פורסם 2007 במאי 1318 שנים מחבר אתה אומר שלא שווה להשקיע בגרסה מומהרת של הכרטיסים.ז"א עוד טענה שתומכת בלידטק.אוקיי, אני חושב שההחלטה פה ברורה- תודה לכולם על העצות וההפניות!
פורסם 2007 במאי 1318 שנים ההבדל על הנייר הוא כ-10%-15%.הסטוק הוא 500mhzה-oc של bfg זה 550ושל clibre ו-poi זה 575.http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4284point of view נחשבים טובים?לא אכפת לי מרעש, אז הקירור שלו יספיק לסחוב אותו? אני לא מתכנן oc רציני.
פורסם 2007 במאי 1318 שנים זה קירור סטוקתקווה שהוא יצליח לקרר את הכרטיס עם ה OC מהיצרן...אני יודע...אבל על חברה כמו bfg הייתי סומך שידאגו לכך שהקירור יסחוב את ה-oc. point of view נחשבים טובים?מה המשמעות של קירור סטוק? הקירור הרגיל של nvidia?
פורסם 2007 במאי 1318 שנים כן זה אומר שזה הקירור הרגיל של NV.לא ניראה לי שהם היו מוציאים את הכרטיס אם הם היו יודעים שהגוף קירור לא מחזיק את ה OC.POV חברה מוכרת אבל לא בין הגדולות (או בקיצור לא ידועה כמו BFG ו LEADTEK שהכי נפוצים בארץ).
פורסם 2007 במאי 1318 שנים כן זה אומר שזה הקירור הרגיל של NV.לא ניראה לי שהם היו מוציאים את הכרטיס אם הם היו יודעים שהגוף קירור לא מחזיק את ה OC.POV חברה מוכרת אבל לא בין הגדולות (או בקיצור לא ידועה כמו BFG ו LEADTEK שהכי נפוצים בארץ).לקנות pov זה לא כמו לקנות ספק או זכרון ג'נריים?
פורסם 2007 במאי 1318 שנים ממש לא!POV זו חברה מוכרת וטובה אם אני לא טועה שוודית במקור. הכרטיס שלה הוא בעל קירור סטוק ככל הנראה רק שהוא מגיע עם OC מהמפעל יכול להיות ליבות איכותיות יותר .בכל אופן אני לא מאמין שהם היו מוציאים כרטיס כשיש סיכוי שהוא לא יהיה יציב ככה שאם בא לך להוסיף עוד 80 ש"ח על הלידטק הוא נראה לי לי אחלה אופציה . במקרה והכרטיס מתחמם מדיי או לא יציב בדיוק בישביל זה יש אחריות .
פורסם 2007 במאי 1318 שנים ממש לא!POV זו חברה מוכרת וטובה אם אני לא טועה שוודית במקור. הכרטיס שלה הוא בעל קירור סטוק ככל הנראה רק שהוא מגיע עם OC מהמפעל יכול להיות ליבות איכותיות יותר .בכל אופן אני לא מאמין שהם היו מוציאים כרטיס כשיש סיכוי שהוא לא יהיה יציב ככה שאם בא לך להוסיף עוד 80 ש"ח על הלידטק הוא נראה לי לי אחלה אופציה . במקרה והכרטיס מתחמם מדיי או לא יציב בדיוק בישביל זה יש אחריות . והקירור של bfg ושל xfx זה גם סטוק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.