עבור לתוכן

צריך המלצה לאוזניות למחשב- עד 1500 ש"ח עם אפשרות להרחבה.

Featured Replies

פורסם

החלטתי לקנות אוזניות למחשב שישמשו אותי ל2 תפקידים מוזיקה והפקה.

אני מודע לעובדה שאין לי כרטיס קול מותאם להפקת מוזיקה אבל בשעות הפנאי שלי אני משחק.(X-FI ELITPRO)

אין לי מגבר ואני לא יודע מה התפקיד של המגבר ואשמח אם מישהו יסביר לי ב2 משפטים על מה זה במקום לתת לי קישור עם כול המריחה על זה.

בנתיים אני לא מתכנן לקנות מגבר אבל אם כן אני אולי אוסיף כסף כדי לקנות מגבר.

תודה לעוזרים

פורסם

אני הייתי הולך בתקציב והשימושים שלך על -emu 0404 usb ,יחידה חיצונית שמתחברת למחשב שכוללת כרטיס קול איכותי מקצועי שמאפשר עריכה והקלטה ובלה בלה,+יש ליחידה יציאת אוזניות מוגברת שנחשבת איכותית(יענו מגבר) עולה בסביבות 170 דולר בלי משלוח.(איביי)

ככה אתה מקבל שידרוג מקור,אפשריות עריכה והקלטה ,והגברה.

במה שנשאר הייתי אומר ביירדינמיק dt880 ,אוזניות נייטרליות מדיוקות בעלות בימה רחבה ,קצת נוטה לכיון הטרבל,מאוד נוח -אתה יכול לקנות גרסת 2003 או 2005 אין הבדל משמעותי -בסביבות 200 -220 דולר תלוי בגרסה וכאלה.

אם אתה בקטע של להשחט במחירים של הארץ -תקנה akg 601 .(בלי מגבר! ,אין כסף :bash:)

בכל מקרה בסכומים האלה יש הרבה מדי אפשריות כדאי ללכת לשמוע לפני שקונים,אין פשוט הכי טוב!

לגבי תפקיד של מגבר -תפקידו להגביר כאילו דא- חשוב יותר באוזניות בעלי נצילות נמוכה ,אבל בגדול מומלץ תמיד.

דבר אחרון ,איזה מוזיקה את שומע בדרך כלל?

פורסם

Sennheiser HD595

יש אותן כאן לחבר בפורום היה דיון לא מזמן עליהן

אמורות להיות טובות מאוד ולא זקוקות למגבר כדי להשמע טוב

אפשרות נוספת - אודיו טכניקה A900 רק מחו"ל אין להשיג בארץ, גם לא זקוקות למגבר

עלות אחרי מס ומשלוח לא תעבור את ה1100~ שקל

פורסם
  • מחבר

אני הייתי הולך בתקציב והשימושים שלך על -emu 0404 usb ,יחידה חיצונית שמתחברת למחשב שכוללת כרטיס קול איכותי מקצועי שמאפשר עריכה והקלטה ובלה בלה,+יש ליחידה יציאת אוזניות מוגברת שנחשבת איכותית(יענו מגבר) עולה בסביבות 170 דולר בלי משלוח.(איביי)

ככה אתה מקבל שידרוג מקור,אפשריות עריכה והקלטה ,והגברה.

במה שנשאר הייתי אומר ביירדינמיק dt880 ,אוזניות נייטרליות מדיוקות בעלות בימה רחבה ,קצת נוטה לכיון הטרבל,מאוד נוח -אתה יכול לקנות גרסת 2003 או 2005 אין הבדל משמעותי -בסביבות 200 -220 דולר תלוי בגרסה וכאלה.

אם אתה בקטע של להשחט במחירים של הארץ -תקנה akg 601 .(בלי מגבר! ,אין כסף :bash:)

בכל מקרה בסכומים האלה יש הרבה מדי אפשריות כדאי ללכת לשמוע לפני שקונים,אין פשוט הכי טוב!

לגבי תפקיד של מגבר -תפקידו להגביר כאילו דא- חשוב יותר באוזניות בעלי נצילות נמוכה ,אבל בגדול מומלץ תמיד.

דבר אחרון ,איזה מוזיקה את שומע בדרך כלל?

1)לא הבנתי למה התייחסת בכול השמות האלה. (מגברים/ אוזניות)

2) אפשר לינקים?

3)אני שומע בעיקר היפ הופ וקצת מכול השאר

פורסם

emu 0404 usb =כרטיס קול חיצוני +מגבר

beyerdynamic DT 880 -אוזניות

akg k601 -אוזניות

חנות יקרה אך אמינה אשר כותבת 2-3 שורות הסבר על רוב האוזניות בשוק-http://www.headphone.com/products/headphones/full-size

אם אתה רוצה ללמוד על הנושא -http://www.head-fi.org

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני אחכה לעוד דעות לגבי האוזניות.

ראיתי בHEADPHONES.COM ששניהם קיבלו ציון 5 אבל לא מצאתי השוואה בין 2 האוזניות.

פורסם

חיפוש ספציפי על האוזניות הנ"ל בהד-פיי יעלה לך עשרות דיונים

בכלל החיפוש שם מעלה השוואות שלא היית מדמיין אפילו

יש שם כמה נושאים על השוואה בין DT880 ל K601 כמו זה למשל

http://www.head-fi.org/forums/showthread.php?t=229007&highlight=k601+dt880

פורסם
  • מחבר

מהדיון שהבאת בעצם ממליצים על הDT880 לא?

ואני בכול זאת יחכה לעוד הצעות לאוזניות.

A12BEAT-יש ברשותך 1 מהאוזניות הנ"ל?/שמעת את שניהם?/השוואת?/ניסיון אישי אחר עם האוזניות?/ בקבוק מים?

פורסם

מזלזל מה :silly:

שמעתי את כל האוזניות שהמלצתי לך,880 ו601 (ועוד רבים וטובים),בבעלותי היה לי 595 497 580 סנהיזר עכשיו בבעלותי px 100 ,81dj ,k701 .

אבל בנינו כל המספרים שרשמתי לך לא אומרים לך כלום,ויתרה מכך כל הדיון הזה מעט טפשי כי מבלי לשמוע בעצמך אין טעם,לא מדובר פה ברכיב מחשב שניתן למדוד ביצועו ולעשות השוואה,כל ההשואות הם סוביוקטיביות ולדעת הכותב ואוזניו,כלומר כל הקריאה בעולם(ונראה לי שלא בזין שלך לקרוא אפילו) לא באמת יועילו לך.

אפשרות נוספת שתתחיל בקטן יותר תקנה משהו יותר בסיסי ולאט לאט תלמד (כן מעורב כאן תהליך למידה מצטער)תדע מה יותר הטעם שלך מה אתה אוהב וכך תוכל לעשות רכישה נבונה יותר.

בכללי, מפגשי אוזניות וקפיצות לאורי יפה מועילות המון לידע.:xyxthumbs:

אם אתה מחפש שיגידו לך מה לקנות מבלי לחשוב או לקרוא או לשמוע או להתעמק,מצטער כנראה שהתוצאה לא תהיה לטעמך .

אהה ובקבוק מים לגבי השאלה האחרונה.

פורסם
  • מחבר

רגע... עכשיו שמתי לב למה שכתבת בהתחלה. :silly:

לא מוכרים אותם בארץ?!

שחכתי לציין שאני צריך משהו מיובא (אפילו אם זה יעלה קצת יותר) כי אני לא שם כרטיסי אשראי באינטרנט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים