עבור לתוכן

דרוש: 8800GTS חרישי בכ1,600 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

אז כן, אני יודע שכיום כרטיסי ה8800GTS עדיין עולים יותר באיזור ה1,700 ואפילו 1,800. אני מחפש, מן הסתם כמו כולם, את יחס המחיר-תמורה הטוב ביותר.

הדרישות, המגבלות והוויתורים:

1. המחיר באיזור ה1,600- אם יש 1,800 ששווה את זה אז אתם מוזמנים להציע, אבל לא להשתגע בבקשה.

2. יש לי זמן לחכות. אני לא אחכה חצי שנה, אבל שבועיים-חודש אפשרי.

3. אני לא מתכנן לעשות OC בעתיד הנראה לעין, ככה שזה לא שיקול (אני לא אוסיף עוד 100 שקל בשביל אפשרות OC יותר טובה).

4. אני רוצה כרטיס שקט כמה שיותר, בשביל קירור איכותי אני כן מוכן להשקיע עוד כסף. מה שכן אני מעדיף שהקירור יבוא עם הכרטיס- ז"א לא לקנות כרטיס ואז קירור ואז להתקין אותו.

אני עובד עם מסך 19" ברזולוציה של 1280x1024 (ככה שלפי מה שהבנתי ה320MB מספיק בהחלט).

משחק בד"כ Oblivion, World of Warcraft וFPSים מזדמנים.

ראיתי את הכרטיס הזה:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2093&products_id=16904

האם הוא עונה על כל הדרישות שלי? שווה את המחיר (אני לא מבין בחברות ומותגים)?

אשמח להצעות, תגובות והארות :)

המון תודה,

אביתר.

פורסם

המחיר משתלם מאוד.

ואתה מקבל כרטיס עם תוספת של 50MHZ למעבד שזה נחמד מאוד.

פורסם

יש בשבילך את ה Calibre

כרטיס עם קירור שונה מכל השאר שמקרר הרבה יותר טוב והוא גם יותר שקט

בנוסף הוא מגיע עם OC מהחברה ככה שתקבל גם ביצועים יותר טובים והוא עולה בסביבות 1800...

פורסם
  • מחבר

כאן הכי זול:

http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=SP88S32OC&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=803

וזה 1,870- כמעט 200 ש"ח הבדל. השאלה היא האם זה באמת הבדל משמעותי? קראתי עליו את הביקורת והוא נשמע מעולה, אבל יש איפהשהו שאפשר לראות אם הקירור שלו בתכל'ס יותר שקט מאחרים? או מה רמת הOC שלו לעומת מה שאני הבאתי? בקיצור- האם הוא מצדיק את ה200 הנוספים.

כמו כן האם החנות הזאת בכלל אמינה? מעולם לא קניתי שם.

פורסם
  • מחבר

מה זה "מספיק טוב"? :)

והעובדה שהוא לא בא מומהר היא לא חסרון?

הקירור שלו נחשב שקט?

פורסם

:o

המחיר של הכרטיס של לידטק ירד ב70 שקלים בתוך יומיים...

תראה, ממליצים לך לידטק בגלל המחיר הזול שלו ובגלל שהוא באמת עובד. האם תשלם עוד 200 שקלים בשביל עוד כמה פריימים בשניה?

גם אני ממליץ לך לידטק דרך אגב.

פורסם
  • מחבר

ברגע שראיתי את הלינק זה הכרטיס שעלה לראש הרשימה שלי, פשוט בגלל המחיר הנמוך שלו, ושהבנתי שלידטק בעלת שם.

אני רק רוצה לדעת מה ההבדל בין הגירסה המומהרת ללא מומהרת יהיה. אם אני אשלם עוד 200 שקל וזה אומר שאני אקבל עוד כמה עשרות פריימים בשניה, או שיש משחקים שזה יהיה ההבדל בין קרטוע לזרימה חלק, אני אשקול לשלם את זה :)

פורסם

לפי מה שאני יודע המהרה של הכרטיס במקרה הטוב ביותר תוסיף 10 FPS, ולא יותר מזה (סוג של עריכה: יש יש כרטיסים מומהרים הפרש גדול יותר). בהרבה מקרים אחרים כמעט ולא רואים הבדל. השיפור הוא גם בדרך כלל באחוזים, דהיינו: אם הכרטיס המקורי עושה 50 ברזולוציה נמוכה ויעשה 60 עם המהרה, שזה תוספת של 20%, אז ברזולוציה גבוהה היחס יהיה 30-36, שזה די כלום...

אני חייב להגיד שההפרש עולה על 10 FPS כאשר שני הכרטיסים עוברים את ה60 FPS, ששם בהחלט אין הבדל.

פורסם

אבל אל תשכח קירור יותר יעיל ויותר שקט כמו שהוא ביקש בCALIBRE ועוד יש לו פוטנציאל לOC יותר גבוה אם אתה רוצה לעשות...תקרא את הביקורת באתר

פורסם
  • מחבר

שוב, כמו שאמרתי, OC לא מעניין אותי כרגע. באמת, מבחינתי אפשר פשוט להוציא אותו לגמרי מהמשוואה.

הקליבר הכי זול עולה כ200 שקל יותר מהלידטק- הוא באמת כל כך יותר שקט? שווה את ה200 הנוספים?

פורסם

כל הכרטיסים מהסדרה 8800 לא נחשבים לכרטיסים רועשים , בהחלט אפשר ללכת על הכרטיס הזול ביותר , והלידטק היא בחירה מצויינת

פורסם

יש גם את הכרטיס של POV ב KSP. הוא זול ומגיע עם OC (ניראה לי שעם הקירור הרגיל).

פורסם

לפי מה שאני יודע המהרה של הכרטיס במקרה הטוב ביותר תוסיף 10 FPS, ולא יותר מזה (סוג של עריכה: יש יש כרטיסים מומהרים הפרש גדול יותר). בהרבה מקרים אחרים כמעט ולא רואים הבדל. השיפור הוא גם בדרך כלל באחוזים, דהיינו: אם הכרטיס המקורי עושה 50 ברזולוציה נמוכה ויעשה 60 עם המהרה, שזה תוספת של 20%, אז ברזולוציה גבוהה היחס יהיה 30-36, שזה די כלום...

אני חייב להגיד שההפרש עולה על 10 FPS כאשר שני הכרטיסים עוברים את ה60 FPS, ששם בהחלט אין הבדל.

על מה אתה מדבר איזה 10FPS?

תסתכל בבנצ'מארק של כל סוגי ה 8800GTS

ותראה שיש הבדל של 2FPS בין המומהרים לבין הלא מומהרים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים