עבור לתוכן

טלויזיה לסלון, פלזמה עד 10,000 שקל

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים D:

סוף סוף הגיע הזמן לקנות טלויזיה חדשה לסלון, והחלטנו על פלזמה 42" בתקציב של עד 10,000 ש"ח.

-אני מודע לזה שרואים לא משהו (בלשון המעטה) את השידורים של הוט/יס, אבל הפלזמה הזו הולכת בעיקרון לשמש ל ה-ר-ב-ה סרטי DVD.

דרישות:

חיבור VGA לפחות, יהיה נחמד DVI או HDMI

חיבור קומפוננט כמובן

תומכת HD

וזה הכל בעיקרון......

-אם למישהו יש סיבה מדוע לא לקנות פלזמה, אתם מוזמנים לציין. אשמח לקבל כל דעה, תודה

-אם זה לא המקום המתאים, אז בבקשה להעביר את זה X:

פורסם

לפי מה שהבנתי לאחרונה, פלזמות HD ready הן יקרות משמעותית מהתקציב שלך, יותר באיזור ה-15K פלוס... אם התקציב הוא 10K והשימוש יהיה בעיקר לסרטים תקנה כבר LCD 37-42". איכות התמונה תהיה יותר טובה מפלזמה בתקציב מקביל וגם בדר"כ יש חיבורים יותר מתקדמים למחשב. אבא שלי קנה לאחרונה LCD LC-37SA1E של שארפ ויש לה חיבור HDMI בנוסף לVGA וסקארטים.

מה שכן, אומרים שפלזמות יותר טובות מבחינת שידורי טלוויזיה אז קח את זה גם בחשבון.

פורסם
  • מחבר

פלזמות HD ready הן בסביבות ה 15,000?

אלו שיש בזאפ ב 8000 מוכרזות כ HD ready, איך זה? S:

פורסם

^^

ניראה לי הוא התכוון לFHD

פורסם

זה לא קשור, FHD עולות הרבה יותר. אפילו המסכים שעולים 50K לא נותנים 720P...

הייתרון של פלאזמה זה הרזולוציה הנמוכה שלה (נשמע מצחיק נכון?), שעושה אותה טובה יותר לשידורי טלויזיה בארץ. בנוסף, השחור בפלאזמה הוא שחור "אמיתי", ולא אור שנחסם כמו ב-LCD (אני חושב), מה שהופך את הצבעים לרוויים יותר.

אני מציע לך לקפוץ לאיזה חנות ולראות קצת טלויזיות אחת ליד השניה.

תגיד לי מה בחרת בסוף, ותתחדש! :xyxthumbs:

פורסם

אני קניתי השבוע את ה-SAMSUNG 42Q7

HD READY רזולוציה של 1024x768 ואני מבסוט מכל רגע,עלתה לי קצת פחות מ-10

נכנסת לך בדיוק לתקציב רק שים לב שאתה מקבל 3 שנים אחריות של הייבואן הרישמי.

אצלי היא מחוברת ל-XBOX 360 וזה פשוט מדהים.

בתקציב כזה חבל יהיה ללכת על LCD אבל בכל מקרה הייתי מציע לך ללכת ולראות בתצוגה כל מיני דגמים אבל ישנם חנויות שמשדרים רק תכני HD אז אל תתפתה לקנות עפ"י זה כי אז כשתגיע הביתה יכול להיות שתחכה לך הפתעה לא כ"כ נעימה כי השידורים פה (YES ובייחוד הוט נופלים בהרבה).

פורסם

היי פיקה בו ;D

1. אכן פלאזמה עדיפה לשידורי טלוויזיה מהסיבה הפשוטה שהרזולוציה שלה נמוכה יותר משל מסכי LCD והשידורים הטלוויזיוניים משודרים באיכות גרועה ורזולוציה נמוכה ולכן כמה שהפער נמוך יותר בין רזולוציית השידור לבין רזולוציית המכשיר המציג את התמונה התוצאה יותר איכותית.

2. דבר מאוד חשוב שרואים רק בעין וכמעט לעולם לא תשמע אף אחד מציין זאת משום מה, זה של- LCD צבעים טובים בהרבה, חדים יותר, בהירים יותר ומלאי חיים. בפלאזמה הקונטרסט נדמה שנמוך יותר, הצבעים עמומים יותר ובאופן כללי המסך פחות "חי". יכול להיות שיתווכחו איתי על הנושא, אבל כמו שתמיד אומרים העניין בעין המתבונן - כנס לחנות, קח את ההורים איתך, תצפו בפלאזמות לעומת LCD (ולא משנה אילו) ותיווכחו ש- LCD עדיף מבחינה זו. אני בכל אופן צפיתי בעשרות מסכים במספר חנויות ואני ושני הוריי הסכמנו על נקודה זה בפה אחד. גם המוכרים הסכימו איתנו, אבל הם סתם רוצים למכור :)

3. מכיוון שלטעמי טלוויזיה בעשרת אלפים שקלים קונים לכמה שנים טובות ולא לשנה שנתיים, אין ספק שצריך להשקיע בעתיד - DVD, HD, קונסולות וכדומה ולכן גם מבחינה זו LCD עדיף. פלאזמות תומכות HD באמת יקרות יותר ובטווח המחירים שציינת אני ממליץ על: LG 42LC2RR שעולה 9.6 אלף ש"ח ב- KSP וכוללת הארדיסק 80 גיגה בתוכה להקלטה (DVR.. במקום לקנות יאס מקס והוט מג'יק או HTPC).. אתה מקבל יחד עם זה 3 שנים אחריות "VIP", שנה ראשונה הגעה עד לבית בחינם. הובלה + התקנה שולחנית / קיר + מעמד ב- 190 ש"ח. אם אתה לא צריך את המקליט פשוט תוריד מהמחיר 900 שקל. אנחנו קנינו את ה- 37LC2RR ומלבד הגודל מרוצים על הגג. הוט נראה על הפנים כמו בכל הטלוויזיות הרחבות החדשות בעלות הרזולוציה הגבוהה אבל מתרגלים ו- 720p שניסיתי נראה פשוט מ-ד-ה-י-ם.. אני יכול לאתר את הנקבוביות שמהם יוצאים זקיקי השיערות של השחקנים. רק הגודל מפריע - קטן מדי :) כבר מתחרטים שלא קנינו 42" או יותר.

4. שים לב שבמחירים האלו לא תקבל טלוויזיה שתומכת FHD (משמע שניתן לצפות בה בתוכן 1080p/i אלא רק 720), תצטרך להכפיל את התקציב לשם כך.

ג'וד לאק!

פורסם

זה ממש לא נכון של-LCD יש צבעים יותר חדים וחיים ההיפך הוא הנכון והעובדה שרוב הזמן רואים כבלים הופכת את רעיון קניית ה-LCD ולא הפלזמה לדבר לא חכם.

אני הייתי בחנות והיו שם מלא מסכי LCD ובכולם ראו ויסלחו לי חרא חוץ מאותה פלזמה שדיברתי עליה ואותה לקחתי בסופו של דבר.

אבל עין זה דבר סובייקטיבי אז אני ממליץ לפותח התא'רד ללכת ולראות באולמות תצוגה כל מיני סוגים ומינים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים