פורסם 2007 במאי 1318 שנים תגידו, ראיתי תמונות של הטוניק טאור ואני לא מבין איך הוא מתחבר לסוקט, לקירור שיש לי כרגעיש מין ברגים שחורים כאלא שאיתם הוא מתחבר אבל לטוניק אין כאלא.לאיפה מכוון האוורר שלו ? פשוט אני לא רוצה שיזרוק אוויר חם לתוך המארז עצמו כי גם ככה הוא חם, אפשר לעשות שהוא יזרוק אוויר לכיוון האחורי של המארז ?וגם שמעתי שיש לוחות שהוא לא מתאים להם, איך אני יודע אם הוא מתאים לי ללוח ? ומה הרוחב שלו ? (הטוניק)ד"א הלוח שלי רשום בחתימה.עכשיו שאלה אחרונה, שווה להוסיף 80 שקל בשביל הטוניק לעומת ה"איגלו" של גלייטאצ' ? והוא לא מפזר חום לשאר המארז ? (הטוניק)
פורסם 2007 במאי 1318 שנים אם אני לא טועה עושים שהמאורר יזרוק את האוויר למאוורר האחורי שמוציא אוויר...
פורסם 2007 במאי 1318 שנים מומלץ שיהיה לך מאורר ככה שהחום שמתפזר לתוך המארז יהיה מינימלי...לגבי שאר השאלות אני לא יכול לענות לך כי אין לי את הקירור אבל אני יקבל אותו עוד שבוע בערך
פורסם 2007 במאי 1418 שנים הטוניק זורק את האויר אחורה בתוך המארז לכיוון המאוורר האחוריהטוניק מחוזק עם ברגים שעוברים את הלוח אם לצידו השני מה שמצריךלפרק את הלוח מהמארז להתקין את הטוניק ואח"כ להחזיר ,הוא מתאים ל- 478 ל- אי אמ די ל-775ויש הוראות התקנה צריך לזה ידיים עם כשרון כלשהו כולמר גם חוש טכני וידיים ימניות.כל השאר פשוט.יש עוד יתרון בטוניק שיש לך וסת מכני לויסות מהירות המאוורר.
פורסם 2007 במאי 1418 שנים מחבר http://www.tuniq.com.tw/Cooler%20Info/images/Tower%20120%20Manual%2001-08Web.jpgלא מצויין כאן הוסת, למה ?אפשר להתקין אותו בלי להוציא את הלוח אם מהמארז ?ורשום בקישור שנתתי הוראות התקנה ל 775 והוראות התקנה ל P4, איזה אני צריך ?ואיזה משחה לשים ? כי כבר יש לי אחת של AC.
פורסם 2007 במאי 1418 שנים הוסת בא עם הערכה והוא חלק מהמאוורר הוא בטוח יחד בקרטוןאתה מקבל את כל האפשרויות לכל הסוקטים שציינתי תבדוק איזה סוקט יש לך יתכן וזה גם לא 478 או 775 תבדוק משחה יש בתוך הקרטון ויכולת לראות גם בתמונה שצרפת.מה עוד ? מהיכן אתה בארץ ? אולי נכוון אותך שתוכל לגשת ולראות במו עיניךוכן לא ניתן להרכיבו בלי להוציא את לוח האם זה החיסרון וגם היתרוןיש לו פלטה שמחלקת את העומס (משקל)על שטח גדול יותר והוא גםמחוזק נהדר.
פורסם 2007 במאי 1418 שנים מחבר אתה חושב שב- IQPC ירכיבו לי אותו בלי תוספת תשלום ?ועד כמה זה מסובך להוציא את הלוח אם ולהרכיב את כל הסיפור הזה ?אל תחשוב שאני איזה נוב שלא יודע כלום, אני מרכיב לפעמים ומיסתכל על המחשב אבל לפרק את כל הלוח אם עוד לא יצא לי לעשות, אולי יש סירטון שמסביר ?
פורסם 2007 במאי 1418 שנים לפי התגובה, זה לא בשבילך לפרק ולהרכיב. אני יודע שמעבדות /טכנאים לא אוהבים לפרק מחשבים משומשים, אבל תשאלאותם, המחיר ללא הרכבה צריך להיות כ-250-260ש"ח
פורסם 2007 במאי 1418 שנים מחבר למה ניראה לך ככה ??1?!? אני דווקא אוהב לפרק ולהרכיב מחדש (אפילו שכל פעם שאני עושה את זה יש לי בעיות עם המחשב ) מישהו יודע על סירטון שמסביר פירוק והרכבה של לוח אם ?
פורסם 2007 במאי 1418 שנים לא צריך סרטוןיש מארזים שאתה יכול לפרק את הפנל האחורי שעליו מורכב הלוח ויש מארזים שלא.ואם יש לך מארז קטן אז תצטרך להוציא את הלוח (להוציא 6+- ברגים ולהוציא את הלוח בזהירות) מהמארזומניסיון המשחה של הטוניק לא משהו תמרח את מה שיש לך
פורסם 2007 במאי 1418 שנים מחבר ושאלה אחרונה, צריך לפרק את הספק כוח מהמקום שלו בשביל זה ?עריכה : הודעה 800 !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.