פורסם 2007 במאי 1218 שנים שלום אני צריך דעה איזה מהנגנים יותר טוב בעיקר מבחינת סאונד (בבקשה אל תגידו שזה אישי)אני יודע שלG3 יש בטריה יותר טובה ולZEN יש וידיאו אבל שתיהם די שוליים מבחינתי מה שחשוב זה בעיקר הסאונד העמידות והאוזניות ההפרש מחיר הוא 60 שזה לא כל כך חשובל ZEN יש תקיות?
פורסם 2007 במאי 1218 שנים iakovl אני אשמח אם תוכל לפרט כי גם אני מתלבט בין שני הנגנים הללו והייתי רוצה לדעת מדוע אתה מעדיף את ה-G3.
פורסם 2007 במאי 1218 שנים אני מניח מסיבה פשוטה- יש לו IAUDIO והוא לא יתפשר על זה שאחרים יקנו משהו אחר . למרות שראיתי ברחבי הגוגל שהG3 הוא נגן טוב לZEN יש איכות אוזניות יותר טובה.
פורסם 2007 במאי 1218 שנים אני מניח מסיבה פשוטה- יש לו IAUDIO והוא לא יתפשר על זה שאחרים יקנו משהו אחר . למרות שראיתי ברחבי הגוגל שהG3 הוא נגן טוב לZEN יש איכות אוזניות יותר טובה. צודק חלקית אני קראתי הרבה חומר על נגנים לפני שקניתי את שלי IAUDIO מייצרים נגנים מעולים G3 נחשב לאחד הטובים שבהם זה הכל
פורסם 2007 במאי 1218 שנים יעקב היקר, סלח לי, אבל-ה Zen V plus פשוט אוכל את ה G3 בכל הקשור לאיכות סאונד.למעשה, הוא גם יותר טוב בתחום הזה מה D2 האהוב שלך, יש מעט מאוד נגנים שעומדים איתו ראש בראש, ביניהם ה Meizu M6 שעוד מעט מגיע לארץ, Oracom 890, ועוד בודדים.iAudio מייצרת נגנים מעולים-אבל Creative מייצרת נגנים אפילו יותר טובים. (שוב, מבחינת איכות סאונד)ה G3 משתמש בערכת שבבים (DAC ו DSP) פשוטה יחסית של סיגמאטל, שכן זה אחד הנגנים שלהם לשוק הנמוך. ה Zen V plus משתמש בערכה טובה בהרבה, שקריאטיב בעצם מייצרים.
פורסם 2007 במאי 1218 שנים לא מתכוון "לאנוס" כאן את הדיון למקום אחר אבל מאחר והזן מאוד מסקרן אותי אני מוכרח לשאול:א. האם יש הבדל בין ה-Zen V M הישן ובין החדשים (גרסאת 60GB וגרסאת W) מבחינת סאונד?.ב. מה נחשב לנגן ההארד דיסק האיכותי ביותר מבחינת סאונד בקרב אודיופילים נכון להיום?ג. צפוים מתחרים ששווה להמתין עבורם במקום ה-Zen V M?תודה מראש.
פורסם 2007 במאי 1218 שנים א- לא.אבל ה ZVW הוא בכלל נגן שונה, הוא PMP.ב- נכון להיום, ה Zen Vision Mג- שאלה טובה, לא יצאה הכרזה על שום דבר חדש כרגע, אז קצת בעייתי לענות.
פורסם 2007 במאי 1318 שנים פיקה, מתי לאחרונה ביקרת בפורום של אודיופילים? O_o בכל מקרה, רוב האנשים משתמשים בline out של איפוד (יש גם אודיופילים שמעדיפים עיצוב על פיטצ'רים ) או אפילו בimod. שלא תהיה טעות... יציאת האוזניות של האיפוד היא על הפנים... אה, והטיעונים של פיקה חסרי כל בסיס. אין ביקורת אחת ברשת שמוכיחה את זה.
פורסם 2007 במאי 1318 שנים הטיעונים שלי לגבי מה?Line out זה משהו אחר, אתה לא יכול להשתמש בו בדרכים, זה דורש הגברה חיצונית.לגבי ה Zen V plus וה G3- אתה מוזמן להריץ חיפוש בגוגל, עם המילים "iAudio G3 Chipset" ולראות שמה שכתבתי פה הוא 100% נכון.-אודיופיל זה מושג מטומטם. למה? כי זה ב 99% מוכרז-עצמית.אתה מוזמן להתווכח איתי לגבי הנושאים האחרים של הת'רד הזה, אבל בנוגע לשאלה, G3 נגד Zen V plus, התשובה היא חד משמעית ולא ניתנת לויכוח.
פורסם 2007 במאי 1318 שנים כמו שאמרתי כבר כמה פעמים, אני אשמח לקבל הוכחות בנוגע ל"G3 נגד Zen V plus"...
פורסם 2007 במאי 1318 שנים http://en.wikipedia.org/wiki/IAUDIO#iAUDIO_G3_.26_G2ועכשיו ילדם, כולם ביחד:"סיג-מא-טל"אתה לא צריך את אלפי בשביל להבין מה שכתוב שם.יודע מה? גם אין הוכחה שהסאונד של ה E250 של סאנדיסק פחות טוב מזה של ה iAudio X5אבל צריך מישהו על סף חירשות בשביל לא לשים לב להבדל.
פורסם 2007 במאי 1318 שנים תסכים איתי שההבדל בין G3 וZVP לבין X5 והסנסה בכלל לא באותו הקנה מידה...אני לא טוען שהG3 נשמע יותר טוב מהZVP (וגם לא להיפך), אני טוען שההבדל ממש לא עצום כמו שאתה מתאר/לא קיים במידה ואתה משתמש בציוד נורמלי.
פורסם 2007 במאי 1318 שנים ואני אומר- נסה בעצמך.במקרה של G3 נגד ZVP, ההבדל מורגש גם עם ה EP480 שמסופקות בבאנדל של בערך כל מכשירי קריאטיב.ההבדל לא עצום, אבל בהחלט קיים- ומורגש, במיוחד לאנשים שכל הקבצים שיש להם על המחשב הם בביטרייט של 226kbps מינימום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.