עבור לתוכן

חוטי רשת משונים?

Featured Replies

פורסם

שלום!

מצאתי לפני כמה זמן איזה 123 מטר חוט לחיבור רשת אבל הוא נראה עגול ולא כמו חוט רגיל (ואל תגידו לי שזה

חוט כבלים כי זה לא). הוא בצבע שחור ומצאתי אותו עם פנל של שקעים עגולים.

אז למה החוט הזה משמש????

פורסם

אוליי אתה יכול להראות תמונה כלשהי?

פורסם
  • מחבר

מצתער!

אין לי מצלמה דיגיטלית

פורסם

אם הבנתי למה אתה מתכוון, לכבל קוראים BNC

זה כבל קואקסלי של טלויזיה שאפשר להשתמש בו גם לחיבור רשת בין שני מחשבים (או יותר) עם כרטיסי רשת שתומכים בחיבור הזה

פורסם
  • מחבר

כן בדיוק!!! אבל זה כבל של כבלים של טליויזיה!

תודה!!!

פורסם

זה קבל שמורכב משני חוטים וחיבורי BNCים בקצבות הוא תומך עד 10MB וכדי לחבר עוד מחשבים אתה צריך מפצלי BNCים

פורסם

שלום!

מצאתי לפני כמה זמן איזה 123 מטר חוט לחיבור רשת אבל הוא נראה עגול ולא כמו חוט רגיל (ואל תגידו לי שזה

אז למה החוט הזה משמש????

איך שהזמן עובר ....

עבדתי ב-93 עם בכבלים הללו.

יש מספר סוגים - כבל עבה , וכבל דק יותר. זה היה ה- Ethernet לפני ה-Hub וה- Switch.

:lol:

פורסם

שלום!

אז למה החוט הזה משמש????

איך שהזמן עובר ....

עבדתי ב-93 עם בכבלים הללו.

יש מספר סוגים - כבל עבה , וכבל דק יותר. זה היה ה- Ethernet לפני ה-Hub וה- Switch.

:lol:

אני זוכר שהיה לי סוג שיש לו חוטים רכים וגמישים היינו מעבירים אותם על הכביש במושב והינו משחקים אך הימים הטובים ;D ככל שעברו מכוניות ככה שמו פחות לב לקבל אבל בסוף אחרי איזה 4 חודשים היה שיפוצים אמרו לנו שאסור לנו לעשות את זה אז התקשרנו לחברת חשמל ושאלו אותם הם אנחנו יכולים לצרף אותם ליד הקבלים של החשמל אז הם אמרו שלא ואמרו שאם אנחנו רוצים אנחנו צריכים לשלם על כל עמוד שאנחנו מעבירים בו :-\ אז התקשרנו לבזק והם אמרו לנו שיש פיתרון חיבור שמתחבר לקו הטלפון במקומות ויוצר רשת של 100MB (היה נדיר)

אבל זוג מחשירים עלה 300$ :-\ חשבנו למשוך חשמל ולתקוע P1 בפרדס ;D כן זה היה הימים הטובים ;D

פורסם

אתם יכולים לחפור בור ולהעביר דרכו את הכבל...

פורסם

בור של 2קילומטר ? :o

פורסם
  • מחבר

אה או לא צריך להגזים ;)

רק שאלתי מזה אבל בכול זאת תודה על הסיפורים והסברים!!!!

;D ;):)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים