עבור לתוכן

יש דרך לסדר פינים עקומים של סוקט 775

Featured Replies

פורסם

קח פלאייר טכנאי אלקטרוניקה עם צבתות ארוכים כאלה ודקים ותיישר את זה. מקסימום השתמש באיזה מהדק סיכות מעוגל ותמשוך אותו למעלה > השתמש בראש, תהיה יצירתי.

• תגובות 36
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גבר גבר אם אתה לא באמת עשית את הנזק אני ממליץ לך בחום לתבוע להם ת'תחת ולא לוותר.

מה עוד שגם כנראה הביאו לך מוצר לא חדש.."שקית טרמית קרועה בפינות"

תלך לשם תעשה קצת בלאגן אולי הם ישתכנעו לתת לך לוח אם אחר..ואם לא זה תתבע להם ת'צורה

בהצלחה..

דרך אגב מאיזה סניף זה?

פורסם

בהחלט תעשה להם בעיות, _אל_ תנסה לישר, תשאיר כמו שזה עכשיו ותנסה ללכת ביום אחר (האנשים שם מתחלפים [לפחות לפי מה שאני ראיתי]) ולהביא את אבא שלך (אם אתה לא מבוגר מספיק) שיעשה קצת בעיות

בקשר לתמונה, תנסה למקד אותה על האיזור של הסוקט - אתה מיקדת אותה קצת לפני

פורסם
  • מחבר

עשיתי שם בלאגן (סניף רשל"צ) ואפילו דיברתי עם מנהל הרשת אבל הם בשלהם.

הגשתי תלונה בהאיגוד למען הצרכן משהו כזה, אבל אין כלום, חשבתי אולי משהו במשרד התמ"ת או במשטרה (כל השפחה של חבר שלי שוטרים :o הם בטח יכולים לעשות משהו) ואם זה לא יעבוד אני יתבע להם תצורה

פורסם

אחריי שדיברת עם מנהל הרשת..מה הטענה שלהם? הם טוענים שאתה עשית את הנזק?

וכמו שאמרו לך תלך עם מישהו מבוגר יותר וסמכותי יותר אולי זה יעזור..היי אומר אפילו כמה מבוגרים ולא יזיק עם הם יהיו קצת מגודלים ומנופחים.. :lol:

ושוב חבוב אם באמת לא אתה עשית את הנזק...שלא תעיז לוותר להם.

כי אם הם עושים את זה לך הם יעשו את זה לכל לקוח ולקוח..ומשום מה יש להם הרבה כאלה.

פורסם

K.S.P היא ממש מיתחרה של אייבורי...ותגידו מה שאתם רוצים הם עדיפים על אייבורי בכול מובן...

האמת אני בדיוק נוסע אליהם עוד חצי שעה (סניף ראשל"צ) כדי לקנות משחה טרמית...אין ברירה אני צריך דחוף...

מה גם המחירים שלהם זולים יחסית לשאר החנויות...למשל זיכרון טווינמוס של 512MB 667MHZ עולה אצלם 130ש"ח....שזה מאוד זול...ראיתי רק שנועה מחיר יותר זול

פורסם

שמע, ללא ספק יש דברים שהם זולים וכדאי לקנות שם למשל זיכרונות במידה ואתה לא מתכוון להתעלל בהם, מארז\משחות\כבלים ועוד אבל יש דברים שנועדו להדפק ופשוט עדיף שתיהיה לך אחריות טובה יותר

פורסם
  • מחבר

לא אני עשיתי את הנזק. ואין להם ממש טענה הם פשוט עומדים על שלהם שאי אפשר לקבל בחזרה מוצר עם פיגום ויזואלי.

ואח"כ הם גם האשימו אותי שלא בדקתי פין פין!!!!!!!!!!

פורסם

K.S.P היא ממש מיתחרה של אייבורי...ותגידו מה שאתם רוצים הם עדיפים על אייבורי בכול מובן...

האמת אני בדיוק נוסע אליהם עוד חצי שעה (סניף ראשל"צ) כדי לקנות משחה טרמית...אין ברירה אני צריך דחוף...

מה גם המחירים שלהם זולים יחסית לשאר החנויות...למשל זיכרון טווינמוס של 512MB 667MHZ עולה אצלם 130ש"ח....שזה מאוד זול...ראיתי רק שנועה מחיר יותר זול

אז אתה קונה בזול ובסופו של דבר משלם ביוקר.. :screwy:

ומודי אני מצטער בשבילך..אבל לא נראה לי שתצליח להוציא מהם משהו

אבל זה עדיין לא אומר שאתה צריך לוותר..תתבע אותם ואפילו אם צריך תלך איתם לבית משפט לטביעות קטנות וגם אם זה יקח כמה חודשים טובים אני מקווה שתמצוץ מהם כמה שיותר..

כי כמו שהם עושים את זה לך ואני בטוח שהם עשו את זה לעוד לקוחות

פורסם

לא אני עשיתי את הנזק. ואין להם ממש טענה הם פשוט עומדים על שלהם שאי אפשר לקבל בחזרה מוצר עם פיגום ויזואלי.

הם בטח מוכרים רק מחודשים!!!
פורסם

אני מתאר לעצמי את המוכר הרוסי הראשי בסניף ראשון צוחק לו בפרצוף

פורסם

אני רק רוצה להבין משהו, כי אני עוקב אחרי הבעייה שלך יומיומית וזה מתחיל לעצבן אותי הנושא הזה . . . הבאנו לך מיליון דרכים ליישר את הפין שלך, ואתה עדיין כותב ובוכה על היחס של החנות בלי שום קשר לזה שהפין שלך עדיין נשאר עקום ??? אולי אתה לא צריך גימלים, אולי אתה צריך . . . :kopfpatsch:

פורסם

הצעה לי אליך:

אל תיגע ולו נגיעה קטנה בלוח האם. תשאיר אותו ככה.

אתה לא אמור לשקר, אם אתה טוען שלא נגעת בלוח אם, אז שזה יהיה נכון. אל תגע.. אתה רוצה אחריות.

עפ"י התקנות יש אחריו תעל המוצר עד שנה אם אני לא טועה. לא הפעלת כוח פיזי ואין להם דרך להוכיח את זה - אם יש, הם היו אומרים לך.

אני במקומך, הייתי פונה לבית המשפט לתביעות קטנות (תחפש מידע בויקפדיה, זה משפט ללא עו"ד, רק אתה והוא משכנעים את השופט).

אני מניח שתקבל את המוצר שלך אפילו עם פיצוי.

גם, הייתי מפרסם בכול האינטרנט הודעות נגדם (לא משקר!) עם ציטוטים מהשיחה שלכם, הסבר מה קרה.

כפי שאומרים חברים "כול כלב בא יומו" ומחשב בKSP לא תראה אותי קונה אחרי התגובה כאן :xyxthumbs:

פורסם

אני רק רוצה להבין משהו, כי אני עוקב אחרי הבעייה שלך יומיומית וזה מתחיל לעצבן אותי הנושא הזה . . . הבאנו לך מיליון דרכים ליישר את הפין שלך, ואתה עדיין כותב ובוכה על היחס של החנות בלי שום קשר לזה שהפין שלך עדיין נשאר עקום ??? אולי אתה לא צריך גימלים, אולי אתה צריך . . . :kopfpatsch:

תגיד לי אלכס באיזה סרט אתה חי???

אתה מתעצבן?אז מה יגיד הבחור המסכן ששילם כסף על מוצר פגום ולא רוצים להחליף אותו?

ומה לעשות לא כולם חכמים ומוכשרים כמוך ולא לכולם יש יכולות כמו שלך ליישר פין עקום.. :bash:

פורסם

תגיד לי אלכס באיזה סרט אתה חי???

אתה מתעצבן?אז מה יגיד הבחור המסכן ששילם כסף על מוצר פגום ולא רוצים להחליף אותו?

ומה לעשות לא כולם חכמים ומוכשרים כמוך ולא לכולם יש יכולות כמו שלך ליישר פין עקום.. :bash:

1. הוא רצה ליישר פין ועזרנו לו, לא קשור לניסיון, שים לב שהוא לא כתב אף מילה על זה שהוא ניסה וביקש עוד עצה אך להמשיך.

2. כל מה שמישהו יכתוב כאן בקשר ללוח והחנות זה בבל"ת, אף אחד לא יחליף לו לוח ופה זה מסתיים. KSP זה אייבורי בתחפושת.

3. יש לי קצת ניסיון ואני מדבר קצר ולעניין. תמיד. באתי , עזרתי, ואני רואה שסתם זה בזבוז זמן אם הוא לא יושב ומרים את הפין המסכן הזה.

יש בעייה? שיבוא אליי, אני ארים לו אותו וזהו !

לילה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים