פורסם 2007 במאי 1418 שנים המחשב קופא בפעולות רנדומליות, במה הבעיה?יש לי מחשב חדש לחלוטין (מפרט בצד),מערכת Windows XP SP2 מעודכנת,אנטי וירוס NOD 32,פיירוול של Windows ואני עושה בדיקות וירוסים ותוכנות ריגול באופן סדיר.ממה יכולה לנבוע הבעיה?האם היא יכולה לנבוע מבעיה בחומרה? עדכוני ביוס? זכרונות? מעבד?או שמא מדובר בתוכנת ריגול? או סתם משהו שרץ ברקע?אשמח לקבל כיוונים לפתרון, תודה רבה לעוזרים.
פורסם 2007 במאי 1618 שנים סתם שתדע ש"רנדומלי" ו"מסויים" זה ממש לא אותו הדבר.....בקשר לתקיעות, זה יכול להיות 1001 גורמים (או בלינארי- 3 גורמים...) קודם כל תתקין תוכנות נגד ריגול (AD-AWARE, SPYWARE).דבר שני זה יכול לנבוע עקב התחממות של אחד מהרכיבים במחשב כמו מעבד או הארד דיסק...
פורסם 2007 במאי 1718 שנים מחבר תודה על התגובה,לגבי "רנדומלי" ו"מסוים", אתה צודק,זה קורה באופן רנדומלי בעיקרון, אבל רק אחרי פעולות כמו, נסיון לסגור חלון או בסיום הורדה.ע"מ לשחרר את הקיפאון, אני צריך ללחוץ CTRL+ALT+DEL (לפעמים גם זה לא עוזר וצריך לעשות RESTART).מבחינת תוכנות ריגול, אני בספק, כי הרצתי בדיקות גם של AD-AWARE וגם SPYWARE DOCTOR וכאמור, מותקן לי NOD32ץהתחממות, אני גם בספק, המחשב חדש וממה שבדקתי הטמפרוטורות תקינות (כשאני אהייה בבית אני אעלה תמונת מצב).השאלה שלי היא,האם יתכן התנגשות כלשהי בין סוגי החומרה שלי שידועה לכם (לפי המפרט)?אושצריך לעשות עדכון חומרה (Firmware) או עדכון BIOS שיפתור את הבעיה?אומשהו אחר לחלוטין?תודה לעוזרים,הבעיה מאוד מציקה....
פורסם 2007 במאי 1718 שנים אני לא יודע מה יכול לגרום לתקיעות אבל חשבת אולי לפרמט את המחשב ? (או רק להתקין מחדש את הוידוס) לרוב זה פותר את כל הבעיות
פורסם 2007 במאי 1718 שנים תראה, אם תתן קצת יותר פרטים על התופעה ועל המחשב שלך זה יעזור לעזור לך...בכל מקרה, טוב שבדקת את הטמפרטורות כי"קפיאה" של מחשב היא תופעה שכיחה כאשר יש התחממות של המעבד .לאחר שפסלת את העניין הזה ובגלל שציינת שזה מחשב חדש אני ממליץ לבצע בדיקה של הזכרונות בעזרת memtest, זוהיתוכנה חינמית שקל למצוא ולהוריד ע"י חיפוש גוגל ולאח"כ מבצעים בעזרתה boot ובדיקה ע"י או דיסקט או CD מה שאתהמעדיף... בהרבה מקרים או שיש זכרון דפוק או שיש חוסר תאימות בין הזכרונות לבין הלוח אם והדבר בהחלט יכוללגרום ל"קפיאות" של המחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.