני אכתוב לכם את סך כל "שירי השואה " של הפועל הנה על זה הרעש הגדול.

בשיר האוהדים אדום עולה שורה אחת:

אומרים מכבי נאצים (בהמלה שואה לא מוזכרת פה)

שרמוטות מזדיינים

....

משפט נוסף שצועקים בדרבי:

שתהיה שואה למכבי

והשירים נגד השוטרים הם:

אווו אוו אוו

שואה למשטרה

אני שונא מגב

אנישונא יסמ

אני אדום בדם

אוהב אותך לנצח X3

וכל יום שעובר

אני שונא שוטר

לובש כחול הוא בן-זונה ( GO WEST)

זהו אלו כל שירי הנאצה שלנו תבדקו את כל השירים שלנו אין יותר הזכרת שואה חוץ מפעמיים .

דיסק השירים של בית שאן הוא תגובה הולמת להפסד אליפות בצורה לא ספורטיבית

ככה זה שכואב לך בתור אוהד ואחרי שאתה רואה את המכירה זה כואב עוד יותר.

טועמה מחבל גרוע לא פחות "משירי שואה",הפועל חיזבאללה , נהמות לשחקנים כהי עור זרים

את זה עושים אוהדי מכבי. וזו גזענות אמיתית או מילים אחרות אחרי 2000 שנות גלות

ורדיפות על רקע היותנו שונים ומיעוט והשיא קרה בשואה אז פה בארץ נוהמים ומנאצים מיעוטים

אותי זה מגעיל ונראה זילות השואה (בהקשר הרחב)אבל זה עניין אישי מה מגעיל ומה לא.

אוהדי הפועל כבר שנים לא אומרים שהם לא אלימים

אוהדי הפועל כפרטים מעולם לא טענו להיותם צדיקים

במגרשי הכדורגל, אני בדברי לא אמרתי שאנחנו

צדיקים,נאורים... תפסיקו להכניס מילים לפה

שקר-לא נזרקו אבנים לאוטובוס הקבוצה האוהדים חסמו אותו מלצאת וקיללו

למה לא נלחמתם כמונו (שירה ביציע) לגיטימי לגמרי.

במקרה עם מוני הראל לא יודע מה קרה שם לא בדיוק ולא בערך לכן עד שאני אבדוק את זה נאמר שזה נכון.

לפני שנתיים וחצי הודלקה אבוקה אדומה בשער 11 מאז מכבי "נוקמים" השיא היה בדרבי האחרון

שארגון האולטרס שלהם הגיעה לדרגת השפל הכי נמוכה הוא שלח ילדה בת 11 (ראיתי אותה) עם אבוקה

צהובה לתוך שער 5 כמה אוהדי הפועל תפסו אותה והעבירו אותה למשטרע ה(טעות במקור) המשטרה

עשתה לנו טובה והעבירה אותה לשער 2 (שער יותר טוב) , לשלוח ילדים לעשות דברים כאלה

אין אבל אין שפל מזה.

פורסם

כן כי אוהדי הפועל לא משתמשים בילדים כדי להכניס דברים לאצטדיון. תעשה לי טובה. בחיים לא אמרתי שאוהדי מכבי צדיקים, להפך אני חושב שצריך לעצור ולשפוט חלק לא קטן מאלו שיושבים בשער 11 על ההתנהגות שלהם.

התנהגות רעה של קבוצה אחרת לא מצדיקה התנהגות רעה של הקבוצה שלך.

"דיסק השירים של בית שאן הוא תגובה הולמת להפסד אליפות בצורה לא ספורטיבית" לא זה לא זה היה דיסק הסתה!!! תקשיב למלים שם.

"טועמה מחבל גרוע לא פחות "משירי שואה",הפועל חיזבאללה , נהמות לשחקנים כהי עור זרים"

נהמות לשחקנים זה דבר שפל שרק אוהדים מפגרים עושים (לא משנה מאיזה קבוצה הם)

הפועל חיזבאללה לדעתי לפחות זה בדיוק כמו להגיד למישהו בן זונה. עצוב אבל במצב של ימינו שאפילו המועצה לבטיחות בכביש יוצאת עם פרסומות של "אל תהיה מחבל" ודברים כאלו אי אפשר לצפות ליותר מדי מחלק מהאוהדים.

"טועמה מחבל" שוב מתקשר ל"הפועל חיזבאללה" לדעתי אותו רעיון בדיוק.

הבעיה עם שירי שואה זה שזה רצון לרצח של קבוצה של אנשים. אם אתה לא רואה מה לא בסדר בזה אני כבר באמת לא יודע מה להגיד.

"אומרים מכבי נאצים (בהמלה שואה לא מוזכרת פה)" כן כי כשאתה אומר נאצים אתה לא קושר שום קשר לשואה. נו באמת תחשוב קצת אבל קצת לפני שאתה כותב תגובה כזאת.

בובת הבן של אובארוב היה מקרה אדיוטי? וזה שאובארוב התגרה בכם לא מצדיק כזה מעשה! רק תחשוב שאם הבן או אבא שלך ימות חס וחלילה שאני יבוא ידגים לך עם בובה מה קרה לו רק כי אתה קראת לי אפס או בן זונה או משהו כזה.

בספורט יש התגרות. זה חלק מהכיף עד כמה שזה נשמע מוזר, אבל יש קווים אדומים שאסור לחצות.

ואמנם זה לא קשור לכדורגל אבל עכשיו גם אוהדי הכדורסל (הפועל תל אביב הפועל ירושלים ומכבי תל אביב) התחילו עם הרימוני עשן בתוך האולמות הסגורים. כמה מפגרים אנשים יכולים להיות להדליק רימון עשן בתוך אולם סגור?

פורסם

איך אפשר בכלל להזכיר את המילה שואה במגרשי כדורגל?!

פשוט בושה.

זו יריבות ספורטיבית, ואנשים לוקחים את זה כמה צעדים קדימה ליריבות אישית בין אנשים ואלו התוצאות.

אני כבר 7 שנים רצוף במגרשי הכדורגל, וכל פעם נגעל מחדש.

פורסם
  • מחבר

נמוךנמוך1001, אתה מגזים. אוהדי הפועל אלימים לא פחות מאוהדי בית"ר(ע"ע "הקומץ").

לסיכום, לכל קבוצה יש את הקומץ הקיצוני שלה, וצריכים לטפל בהם.

מה שהתכוונתי להדגיש בפתיחת האשכול הזה הוא שאוהדי הפועל מנסים להצטדק(טוב טוב, הקומץ שבמועדון) ומאשימים את המשטרע בהתנכלות להם. אלה שטויות, וכולם יודעים זאת.

פורסם

אני זוכר שראיתי פעם סרט על שוטר אנגלי בשנות השבעים שמתכונן לדרבי של מנצ'סטר כמדומני. הוא אמר שם משפט מאוד נכון-שהמפתח לאוהדים הוא לא אהדה לקבוצה אלא שינאה לאחרים.

עם כל הכבוד לאוהדי בית"ר אני לא זוכר שהם זרקו רימון הלם למגרש.

ובקשר לשוטרים- כנראה באה הישועה מהוועדה התורנית

פורסם

aquarius

זה כי אוהדי הפועל הם קודם כל שונאי מכבי ורק אז אוהדי הפועל.

פורסם

אה תמיד חשבתי שקודם כל שונאי בית"ר. :smile1:

פורסם

אתם יודעים, שהרימון התפוצץ ליד אבוקסיס, הוא דפק כזה ספרינט :lol: רץ כמו איילה... אני לא אשכח את זה

זה שחקן איטי זה?

וכולה רימון הלם (או שזה היה בכלל סתם נפץ)... מה קרה? התנקשות עלק :kopfpatsch:

אבל עזבו...

מה שחשוב עכשיו זה שאשקלון מובילים 1-0 על הפועל דקה 50 ברמת גן :smile1:

רק שלא יגמר לאשקלון הכח...

פורסם

אה תמיד חשבתי שקודם כל שונאי בית"ר. :smile1:

אותם הם שונאים אח"כ(אני לא יודע איזה אמוטיקון לשים פה צוחק או בוכה).

פורסם

שורה תחתונה - מי אין לו מושג איך להיות חוליגן (יש לזה חוקים ואתיקה משלו) אז שלא ידחף את התחת. וזה כולל בערך חצי מהאוהדים בארץ.

פורסם

אני לא חושב שיש הרבה חוליגנים הוגנים בארץ .חוץ מזה- :goodposting:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים