פורסם 2007 במאי 1518 שנים שלום רב , התקנתי את vista transformation pack 6 , אני משתמש ב auto-hide מאז ומתמיד , אבל עכשיו התחילה לי בעיה , משום מה ה auto-hide הפסיק לעבוד.האם אתם מכירים את הבעיה? האם אתם מכירים איזשהו תיקון לכך?תודה רבה
פורסם 2007 במאי 1518 שנים גם אני התקנתי את זה,אצלי אין בעיה.נסה אולי לעשות לזה Uninstallולהתקין מחדש כשמראש האפשרות לא מסומנתעריכה: יכול להיות שהבעיה בכלל לא קשורה לTrans Pack
פורסם 2007 במאי 1518 שנים האפשרות של ה-Auto Hideזה רק ניחוש שלי.עברתי עכשיו על הפורום של Xwindows (מי שהכין את הערכה) במהירות ולא מצאתי משהו שקשור לבעיה שלך.תנסה אולי אתה תמצא משהו בפורום שלהם:http://www.jcxp.net/forums/index.php?showforum=83בכל אופן התקנתי את הדבר הזה לכמה מחשבים ולא הייתה את הבעיה הזאת
פורסם 2007 במאי 1518 שנים מחבר אז אתה אומר שכדאי לי להסיר ולהתקין שוב?זה לא יכול לדפוק את הווינדוס?אני שוקל להסיר לגמרי וזהו
פורסם 2007 במאי 1518 שנים תגיד לי לאיזו מטרה התקנת את התוסף הזה ואני אתן לך תחליף שאולי יעבוד לך טוב יותר (בגלל הבעיה שיש לך)
פורסם 2007 במאי 1518 שנים מחבר אמממ האמת?בשביל היופי של ה taskbar ובשביל החלונית מזג אויר ב sidebar , זהו
פורסם 2007 במאי 1618 שנים המזג אויר של ה SideBar לא עובד בישראל, לפחות לא בשרת שמסופק עם התוכנה, ואחרי חצי שעה התוכנה הזאת נמאסת...אם בשביל הtaskbar תוריד את: (תעשה חיפוש בגוגל, אני לא חושב שאפשר לפרסם דברים כאלו בפורום הזה) UXTheme Patchזה יתן לך לשים איזה theme שתרצהלמצוא theme שישנה לך את המראה זה לא בעיה. תעשה חיפוש
פורסם 2007 במאי 1618 שנים מחבר למה לא עובד?בטח שעובד! ואפילו ממש ממש מדויק...אני לא יוצא מהבית לפני שאני מסתכל על זה...אני אבדוק את נושא ה themes ...תודה
פורסם 2007 במאי 1618 שנים מחבר את האמת שזה כנראה סתם איזשהו באג , עשיתי ריסט וזה הסתדר...אני פשוט עושה ריסט פעם ב... כי אני משתמש רק ב stand by רוב הזמן....אז אני מקווה שעכשיו זה יהיה בסדר .תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.