עבור לתוכן

בעיה עם נורטון אינטרנט סקיוריטי 2007 ווירוס

Featured Replies

פורסם

כשחזרתי הביתה אתמול קיבלתי הודעה במחשב שהנורטון רוצה ACTIVATE למרות שכבר עשיתי לו בהתקנה, אז כמובן שהתנתקתי מהאינטרנט וניסיתי לעשות לו, אבל הוא לא נתן לי. אז עשיתי ריסטרט ואז כל פעם שווינדוז עלה, קיבלתי מסך כחול והמחשב עשה ריסטרט, אפילו בSAFE MODE הוא לא עלה לי, רק בDEBUGGER MODE, שם משום מה הנורטון אנטי וירוס עבד, עשיתי סריקה ומחקתי וירוס בשם w32.beagle.dz שאין לי מושג איך הוא הגיע למחשב שלי ואני מאוד אשמח אם תגידו לי.

עכשיו אני מנסה לעשות UNISTALL לנורטון כדי להתקינו מחדש וזה לא נותן לי, הפס התקדמות מגיע לסוף אבל לא מסיים את הסרת התוכנה.. ככה שאני בטח לא יכול להתקין מחדש.

אשמח מאוד אם תגידו לי איך אני יכול להסיר את נורטון ולהתקין אותו מחדש ואיך אני יכול לוודא שהוירוס הזה לא יתקוף אותי שוב

תודה !

פורסם

אני מקווה שאני לא אקרא שוב מה שאני קורא פה עכשיו ממך ...

אתה לא יכול לדבר פיראטיות פה באתר הזה ...

בכל אופן שלוש דברים

1. אני לא ממליץ נכון לכרגע לאף אחד מהלקוחות שלי (גילוי נאות אני עוסק בתחום הייעוץ והרשתות ) על נורטון - אני ממליץ על nod32 מכל מיני סיבות שלדעתי עושות את nod32 עדיף .

2. אם אתה בכל זאת רוצה נורטון ולעשות אקטיבציה לך תעשה חיפוש בגוגל לגבי אתרי שיתוף וכו ותתייעץ שם. פה אתה לא תקבל תשובות כאלה .

3. אם תתקין אנטי כמו שצריך , nod32 + spybot אתה תהייה מסודר לדעתי די טוב והוירוס לא יציק לך

טל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים