פורסם 2003 בינואר 2722 שנים סקסייייימה הכיוון זרימה ?בבקשה על תתחילו לשאול שאלות בסגנון.... (רק הורס את הת'רד)וזה מהאמצע...-השבוע גם הבלוק שלי יהיה מוכן (לא 1 אלא 5 D:)
פורסם 2003 בינואר 2722 שנים מחבר תרגישו חופשי להביע דעה ולשאול מה שבא לכם יש שניים מוכנים ועוד ארבעה בדרך.
פורסם 2003 בינואר 2722 שנים אתה מכין בלוקים לבד ????תכין לי גם ! (AMD) !כמה אתה לוקח על אחד כזה ???וכל הכבוד !
פורסם 2003 בינואר 2722 שנים אתה מכין בלוקים לבד ????תכין לי גם ! (AMD) !כמה אתה לוקח על אחד כזה ???וכל הכבוד !שהתראד לא ילך לכיוון הזה כי הוא ינעל.
פורסם 2003 בינואר 2722 שנים אוקיי אתם כנראה לא מכירים אותי בפורמים באתר הזה ... אז קודם כל שלום לכולם קוראים לי שגיא נימני ... דרך אגב אני מבקר בפורם באופן קבוע פשוט לא הגבתי לתארדים ... אז ככה : המפרט שלי הוא P4 2.53 לוח של אינטל ... טעות קריאה של אבא שלי ... זכרונות RDRAM 800 עוד טעות ... (כנראה משקפיים לא יזיקו ) ורדאון 9700 פרו של גיג'ה בייט ומארז אנטק פול טאוור מאורר היטב הרי יש לי לוח של אינטל - אין אובר קלוק למעבד ... אבל עדיין אפשר לכרטיס מסך ... ועכשיו לשאלה .. : אני מעוניין להכין כמו שרבים וטובים עשו : מערכת קירור מים ... בינתיים לא למעבד בגלל הלוח אלא לכרטיס מסך האם אוברקלוק לכרטיס ייתן לי שיפור כמו אוברקלוק למעבד ? והאם אני יוכל להגיע דיי רחוק יחסית עם קירור מים לכרטיס ? תודה מראש
פורסם 2003 בינואר 2722 שנים אופס מצטער אחי פשוט לא רציתי לפתוח תארד חדש כי חשבתי שזה בנושא ... SRY :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.