עבור לתוכן

רמקולים 2.1 תחליף לX530 עד 600 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

הבנתי שאם אני רוצה 5.1 אז אני אצטרך להעביר חוטים בכל החדר וכל רמקול יהיה צריך להיות רחוק מהשני ואין לי מושג איך לסדר את זה לבד..

אז בקיצור חשבתי על 2.1 טובים במקומם. הצעות?

http://logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00060

פורסם

לך על האלטק לנסינג ATP3 בלי לחשוב פעמיים - מעולים במחיר יחסית סביר.

פורסם

למה סתם לחרטט? :s07:

תקרא את הFAQ.

פורסם
  • מחבר

הבנתי שהencounter הם הכי מומלצים, תודה.

בכל מקרה אני אחשוב על זה שנית אולי בכל זאת אקח את הX530 אבל יהיה לי קשה מאוד לסדר את הרמקולים בכל החדר אני לא אוהב חוטים מסתובבים לי בין הרגליים

פורסם

לא צריך בין הרגלים... הם יהיו על הקירות...

פורסם

הבנתי שהencounter הם הכי מומלצים, תודה.

בכל מקרה אני אחשוב על זה שנית אולי בכל זאת אקח את הX530 אבל יהיה לי קשה מאוד לסדר את הרמקולים בכל החדר אני לא אוהב חוטים מסתובבים לי בין הרגליים

תצמיד אותם לקיר או משהו, אתה יכול להצמיד אותם לפינות/חיבורים ככה שהם לא יציקו לאף אחד.

פורסם

למה שהוא יעשה דבר כזה מטופש? :kopfpatsch:

תפסיקו לתת עצות אם אתם לא יודעים על מה אתם מדברים!

אסור להצמיד רמקולים לפינות. צריך לפחות חצי מטר (מינימום!) רווח. ולא מומלץ לשים אותם יותר מחצי מטר מעל לגובה הראש בזמן ישיבה (אם זה המצב שבו בד"כ משתמשים ברמקולים...)

פורסם
  • מחבר

הבנתי דווקא שכדאי לשים את הרמקולים (הימין והשמאלי העליון הגבוהים) בפינות החדר כדי לקבל תחושה של סראונד, לא ככה?

פורסם

צריך לשים אותם מסביב לעצמך.

אם תשים קרוב מידי לפינות תקבל דיסוננסים ובלאגן שלם של סאונד מעוות ומשתנה במקומות שונים בחדר...

פורסם
  • מחבר

טוב החלטתי שאני לא רוצה להפוך את החדר שלי למערכת קולנוע ביתית.

יאללה אני הולך על הEncounter! תגידו, לסרטים ומשחקים הם גם יספקו את הסחורה בטווח המחירים נכון? (אני מדגיש שוב שאני לא רוצה 5.1 החדר שלי לא כל כך גדול ואם אשים 5 רמקולים הוא ממש יראה לא יפה.

בכל מקרה איפה ניתן להשיג את המחיר הטוב ביותר לרמקולים האלה? (באיזור המרכז), לא אכפת לי לרכוש מבאג כי שמעתי שמישהו רכש משם אבל באתר שלהם משום מה אני לא מוצא.

פורסם

האתר של באג לא מעודכן בכלל....

הם אמורים לעלות בסביבות ה650 ש"ח, אז אם מישהו רוצה עליהם 800- אתה יכול להיות בטוח שהוא גנב...

תבדוק את החנויות האלה (טלפונית... המחירים כבר בטח השתנו...)

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=152064

פורסם

אפשר לראות ביקורת עליהם (רצוי עם השוואה למערכת אחרת)?

מיקרולב לא ממש ידועים ברמת דיוק ופירוט טובים...

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאלך על הencounter, אני לא אוהב על חברות לא מוכרות כמו החברה שציינת, וגם ביקורות לא מצאתי

פורסם

זו חברה יחסית וותיקה, אבל היא לא ידועה בתור משתלמת במיוחד... יש לה מוצרים סבירים שכדאי לשמוע (לא תפסיד מזה :nixweiss:), אבל בד"כ אפשר למצוא דברים טובים יותר במחיר זהה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים