פורסם 2007 במאי 1318 שנים היי,קודם כל תודה לכולם שבגללכם קניתי את המערכת המדהימה הזאתי!!יש לי כרטיס קול - Audigy2 ZS - זה מה שהמליצו לי בפורום כאן בנוסף למערכת.עכשיו, חיברתי את הכל, התקנתי דרייברים והכל אבל עדיין יש משהו שמפריע לי.יש את המצב Stereo X2 שאני שומע בו, אבל אני חושב שה-PLII MUSIC שומעים יותר איכותי, אבל שומעים הכל מהסנטר.אני בעיקרון רוצה שישמעו מכל הרמקולים וחזק (: ה-Stereo X2 הוא בלי הסנטר והאחרים שומעים את הרוב דרכו וזה לא ממש נוח.אפשר לשמוע בכולם ללא דגש מיוחד על הסנטר?אדם
פורסם 2007 במאי 1318 שנים מחבר אז תנמיך בלוח בקרה את הסנטר.. אם יש לך מיקום ספציפי אני אשמח מאוד. כי לא בתוכנה של קריאייטיב ולא בהגדרות המובנות של הוויסטה אין לי אפשרות כזאתי.
פורסם 2007 במאי 1318 שנים תקשיב אני עם ה Z-5500 וAUDIGY2בZ-5500 תבחר במצב : 6Ch DirectובEAX CONSOLE תפעיל את ה CMSS 3D ותבחר ב Stereo Surroundאני בטוח שתהיה מרוצה...
פורסם 2007 במאי 1418 שנים מחבר לא ממש מצאתי את מה שכתבת, שמתי במערכת על 6ch directוזה מה שיש בתוכנה של קריאייטיב - מצורפות תמונות.איפה בדיוק?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במאי 1418 שנים מחבר של קריאייטיב?! אין לי כלום... לא התקנתי דרייבר נכון? http://ae.creative.com/support/downloads/ עשיתי כאן ב-Sound Blaster ואז Audigy 2 ZS, אבל אין לי את הפלטיניום הזה. אז אני עכשיו יתקין את ה-Audigy 2 ZS שנמצא בתוך Audigy. ואז אני יעדכן
פורסם 2007 במאי 1418 שנים דרייבר בטוח יש לך אחרת לא היית יכול לשמוע כלוםאבל לא התקנת את התוכנות הנלוותCreative Volume Control וכל זה...תחפש באתר שלהם איזה תוכנת שליטה כזאת להורדה...
פורסם 2007 במאי 1418 שנים מחבר תוכל לתת לי בבקשה תוכנות נוספות שאני צריך חוץ מה-Creative Volume Controlבשביל שאני לא יפספס שום תוכנה..? אגב, לא מצאתי תוכנה בשם שכתבת... יש מצב ללינק?
פורסם 2007 במאי 1418 שנים הסתכלתי באתר שלהם בהורדות לא מצאתי מה שצריך שם...איפה אתה גר? אני יכול להביא לך את הדיסק להתקין
פורסם 2007 במאי 1418 שנים מחבר אחי, אני גר במרכז. עכשיו קראתי אפישהו שכנראה שינו את השם של התוכנה ל-MediaSource - אני מוריד את זה עכשיו, נראה... תודה רבה בכל מקרה
פורסם 2007 במאי 1418 שנים לא זה לא MediaSource...מדיה סורס זה תוכנה כמו WINAMP וכו'אני גר בראשון לציון במערב... אם מתאים לך תבוא תיקח את הדיסק
פורסם 2007 במאי 1418 שנים מחבר אין לי ממש דרך להגיע... אחי יש מצב שאתה מוציא לי מהדיסק את התוכנה שאני צריך - אגב, יש לי Vista...חייב להיות את התוכנה איפשהו ברשת... ממשיך לחפש..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.