פורסם 2007 במאי 1418 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חבל שאסור לשים כזאת גודל של הודעה בתור חתימה.... אחד הקטעים הכי מצחיקים שקראתי בחיים שלי, הצורת כתיבה שלך עשתה את הכל :lol: :lol:
פורסם 2007 במאי 1418 שנים מחבר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חבל שאסור לשים כזאת גודל של הודעה בתור חתימה.... אחד הקטעים הכי מצחיקים שקראתי בחיים שלי, הצורת כתיבה שלך עשתה את הכל :lol: :lol: EvilSt!ng, אני לא יודע אם זה המצב כפית שאני נמצא בו או הכתיבה שלך אבל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודה , תודה. אולי אני יקבל על זה עוד בסוף פרס פוליצר ;D וואלה לא חשבתי על זה האוזניות היו מחוברות מוזיקה מפריעה? LOL ... אם אתה צריך עזרה תגיד... מוזר שמאותו יום אף חומני לא התקרב לחדר שלי
פורסם 2007 במאי 1518 שנים התוכנה לא עובדת לי :\כל היתושים חוגגים עלי ברגע זהועל איזו הודעה מדובר?היא משמיעה צלילים מהרמקול שעל הלוח אם פשוט מפעילים ושוכחים ממנה, רק רואים סימן של ג'וק קטן בsystem tray ולקחת את זו עם השם באנגלית או בעברית כי יש בנענע אחת עם שם בעברית גם שומעים את הצלילים שלה וגם עושה בעיות בטונות
פורסם 2007 במאי 1518 שנים באמת זו חייה חסרת מוח פעם אחת הצלחתי להוריד לאחד כזה כאפה הוא נפל ומת הערס הישראלי VS החומני :lol:
פורסם 2007 במאי 1518 שנים הכי כיף לתפוס אחד ולזרוק אותו חזק על הרצפה הוא ישחק אותה מת לאיזה דקה אבל אחר כך הוא יחזור לעצמו
פורסם 2007 במאי 1518 שנים מחבר O Damn ! here we go again, the worst thing u can ever say to some 1 in a computer's forum... "ARS"
פורסם 2007 במאי 1518 שנים מחבר פוזות של אנגלית ? הייתי אומר שאתה מפליל את עצמך ... ערסים ידועים בסלידתם משפות זרות, וזה כולל גם עברית תקנית.
פורסם 2007 במאי 1518 שנים LOL איך קישרת אותי לערסיו?ת (תראה אני יודע לשים נקודות ) הגבתי בגלל מה שאמרתם על ההוא.. אבל הינה כתבת בעברית, זה לא שיש לך מגבלה או משהו ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.