עבור לתוכן

יש דרך לסדר פינים עקומים של סוקט 775

Featured Replies

פורסם

אתם יודעים כמה שטויות אתם אומרים פה?ולאיזה נזק אתם יכולים לגרום?

1-שתבינו,הוא לא טכנאי מוסמך שיכול להבין כל כך בנושא הזה.

2-הוא לא משתמש ESS,אז רוב הסיכויים שאחרי מה שהוא עשה עכשיו המעבד נדפק.

3-אם באמת המעבד שלו נדפק,למי אתם חושבים שהוא ילך ויפנות?יתחיל לתבוע בכם.

לפותח האשכול,אם אין לך ניסיון בדברים האלה,אני ממליץ לך לקחת את המעבד למעבדה כלשהי ולתקן במחיר של 100-150 ש"ח.

(אם עדיין לא קלקלת אותו)

יום טוב.

• תגובות 36
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

1. רוב האנשים פה לא טכנאים ובגלל זה נפתח הפורום מלתחילה, בשביל חברה שלא מבינים שיקבלו עזרה מבעלי ניסיון שנפלו בבורות האלה כבר לפניהם ומצאו פתרונות.

2.זהו שלפי התגובות לא נראה שהוא עשה משהו בכלל . . .

3.באתר יש DISCLAIMER שאומר שכל העצות הניתנות פה והפועל על פיהם עושה זאת תחת אחריותו האישית, וברוח העברית זה נקרא "דמו בראשו".

ואגב . . . ממליץ לך לקרוא שוב את הפוסט . . . אף אחד לא דיבר על מעבד אלא על ה SOCKET . . . התושבת אחינו, התושבת . . . ::)

פורסם
  • מחבר

שימו לב!!!! פינם של סוקט זה לא כמו פינים של מעבד!! זה מעיין קשת כזאת אז הרעיון הוא לא ליישר מה שנראה לי בלתי אפשר לעשות :S

פורסם

אם קיבלת את הלוח ככה מהחנות אל תיגע בו

אני חוזר, אל תיגע בו

זה לא משנה איך קנית את המוצר, אתה סמכת על היושר המקצועי שלהם שתקבל מוצר תקין

כשלא קיבלת סמכת על השירות שלהם, וגם שם הם איכזבו אותך

ניסית להתקין מעבד בסוקט?

פורסם

הקטע הוא שיש ל KSP באחריות סעיף שאומר שהיא לא מכסה פגמים פיזים\חיצונים או משהו כזה.

שקניתי אצלהם לוח לפני שחתמתי הוצאתי מהשקית ובדקתי אותו איזה 5 דקות למרות שהמחסנאי ניסה לזרז אותי, לצערי אני מכיר את המטריה והאחריות של KSP לרוב לא שווה את הנייר שהיא מודפסת עליו.

פורסם

הסעיף של נזק פיזי קיים אצל כל חנות ויבואן ומפיץ

אבל זה נכון רק לאחר הקנייה, לא לוח שבא תקול לפני הקנייה

פורסם

תשמע אדון בורגראנץ' או מזון או איך שקוראים לך, פתחת פוסט בנושא "איך ליישר פינים" . . . העניין הוא שהרגשת הבזבוז זמן שלי ושל האחרים מתגברת מרגע לרגע, אחרי העצות המצויינות שלנו שאתה לא מגיב אליהן בכלל ולא אומר תודה אפילו פעם אחת, ופתאום כשליאור זורק מילה על החנות אתה בא בסערה ומגיב . . . תעשה לכולנו טובה, חלאס לבזבז זמן - בית משפט לתביעות קטנות זה בדיוק מה שעליך לעשות, זה עולה גרושים (1% מסכום התביעה או לפחות 50 ש"ח) וזה יהווה פסק דין תקדימי לגבי הרשת המסכנה הזאת :pissed:

בתחתית בהרשימה יש לינק לבית המשפט לתביעות קטנות

http://elyon1.court.gov.il/heb/cv/fe_html_out/courts/details/301.htm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים