עבור לתוכן

Lian-Li PC65 Vs CoolerMaster ATC-710

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות מארז ומצאתי שתי דגמים שנכנסים בתקציב שלי בלי ספק כוח, יש את ה-Lian-Li PC65 ויש את ה-CoolerMaster 710,

שתיהם עשויים אלומיניום, ה-LianLi מגיע גם עם חלון בצד ו-4 מאוררים של LianLi, ה-CoolerMaster מגיע עם 2 מאוררי CoolerMaster, בלי שום חלון, אבל לפי מה שראיתי הוא בנוי יותר טוב {בערך כמו מארזי אנרמקס וצ'יפטק},

השאלה עכשיו מי יותר איכותי ויותר טוב מבחינת כל התכונות שלהם, אז כאן אני צריך את עזרתכם.

710-gx1.jpgprd_369.jpg

יש לכם המלצה למארז אחר עד 1000ש"ח?

תודה מראש,

Dino, מתן.

פורסם

ה-710 עד כמה שאני זוכר לא בידיוק אלומיניום מלא, רק הפאנל הקדמי.

פורסם

ה-710 עד כמה שאני זוכר לא בידיוק אלומיניום מלא, רק הפאנל הקדמי.

אכן אתה זוכר היטב, ה ATC710 הוא מברזל, עם פאנל אלומיניום.

פורסם

אני יש לי מארז של קולרמאסטר מאלומיניום מלא ואני מאושר עד הגג.....

לי יש את הATC-201 אבל אני בטוח שגם ה710 יהיה לא פחות....

פורסם

ה710 בהחלט איננו בנוי מאלומיניום אלא מברזל, ורק הפאנל הקדמי (שאני ממש רוצה להשיג) בנוי מאלומיניום, אבל!

הבנייה של הCOOLERMASTER בהחלט איכותית (יותר מהצ'יפטק אלומיניום) והמאוווררים שאותם אתה מקבל יותר טובים מאשר המאווררים אשר אתה מקבל עם הLIAN-LI, והמארז גם נחשב מאוורר בצורה יותר טובה והוא יותר מרווח, ופחות אלגנטי.

אתה צריך גם לשקול את הTT (שיש לו הרבה יותר פיצ'רים מהCOOLERMASTER) ואף את הANTEC, ששניהם מסופקים עם הרבה יותר מאווררים ומאווררים הרבה יותר טובים

פורסם

ה710 בהחלט איננו בנוי מאלומיניום אלא מברזל, ורק הפאנל הקדמי (שאני ממש רוצה להשיג) בנוי מאלומיניום, אבל!

הבנייה של הCOOLERMASTER בהחלט איכותית (יותר מהצ'יפטק אלומיניום) והמאוווררים שאותם אתה מקבל יותר טובים מאשר המאווררים אשר אתה מקבל עם הLIAN-LI, והמארז גם נחשב מאוורר בצורה יותר טובה והוא יותר מרווח, ופחות אלגנטי.

אתה צריך גם לשקול את הTT (שיש לו הרבה יותר פיצ'רים מהCOOLERMASTER) ואף את הANTEC, ששניהם מסופקים עם הרבה יותר מאווררים ומאווררים הרבה יותר טובים

אל תלכלך!!

המארזים בנויים ומורכבים באותו מפעל בדיוק וההבדל היחיד הוא בפנאל שאותו קולרמאסטר מוסיפה..ההבדלים בהרכב עצמו זניחים (חוץ מזה שהקולרמאסטר לא בנוי מאלומיניום אלא ברזל..)

אני באמת הייתי שוקל את את TT מאוד ברצינות מכיון והוא אלומיניום - עם פאנל קדימי גם מאלומיניום ומאווררים מעולים...באמת מארז מומלץ

פורסם

:nono:

המארז מורכב אצל מפעלי צ'יפטק, כן! אבל חוץ מזה שהם אחרי זה עוברים שיפוץ מסויים את COOLERMASTER (חוץ מהוספת הפאנל)

פורסם
  • מחבר

the flying sanwich למה כל הודעה שלך לא משנה איפו בפורום מופיעה פעמיים? תלחץ רק פעם אחת, מה אתה ממהר?

כל ת'רד שלך או שהשתתפת בו, כל הודעה שלך מופיעה שם פעמיים.

פורסם

the flying sanwich למה כל הודעה שלך לא משנה איפו בפורום מופיעה פעמיים? תלחץ רק פעם אחת, מה אתה ממהר?

כל ת'רד שלך או שהשתתפת בו, כל הודעה שלך מופיעה שם פעמיים.

אני לא חושב שזה אשמתו. זה נראה לי באג באתר.

אם תשים לב, ההודעות "הכפולות" נשלחו בדיוק באותה שנייה. אני לא חושב שהוא יכל ללחוץ כ"כ מהר.

מה גם, תראה מה רשום במספר התגובות בת'רד הזה. זה מתאים למספר ההודעות אם לא סופרים את ההודעות "הכפולות".

פורסם

הבנייה של הCOOLERMASTER בהחלט איכותית (יותר מהצ'יפטק אלומיניום) והמאוווררים שאותם אתה מקבל יותר טובים מאשר המאווררים אשר אתה מקבל עם הLIAN-LI, והמארז גם נחשב מאוורר בצורה יותר טובה והוא יותר מרווח, ופחות אלגנטי.אתה צריך גם לשקול את הTT (שיש לו הרבה יותר פיצ'רים מהCOOLERMASTER) ואף את הANTEC, ששניהם מסופקים עם הרבה יותר מאווררים ומאווררים הרבה יותר טובים

לפי דעתי הפאנל הקידמי הזה הוא הכי אלגנטי ומעוצב שיכול להיות, מקרר בשיא הדרו ( במובן הטוב של המילה ! )

פורסם

לגמרי טעם אישי..

אני דווקא מאוד אוהב את הפאנל הרגיל של הצ'יפטק שלי...וגם את זה של ה Lian -Li

כולם יפים...השאלה כמה אתה מוכן להוציא על מארז שנותן כמעט את אותם ביצועים ופונקציות

פורסם

:nono:

המארז מורכב אצל מפעלי צ'יפטק, כן! אבל חוץ מזה שהם אחרי זה עוברים שיפוץ מסויים את COOLERMASTER (חוץ מהוספת הפאנל)

איזה שיפוצים בידיוק תגיד לי? אתה חולה? הם לא עושים שום שיפורים, איזה כבר הם יעשו?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים