עבור לתוכן

רמקולים 2.1 תחליף לX530 עד 600 ש"ח.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה נראה כאילו הENCOUNTER הופסק לייבוא או בכלל לייצור? לא ראיתי אותו באתר של JBL במקום שמציגים את הרמקולים וזה מוזר.

אני אבדוק את זה יותר מחר.

פורסם

הכי בטוח זה להתקשר לחנויות...

פורסם
  • מחבר

התקשרתי ל4 החנויות, אחת לא ענתה לי (plonter), אבל ב3 האחרות אין במלאי והיבואן הפסיק ליבא אותם (טוענים שבמקומם יש את הspyro והspot למרות שלפי מה שאני רואה הם חלשים משמעותית 6rms לעומת 13)

פורסם

אני יודע אישית שאם תלך לבאג הם יזמינו לך כלומר יעלה לך 600 ש"ח וההזמנה לא עולה עוד כסף או משהו...פשוט מזמינים לך ורק תיצתרך לחכות את הזמן של ההזמנה...(לא זוכר כמה אבל זה בטח לא מאה שנה)

לפחות ככה זה היה לפני חודשיים...תנסה לבדוק עכשיו בבאג

פורסם
  • מחבר

לא ניתן להשיג בשום מקום.

תחליף?

פורסם

תנסה את המערכות של קריאייטיב והאלטק לאנסינג שהזכרתי בסטיקי... אם המערכות של קריאייטיב יקרות לך ואתה הולך על האלטק לנסינג, אני מציע לך גם לשמוע את הקריצ'ר של JBL והATP3 שזולות יותר, לא פחות טובות, ועם סאונד טיפה שונה שאולי תאוהב יותר מהסאונד של ה4121...

אגב, מצאתי עכשו ביקורות על מלא מערכות (מוסיף עכשו לסטיקי)

http://www.pcmag.com/products/0%2C%2Ctqs%3D4C746970D00A33655CB6CC39854C999673972C34%2C00.asp?action=defaultadvancedquery&cid=&sid=1617&gridtitle=Recent+Product+Reviews&googlequery=q%3d%26mt823%3d21227%26start%3d0%26sort%3darticledate%26dir%3ddesc&stpdinglp=1

פורסם
  • מחבר

אם אני אלך על הspyro נגיד, זה שיש להם פחות RMS מהcreature אומר משהו?

ומה אתם אומרים עליהם לעומת הZ4 נגיד שגם נשמעת לי נחמדה מאוד בתקציב.

פורסם

הספירו חלשים יותר- אבל עקרונית זה לא אומר שום דבר... רק מה, שלשתי המערכות חסר מיד (צלילי טווח הבינים)...

הZ4 יותר מאוזנת, אבל אני לא יודע איך היא יחססית לספירו...

פורסם
  • מחבר

מישהו שמע את שתיהן ויש לו דעה?

פורסם
  • מחבר

טוב אני חושב שאני אלך על הJBL creature, אני מקווה שיספקו אותי למוזיקה, משחקים, וסרטים.

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים