עבור לתוכן

מחפש תוכנה לכיווץ וידאו דחוף מאוד!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סוף סוף אנשים עוזרים :yelclap:

הסברתי פה כבר למישהו אז הנה העתק מההסבר - אני יביא לך הסבר שהסברתי למישהו אחר- בגדול תצטרך כמה דברים XVID CODEC\DIVX CODEC ,,VIRTUAL DUB ,והפילטר 1.1SMART RESIZE

אני הצלחתי לכווץ קובץ וידאו של 10 דקות במשקל 550MB למשקל סופי של 50MB.

אני משתמש במכווצים הבאים- Virtual Dub, Windows Movie Maker

בVirtual Dub אני מכווץ עם התוכנה XVID את הוידאו.

ניסיתי לכווץ את האודיו עם משהו שנקרא ACDM3 (אני חושב) באיכות הכי גבוהה 640KB...

וזה יצא לא טוב, אז השארתי את האודיו כמו שהוא, ושמתי לב שבתוצאות הכיווץ הוידאו יוצא 50MB והאודיו 100MB.

וגם הכיווץ של Windows Movie Maker לא טוב, הוא מוריד את איכות הוידאו בצורה גדולה.

אתה ממליץ לי לכווץ את הוידאו בתוכנה הזו? יש לזה השפעות רציניות?

ותודה על העזרה

פורסם

בשביל האודיו אתה גם צריך CODECS תוריד K-LITE CODEC בהתקנה תסמן את את הקודקים של הMP3 (יש שם שניים אני חושב) אבל אל תסמן את הXVID והDIVX ואחר כך בVIRTUAL DUB כשאתה מגיע לבחירת של הקודק לאודיו תבחר MP3 LAME ואת האיכות תקבע שלא תהיה יותר מ 128KBPS

פורסם
  • מחבר

בשביל האודיו אתה גם צריך CODECS תוריד K-LITE CODEC בהתקנה תסמן את את הקודקים של הMP3 (יש שם שניים אני חושב) אבל אל תסמן את הXVID והDIVX ואחר כך בVIRTUAL DUB כשאתה מגיע לבחירת של הקודק לאודיו תבחר MP3 LAME ואת האיכות תקבע שלא תהיה יותר מ 128KBPS

128KBPS מוריד מאיכות האודיו בהרבה או מעט?

פורסם

128kbps לקול כמובן MP3-איכות טובה ורוב הסרטים AVI והמוזיקה MP3 מגיעים עם קצב סיביות דומה , וגם כן לא יעזור לך אם תיקח סרט שהקצב סיביות של הקול נמוך (או מחולק לעוד כמה ערוצים או קידוד שונה כמו AC3 ) ותקודד אותו ל320KBPS או דברים בסגנון כי אתה לא תרוויח כלום מזה

פורסם

לסרט 128KBPS יספיק אני מניח, להופעות של מוזיקה עדיף 192 ככה.

פורסם

VideoCleaner.

תוכנה מעולה קלה ופשוטה.

פורסם
  • מחבר

לסרט 128KBPS יספיק אני מניח, להופעות של מוזיקה עדיף 192 ככה.

אפילו 640KBPS (אודיו) הורס את הקובץ.

128kbps לקול כמובן MP3-איכות טובה ורוב הסרטים AVI והמוזיקה MP3 מגיעים עם קצב סיביות דומה , וגם כן לא יעזור לך אם תיקח סרט שהקצב סיביות של הקול נמוך (או מחולק לעוד כמה ערוצים או קידוד שונה כמו AC3 ) ותקודד אותו ל320KBPS או דברים בסגנון כי אתה לא תרוויח כלום מזה

אוקיי עוד כמה שאלות:

1)אני משתמש בחיבור Composite

אם אני אשתמש בחיבור S-VIDEO זה ייקח יותר MBS (יותר משקל)?

2)חיפשתי MP3 אבל מצאתי AC3 (משהו כזה)...אם אני אוסיף את התוכנה שאמרת לי

יופיע שם MP3?

3)שמתי לב בכיווץ שיש לקובץ וידאו משהו בשם KBPS...

1500KBPS זה איכותי, וראיתי גם ש80KBPS מצליח להיות איכותי

מישהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק KBPS של קובץ וידאו?

Monopoly התכוונת לזה?

4)יש לי מכשיר וידאו ישן של קלטות (לאנשים עדיין יש את זה) וחיברתי אותו למחשב בחיבור VIDEO IN.

אני רואה את הסרט, אבל יש שיבושים קלים של קווים ירוקים למעלה ועוד כמה הפרעות בתחתית המסך.

אם אני אקנה וידאו חדש (משולב עם DVD), אכניס את אותה הקלטת ואצפה בה דרך המחשב, לא יהיו הפרעות כלל? (כי הוא חדש)

5)איפה אפשר לרכוש את התוכנה WinDVR3? ;D

פורסם

כן גם 640KBPS יכול להפחית את האיכות סאונד אבל 128KBPS זה בהחלט סביר, הרבה יותר טוב מרדיו במנהרה.

יש KBPS לוידאו ויש KBPS לאודיו... בוידאו צריך הרבה יותר KBPS כדי להציג איכות טובה מאשר באודיו.

פורסם
  • מחבר

כן גם 640KBPS יכול להפחית את האיכות סאונד אבל 128KBPS זה בהחלט סביר, הרבה יותר טוב מרדיו במנהרה.

יש KBPS לוידאו ויש KBPS לאודיו... בוידאו צריך הרבה יותר KBPS כדי להציג איכות טובה מאשר באודיו.

אתה אומר שככל שאני מנמיך את המספר, ככה הביצוע של האודיו יותר טוב?

אפילו 640KBPS (אודיו) הורס את הקובץ.

אוקיי עוד כמה שאלות:

1)אני משתמש בחיבור Composite

אם אני אשתמש בחיבור S-VIDEO זה ייקח יותר MBS (יותר משקל)?

2)חיפשתי MP3 אבל מצאתי AC3 (משהו כזה)...אם אני אוסיף את התוכנה שאמרת לי

יופיע שם MP3?

3)שמתי לב בכיווץ שיש לקובץ וידאו משהו בשם KBPS...

1500KBPS זה איכותי, וראיתי גם ש80KBPS מצליח להיות איכותי

מישהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק KBPS של קובץ וידאו?

Monopoly התכוונת לזה?

4)יש לי מכשיר וידאו ישן של קלטות (לאנשים עדיין יש את זה) וחיברתי אותו למחשב בחיבור VIDEO IN.

אני רואה את הסרט, אבל יש שיבושים קלים של קווים ירוקים למעלה ועוד כמה הפרעות בתחתית המסך.

אם אני אקנה וידאו חדש (משולב עם DVD), אכניס את אותה הקלטת ואצפה בה דרך המחשב, לא יהיו הפרעות כלל? (כי הוא חדש)

5)איפה אפשר לרכוש את התוכנה WinDVR3? ;D

מישהו מוכן לענות? ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים