פורסם 2007 במאי 1318 שנים היי לא יודע אם זה הפורום המתאים יש לי מחשב פנטיום 4 2.8 , ולוח אם P4P800-MX-ASUS כרטיס המסך ON BOARD הכרטיס לא רציני להפעלת משחקים תלת מימדיים. איזה כרטיס מסך סביר אפשר לחבר כדי לאפשר הפעלת משחקים ואיפה ניתן להשיגו באזור השרון בתודה יון
פורסם 2007 במאי 1318 שנים מחבר בסביבות 300 400 שקל בערך אבל אם יש משהוא טוב אפשר גם יותר. רצוי בתוספת TV OUT
פורסם 2007 במאי 1318 שנים http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28090&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=heזה כרטיס דיי חלש וגם עובר קצת את התקציבאם תגדיל אותו ל600~ אתה יכול לקחת כרטיס חזק בהרבה שיחזיק לך להרבה יותר זמן
פורסם 2007 במאי 1318 שנים מחבר אני מבין שאני צריך כרטיס PCI והם די נדירים בשוק.אוקי אני לא מגביל תקציב, תנו לי שם כרטיס טוב, אפשרי משומשוכתובת איפה אפשר להשיג אותו. זה יצא לי יותר זול מלהחליף מחשב. (אני טועה ?)
פורסם 2007 במאי 1318 שנים he doesnt have AGP slot and no PCI-e toothat motherboard only has PCI slotshounstly there isnt any good PCI card i heard offwait and upgrade of the computer or ull need to change the motherboard and get a pci-e card
פורסם 2007 במאי 1318 שנים מחבר זאת תגובת שרשרת.להחליף לוח אם כפי שהצעתה מחייב גם החלפת מעבד וזכרונות, בנוסף לכרטיס המסך.וזה כבר יוצא יקר.קשה להאמין שאין כרטיס מסך PCI עם ביצועים סבירים . ובקשה נוספת:הידע שלי נעצר בפנטיום 4. איפה ניתן לקרוא חומר על ההתפתחות שחלה מאז עד היוםבתודה
פורסם 2007 במאי 1318 שנים אני חושב שהכרטיס הכי חזק ל-PCI זה RIVA TNT2...והוא מספיק בקושי בשביל GTA3.אני לא יכול להדגיש את זה מספיק, אבלממש ממש ממש לא שווה להשקיע במחשב הזה. אם אתה רוצה לשמור על החלקים הקיימים, אתה יכול לקנות לוח כמו זה:http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4012&catcode=364&AdCat=&parentid=ולהוסיף כרטיס מסך לבחירתך.
פורסם 2007 במאי 1318 שנים ואי GIMEL אחי אין לך מושג כמה סידרת לי עכשיחו את החיים!!!לא ידעתי שיש לוחות עם סוקט 478 שיש להם חריץ PCI E!!וואני חשבתי לחכות עוד כמה שנים טובות למחשב חדש!!! ואי ואי ואירק חבל שיש רק 2 סלוטים לזכרונות : ??? אתה מכיר אחד עם יותר? עם חריץ PCI E ברור ולא AGP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.