עבור לתוכן

לא רואה כלום במחשב-לאחר בחירת הטלווזיה...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני הגדרתי היום במחשב של אחי שיהיה אפשר לראות טלוויזיה - וביטלתי את האפשרות שיראו גם דרך מסך המחשב,עכשיו אני לא רואה כלום!!!

לא בטלוויזיה ולא במסך מחשב,(במסך מחשב אני רואה רק עs שהוא מסיים להטעין את הווינדוס).

עשיתי כבר Ctrl+Alt+B אבל צריך לעשות זאת רק לאחר שאתה נמצא בווינדוס,ויש סיסמה למחשב (אני יודע אותה,אבל אני לא רואה את הסמן של המחשב בכדי לבחור את המשתמש ולבחור סיסמה).

מה אני עושה, :s05: :s05: :s05: :s05:

אשמח לכל תגובה,

בתודה,

MuTaTiOn.

פורסם

מה עם להעלות את ווינדוס ב SAFE MODE ?

זה גם מעלה לך דרך הטלויזיה ?

נ.ב- איך בכלל הצלחת להגיע למצב כזה ?! :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אני ביטלתי את האפשרות לראות במסך מחשב,אלא רק בטלוויזיה - ולאחר מכן לא ראיתי לא במחשב ולא בטלווזיה.

ומאז אני לא יודע מה אני עושה...

(אני לא רואה כלום).

אני לא מצליח להיכנס למצב בטוח...

פורסם

1) כשהעברת את התצוגה למסך טלויזיה היית אמור לראות שלא רואים בה כלום והיית עוזב את המקשים ומחכה 15 שניות - התצוגה היתה חוזרת למסך מחשב.

2) מה זאת אומרת אתה לא מצליח להכנס למצב בטוח ? למה שלא תצליח ?

פורסם

תנסה מתי שהמחשב הגיע למסך של בחירת משתמש תתלחוץ על חץ למטה/למעלה,אז זה יבחר את המשתמש הראשון ברשימה ופשוט תקיש את הסיסמא.

פורסם
  • מחבר

1) כשהעברת את התצוגה למסך טלויזיה היית אמור לראות שלא רואים בה כלום והיית עוזב את המקשים ומחכה 15 שניות - התצוגה היתה חוזרת למסך מחשב.

אני עשיתי ''אישור'' :'(

2) מה זאת אומרת אתה לא מצליח להכנס למצב בטוח ? למה שלא תצליח ?

הצלחתי להיכנס,אבל מכיוון שמותקן במחשב גם XP וגם VISTA הוא נותן לי להיכנס למצב בטוח רק בויסטה - ואני הגדרתי שיהיה אפשר לראות בטלוויזיה ב-XP ולא ב-VISTA,וכך ההגדרות הללו לא חלים על ויסטה.

תנסה מתי שהמחשב הגיע למסך של בחירת משתמש תתלחוץ על חץ למטה/למעלה,אז זה יבחר את המשתמש הראשון ברשימה ופשוט תקיש את הסיסמא.

נראה לי שהצלחתי להיכנס,כי המחשב התחיל לחשוב לאחר שהקשתי את הסיסמה.

אבל ה-Ctrl+Alt+B לא עובד (ה-Ctrl+Alt+B אמור להעביר בין התצוגות - מחשב/טלוויזיה).

מה אני עוד יכול לעשות :s05:

:'( :'( :'( :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים