עבור לתוכן

ניגון סרטי HD במחשב

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

האם ישנה אפשרות שאני לא אצטרך לקנות מחשב חדש אם אני אעלה את הזכרון ואקנה את הכרטיסים החדשים של NVIDIA?

• תגובות 33
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יתכן, אבל הכרטיסים האלו עדיין לא תומכים בכל הפורמטים (VC1 הם לא למשל, H264 כן).

לגבי הקודם, יכול להיות שהסרט ב Aspect Ratio קצת שונה. בכל מקרה, השאלה גם בסוף מה ה bitrate של סרט HD מקורי.....

פורסם

אם יש לי מסך DELL 20 אינץ אז עדיף לחפש את האיכות הזאתי? של HD? ככה הסרטים היו יותר איכותיים?

פורסם

המסך הזה מציג רזולוציה של 1680 על 1050, תכני HD מגיעים לרוב ב 1900 על 1080 או 1380 על 780 (+-). בהחלט יתכן שתרגיש בשיפור בתוכן שמקודד באיכות גבוהה יותר.

פורסם

מאיפה המצאת את הרזולוציות האלה ? :screwy:

1080P/1080I = 1920 × 1080

720P = 1280 x 720

וכן מין הסתם ככל שהרזלוציה יותר גבוהה וה bitrate ככה תקבל איכות יותר טובה בסופו של דבר... סרטי ה DVD הרגילים מגיעים עם רזולוציות וbitrate נמוכים יותר

פורסם

יתכן, אבל הכרטיסים האלו עדיין לא תומכים בכל הפורמטים (VC1 הם לא למשל, H264 כן).

אז סרטים שמקודדים ב-H264 (שרצים מהHD, לא מHD-DVD או BL) יעבדו לגמרי על ה-GPU, (כמובן בשילוב עם WINDVD 8 או PowerDVD) או שזה תקף רק לגבי סרטים שרצים ממדיה?

פורסם

מהזכרון, באמת לא היה לי כח לבדוק, ידעתי שמישהו יתקן אותי כבר (הייתי קרוב) :)

זה לא קשור לאיכות טובה יותר, ב LCD יש תופעה מעצבנת של בלוקים שעם סרטים בביטרייט גבוה יותר פחות שמים לב אליה.

לגבי ההאצת חומרה אני לא בקיא בפרטים, צריך לבדוק באתר שלהם מה הם רושמים.

פורסם
  • מחבר

טוב,כשאקבל את נגן ה HD אנסה אותו גם על XP וגם על ויסטה.

נראה לי שבויסטה לא אוכל כי מערכת ההפעלה לוקחת המון זכרון וכח מעבד.

פורסם

יש לך כרטיס מסך ומסך תומכי HDCP ?

פורסם
  • מחבר

המסך הוא HDCP אבל אני מחובר למסך בחיבור אנאלוגי אז ה HDCP בכרטיס מסך אז לא משנה.

פורסם

אז אתה גם לא תראה HD מקורי באיכות HD....

אם אחד מהרכיבים בדרך לא תומך HDCP, אז נראה לי שהתקנון אומר שהמקור צריך לצאת באיכות לא יותר גבוהה משל DVD.

פורסם
  • מחבר

למה לא?הרי אני מוציא למסך רזולוצית HD.

בכל מקרה אם אצטרך כרטיס מסך תומך HDCP אין לי בעיה זה כבר לא הרבה כסף.

פורסם

כי זה כל הקטע של המפגרים האלו בהוליווד, מנסים לעשות כל מני הגנות מפגרות שתוך יום עוברים אותם. זה לא משנה, ברגע שאין רכיב שתומך ב HDCP (והכל צריך להיות דיגיטלי, לא אנלוגי) בדרך, הכונן אמור לדעת את זה ואוטומטית להוריד את האיכות לשל DVD (כדי שלכרואה לא יצליחו לקלוט בקצה את האיכות הגבוהה ולהעתיק אותה).

פורסם
  • מחבר

יש פתרונות כבר ולא נדבר על זה פה.

פורסם

הפתרונות כוללים לפי דעתי פריצה קודם כל של המקור, העתקה שלו למחשב ורק אחרי זה ניגון ישירות מהכונן הקשיח, קצת מסורבל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים