עבור לתוכן

g3 vs zen v plus

Featured Replies

פורסם

-אשמח לדעת איפה קראת, זה דבר ראשון.

דבר שני- אין "מאמר מקצועי", יש דגימות. רוצה שאני אקח דגימות ואשווה בשביל להראות לך?

אין בעיה, ברגע שאני אוכל להביא את ה e mu 1212 מקרוב משפחה שלי, כי עם הכרטיס אונבורד המעאפן שלי באמת שזה לא יצא אמין.....

ומישהו אמר שלקליקס יש יתרון על ה U10.....?

אין לו. ה U10 עדיף.

• תגובות 45
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לי יש את ה ZVP בנתיים משימוש של מספר ימים בו אני יכול להגיד עליו דבר אחד בטוח שומעים מדהים...

אומנם לא שמעתי עוד נגנים מלבד ג'נרים וIPOD. ללא ספק הוא אוכל אותם האוזניות מעולות וממש נוחות .

החסרונות שמצאתי בנגן - הם אין עיברית ואין עידכון לעיברית . ניסיתי להכניס פרק של מסודרים לנגן דרך התוכנה שמגיעה איתו הוא הפך לי את הפרק ממשקל של 200 מגה ל700 מגה אם למישו יש פיתרון לעניין הזה אני אודה לו . פלוס קרה לי פעמיים שנאלצתי לעשות ריסט לנגן כי הוא פשוט קפא והמבאס הוא שצריך קיסם או מחט בישביל לעשות ריסט ומאז אני כל הזמן מסתובב עם קיסם בשלוף .

אני לא ממליץ לך לראות סרטים על המסך הקטנצ'יק הזה, הגודל שלו הוא 1.5 אינץ' ולדעתי זה בלתי שפוי לראות סדרה על מסך כזה קטן ועוד ברזולוציה בלתי הגיונית של 128X128...

פורסם

לא מה? לא תומך ב-flac?

אין תמיכה בflac.

פורסם

אני לא ממליץ לך לראות סרטים על המסך הקטנצ'יק הזה, הגודל שלו הוא 1.5 אינץ' ולדעתי זה בלתי שפוי לראות סדרה על מסך כזה קטן ועוד ברזולוציה בלתי הגיונית של 128X128...

בטח שלא, זה גובל בעינוי.

מסכים כאלו קטנים לא נועדו לסרטים מלאים, אלא לקליפים של 3-4 דקות. הפורמט שהוא קורא זה AVI לא דחוס, ולכן הגודל המוגזם.

בקליקס כבר אפשר להסתדר עם סרטונים/מערכונים של רבע שעה, הוא מותאם יותר לוידאו.

פורסם

הכוונה הייתה יותר לבחון את הנגן ברור שזה גובל באי שפיות לראות משו בנגן הזה . לא קניתי אותו בישביל סרטים אלה נטו בישביל מוזיקה .ובתחום הזה הוא מתפקד יוצא מן הכלל

פורסם

-אשמח לדעת איפה קראת, זה דבר ראשון.

דבר שני- אין "מאמר מקצועי", יש דגימות. רוצה שאני אקח דגימות ואשווה בשביל להראות לך?

אין בעיה, ברגע שאני אוכל להביא את ה e mu 1212 מקרוב משפחה שלי, כי עם הכרטיס אונבורד המעאפן שלי באמת שזה לא יצא אמין.....

ומישהו אמר שלקליקס יש יתרון על ה U10.....?

אין לו. ה U10 עדיף.

כאן- http://www.lordpercy.com/creative_zen_v_plus.htm בפסקה שלישית מהסוף, כתוב שה-clix א נופל ממנו בשמיעה.

וב-cnet נתנו ציון גבוהה יותר ל-clix התרשמו ממנו יותר.

בקשר לכך שתיקח דגימות ותשווה, זה יהיה מצוין!!! מתי בערך תוכל לעשות את זה???

ואם ה-clix הוא גרסה חדשה ל-U10, אז איך יכול להיות שהוא פחות טוב ממנו ויקר ממנו??? זה בכלל לא הגיוני!

איך אתה יודע שזה ככה בכלל?

פורסם

נתחיל בזה שיש לי נסיון בערך עם כל נגן בשוק (גם אלו שלא הגיעו לישראל)

נמשיך עם זה שאני בקשר עם הרבה מהאנשים שמבצעים את הסקירות שאתה אח"כ קורא באתרים השונים למיניהם.

-עוד דבר, בבקשה אל תיתן את Cnet כדוגמה, זה בערך המקום האחרון שאפשר לקחת ממנו ביקורת אמינה.

קח מהם נתונים יבשים, לא יותר.

-חדש יותר/יקר יותר לא אומר טוב יותר, אייפוד נאנו יקר מ ZVP ומהקליקס. זה אומר שהוא טוב מהם? רחוק מזה.

-המעבד בקליקס שונה מזה של ה U10, המטרה הייתה להגיע לפיענוח וידאו טוב יותר, ופתירת בעיית האיטיות בממשק.

באסה שזה לא הלך כמו שתכננו וגם פגע קצת באיכות.

הממשק אכן קצת יותר מהיר (אבל עדיין איטי, די מעצבן)

וזה גם הוריד 3 שעות סוללה.

-הקליקס הוא לא גרסה חדשה ל U10, אלא גרסה שונה

שים לב שיש U10 של 2 ג'יגה במקביל לקליקס של 2 ג'יגה.

בקשר לדגימות, כמו שאמרתי- ברגע שיהיה לי פה את ה 1212.

ואגב, בקשר לכתבה שנתת- הם בכלל לא מתייחסים לאיכות השמע שלו ליד הקליקס, אני לא יודע מאיפה המצאת את זה. הם כותבים שליד הקליקס הזן מרגיש קצת יותר כמו "צעצוע" מהקליקס בגלל הפלסטיק שלו. הם מתארים אותו כ "חמוד" ו "שמנמן" ליד הקליקס עם העיצוב ה "עסקי" והבוגר יותר.

שום מילה על איכות השמע.

למעשה, נכתב ממש בפסקה שהפנית אותי אליה שהפרש המחירים הגדול יגרום לרוב האנשים לפנות לכיוון ה ZVP במקום הקליקס.

ציטוט-

However the price difference between the two means its far more likely you'll opt for the cute if chubby Zen V Plus.

פורסם

אבל הם כן אמרו שקליקס לא נופל מהזן, אולם ב-CNET הקליקס קיבל ציון יותר גבוהה ויותר התרשמו ממנו ( עכשיו אני יודע לא להתייחס אליהם ברצינות ),

לכן אמרתי שלפי הביקורות שקראתי הקליקס לא נופל מהזן בשביעה ואף אולי לוקח אותו בקצת.

פורסם

אבל הם כן אמרו שקליקס לא נופל מהזן

איפה? לא ראיתי שמוזכר דבר כזה.

פורסם

היה כתוב: "Up against the iRiver Clix we played with a few weeks back the Zen V Plus is a worthy contender which feels a bit more toy like. Perhaps the only edge that the Clix has over this model is the ease of operation with the unique screen corner controls of the Clix."

לפי מה שהבנתי אין הבל כלכך בשמיעה

פורסם

-אז לא הבנת

אין פה אפילו רבע מילה שמתייחסת לאיכות השמע, לא נערכת כאן שום השוואה.

מדברים על מבנה המכשירים אחד כנגד השני.

פורסם

יכול להיות, ויכול להיות שאמרו שאין הבדל מורגש מכל הבחינות חוץ מהדבר היחידי שאמרו

פורסם

בלי להעליב- אתה יודע לקרוא אנגלית?

אם כן, אתה אמור לדעת שלא השוו שם כלום חוץ ממבנה ומראה המכשירים

אל תחפש בזה משמעות חבויה לגבי מאפיינים אחרים של המכשירים- כי השוו אותם רק במראה/מבנה, והתכוונו להשוות אותם רק במראה/מבנה

אם היה קריטריון אחר להשוואה, גם אם שניהם זהים באותו קריטריון- זה היה מוזכר.

פורסם

אולי אתה צודק, אבל לא היה כתוב את זה במפורש...

כתבו שה-ZVP הוא מתחרה שווה ערך, לכן הסקתי שהם דיברו על כל הבחינות כי לא צוין על בחינה מסוימת.

לא משנה, אני מבין עכשיו למה התכוונו, וכל מה שנותר לחכות לו הוא הבדיקות שתעשה,

מה שכן, ב-2 הנגנים האיכות מעולה, והשאלה היא אם אתה מוכן להוסיף כסף בשביל נגן עם מסך גדול יותר שיש לו משחקים ואפשר לראות סרטונים כמו שצריך, אבל הנגן גדול יותר...

פורסם

תתעלם מהמשחקים, הם לא שווים כלום.

השאלה המכריעה- אתה הולך לראות עליו וידאו חוץ מכמה קליפים של MTV וכו'? אם כן- אז U10

אם לא- ZVP

זה הכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים