עבור לתוכן

גירסאות ES של Penryn כבר חודש הבא!

Featured Replies

פורסם
Chicago (IL) Intel apparently is well on track to ramp Penryn and its sister CPUs into volume production in the third quarter of this year. We recently learned that Wolfdale, the desktop variant of Penryn, has reached final pre-release status and in fact may be sent out to most system builders for testing purposes and early reviews next month.

http://www.tgdaily.com/content/view/32008/135/

:smile1:

פורסם

יש..

עד 2008 פה?? או שכדאי לחכות למשהו יותר טוב??

פורסם

^^^ אם תמשיך לחכות זה לא יגמר תאמין לי..

פורסם

אני דווקא יותר מתעניין ב-K10.

אבל אני לא מבין את AMD כבר כמה שנים שהם עובדים על זה, והם עדיין לא שיחררו כלום!

מאינטל תמיד אפשר לצפות למבחני ביצועים לפני ההשקה.

פורסם

גם ל-R600 אין עדיין מבחני ביצועים מוצהרים.

(והוא מושק מחר)

פורסם

הבעיה עם penryn היא שהמוצר אולי מוכן אבל האמצעיים ליצר אותו בכמויות מסחריות עדיין לא במקום... יש מפעל אחד של אינטל שיכול לייצר כיום ב-45 ננו D1D באורגון... וגם הוא כנראה לבתפוקה מלאה. אולי אינטל ישקו אותו קודם לשרתים להתחרות בברצלונה לשרתים שיושק בסביבות אוגוסט ורק כשהם יפתחו כוח יצור מאסיבי יותר לקראת 2008 הם ישיקו אותו גם עבור שולחניים וניידים.

פורסם

הבעיה עם penryn היא שהמוצר אולי מוכן אבל האמצעיים ליצר אותו בכמויות מסחריות עדיין לא במקום... יש מפעל אחד של אינטל שיכול לייצר כיום ב-45 ננו D1D באורגון... וגם הוא כנראה לבתפוקה מלאה.

יום השקה של חברה גדולה כמו אינטל הוא יום שבו היא מוציאה כמויות של מיליוני מעבדים - להערכתי בסביבות מיליון

AMD ביום ההשקה של ברצלונה הודיעה שתשחרר מיליון מעבדים בדגש על כך שיגיעו לשוק הביתיים

בקצב עבודה שלהם זו לא תיהיה הבעיה

המעבדים יהיו זמינים פה בארץ מקסימום שבוע אחרי יום ההשקה

בדיוק כמו בהשקות קודמות

ואני לא מאמין שיקפצו עליהם כל כך מהר עם מחיר של 1000$+

אז לא להתנפל ישאר לכולם

פורסם

עוד מעט יפתח המפעל בקירית גת, ואז לאינטל לא יהיו בעיות בהספקה.

לגבי המחיר, לא ניראה לי שהוא יהיה גבוה במיוחד, משהו בסיגנון C2D של שנה שעברה.

עוד דבר שצריך לחשוב עליו הוא השוק הנמוך.

כאשר פנרין יצא, C2D יהפוך לשוק הנמוך מה שאומר שליטה מוחלטת מצד אינטל!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים