עבור לתוכן

ניגון סרטי HD במחשב

Featured Replies

פורסם

היי

איזה מחשב חייבים כדי לנגן סרטי HD בצורה הטובה ביותר?

תודה

• תגובות 33
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין קשר בין המחשב לבין הHD.

בשביל לנגן HD באיכות הטובה ביותר אתה צריך:

מסך שמגיע לרזולוציות גבוהות - כמעט כל מסך כיום , מסכי LCD כמובן, מגיעים לרזולוציות שמעל 720P >

1024 על 784.. וכל אלה הם בעצם סרטים ברזולוציה גבוהה יותר והם נקראים HD. ככה שאם המסך שלך תומך רזולוציות גבוהות ( כמעט כל מסך כיום ) אז תוכל לנגן במחשב שלך, כמובן שתצטרך קודקים נכונים אם אתה מוריד מהאינטרנט.

מקווה שעזרתי.

פורסם
  • מחבר

לא כל מחשב יכול לנגן HD גם 720P וגם 1080I/P.

נמקד את השאלה כך:האם מחשב עם מעבד AMD 64 3000+,זכרון 1GB,וכרטיס מסך סביר יכול להריץ סרט HD באיכות הגבוהה ביותר?

אני מדבר על סרטי HD DVD מקוריים.

פורסם

ברור שיש קשר... יש סרטים שרצים בכ MBit 40 לשנייה ... מחשב חלש לא יכול להריץ דבר כזה למרות שלא צריך להגזים ורוב המחשבים החדשים היום לא צריכה להיות להם בעיה עם רוב התכנים בHD אם זה 720P או 1080P שהרבה יותר כבד כבר... זה גם תלוי בקודאקים ובקידוד ושאר ירקות

יש גם כל מיני טריקים לשפר את איכות ההרצה כמו תוכנות קלות ועוד

מסך זה כבר עיניין אחר ולא כל מסך ברזולוציה גבוהה מראה איכות HD למשל CRT גדולים וישנים

מחשב עם מעבד AMD 64 3000+,זכרון 1GB, הוא דיי גבולי , זה גם תלוי בכרטיס מסך שכיום יש כאלה שיכולים לשאת בכוח העיבוד

שאתה אומר סרטי HD למה אתה מתכוון בדיוק ? יש סרטי HD שתופסים 4.3 ג'יגה שמקודדים בקידוד x264 ויש גם כאלה שמעל ל 40 ג'יגה בבלו רי החדשים

פורסם
  • מחבר

דיברתי על סרטים מקוריים.

פורסם

מה זה סרט HD בכלל?

פורסם

^^

זו איכות חדשה שיותר גבוהה מהDVD ומתקרבת לאיכות שבקולנוע

באיכות 720p צריך מסך שמציג 1280X720 פיקסלים ומעלה.. ולאיכות הזו צריך לפחות P4 3GHZ

ובאיכות 1080p(שזו הגבוהה ביותר) צריך מסך שמציג 1920X1080 פיקסלים ומעלה..ולאיכות הזו צריך לפחות CORE 2DUO

פורסם

לא כל מחשב יכול לנגן HD גם 720P וגם 1080I/P.

נמקד את השאלה כך:האם מחשב עם מעבד AMD 64 3000+,זכרון 1GB,וכרטיס מסך סביר יכול להריץ סרט HD באיכות הגבוהה ביותר?

אני מדבר על סרטי HD DVD מקוריים.

תסתכל בדיונים מהשבוע האחרון בפורום גרפיקה ותצוגה פה. נבידיה הוציאו כרטיסים חדשים מסדרת 8500 ו 8600 בלבד שיכולים לפענח את ה HD בחומרה עם מעבד חלק יחסית. בשביל לנגן HD מקורי, צריך לפחות מעבד INTEL C2D E6400 לפחות.

סרט HD = High Definition באיכות ורזוליציה פי כמה יותר טובה מ DVD היום.

אתה צריך גם כרטיס מסך, מערכת הפעלה ומסך שיודעים להעביר HDCP אם אתה רוצה לראות סרטים מקוריים.

פורסם

אני מסתדר מצוין עם תכני HD מהאינטרנט (עד כה ניסיתי רק 720P).

ויש לי AMD 64 3000 1GB ram, X800XL.

לא נתקלתי בקירטוע אחד.

פורסם

עם כל הכבוד, תוכן HD באינטרנט זה בדיחה... פחות מ 3 מגהביט לשניה, כאשר סרט מקורי מגיע ל 30 מגהביט לשניה.

פורסם

^

מה בדיחה ? אם אתה רוצה יש גם סרטים ב MBit 40 לשנייה עם נפח כולל של מעל ל 40 גי'גה ... הכל תלוי במקורות שלך !

אני מסתדר מצוין עם תכני HD מהאינטרנט (עד כה ניסיתי רק 720P).

ויש לי AMD 64 3000 1GB ram, X800XL.

לא נתקלתי בקירטוע אחד.

זה תלוי איזה קבצים... יש כבדים יותר ויש פחות. זה שהוא ברזולוציה גבוהה לא אומר על כמה מגה לשנייה הוא מריץ שזה יכול לשנות את הכל

720P בדרך כלל לא כבדים ... תנסה 1080P או 1080I כמו סרטים שתופסים 8 גי'גה פלוס ותבדוק איך זה רץ לך

דיברתי על סרטים מקוריים.

סרטים כאלה אני בספק עם המחשב שלך יכול להריץ .... אני זוכר שהמינימום שפירסמו פעם הוא מחשב עם מעבד של 3000 מגה"צ כך שאתה ממש גבולי

יכול להיות שעם קודאקים ותוכנה טובה זה ירוץ טוב אבל אני לא בטוח, אולי עם כרטיס מסך יעודי שמתעסק גם עם HD מהסדרות החדשות שיקח על עצמו את כל המעמסה

מה זה סרט HD בכלל?

http://en.wikipedia.org/wiki/High-definition_television

פורסם

כי הבחור ביקש לנגן סרטי HD מקוריים.... (עדיין ממליץ לקרוא את הדיונים בפורום גרפיקה).

פורסם

אני עם AMD 3000 64 1.8@2.9 MHZ

1 GB

6600GT OC

וקודאקים של פיור וידאו של נבדיה

ואני מריץ 1080P בקידוד H264 חלק אבל המעבד מתאמץ מאוד\

בקיצור אני מאמין שכל מחשב מודרני יחסית עם הכרטיסים החדשים של NVIDIA ונגן שתומך בהאצת החומרה הזאת ינגן HD FULL באיכות טובה בלי תקיעות

פורסם

כמה שוקלים הקבצי HD שאתה מסתכל עליהם ? (גם לא כולם יכולים/רוצים לעשות OC מ 1.8 ל 2.9)

בכל מקרה, התמיכה ב HD חומרתי הוא רק ב 8600 ו 8500 ולא במתקדמים יותר כמו 8800 ו 8900....

פורסם

Audio Bitrate: 640kbps (AC3)

Video Bitrate: 5116kbps

Codec........: x264

Resolution...: 1280x544

Framerate....: 23.976

Source.......: HDDVD, VC-1

זה נחשב כבד? סרט 720P מהאינטרנט. למרות שעכשיו אני רואה שהרזולוציה היא רק 1280X544, ו720P לא אמורים להיות 1280X720?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים